Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałabym otrzymać: Admin serwera Discord

Imię: Klaudia

Aktualny wiek: 29 lat

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

Jestem opanowana, konsekwentna jeżeli chodzi o wymierzanie kar na serwerze. 

Mam jeszcze trochę wolnego czasu do zagospodarowania i chętnie przypilnuję serwera Discord we współpracy z innymi adminami i opiekunem. 

Jestem pomocna i komunikatywna, mam luźne poczucie humoru. 

Dodatkowe informacje: Swojego czasu, jak jeszcze dinozaury chodziły po ziemi, miałam swój malutki serwer Discord, więc wiem mniej więcej jak to działa. Jestem już adminem serwera CS GO, ale jeżeli Fragujemy potrzebuje dodatkowej pary rąk do pomocy w innym miejscu to chętnie udostępnię swoją osobę do wsparcia serwera głosowego. 

luter,

Podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Spongebob w celu dalszej weryfikacji.

• Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałabym otrzymać: Admin serwera Mirage #1 CS GO

Imię: Damian
Aktualny wiek: 19 lat

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• W samym CS GO wliczając inne konto (sprzedane i zbanowane niestety) mam już dobre 3k godzin, co wiąże się z lekkim doświadczeniem i umiejętnością odróżniania cheaterów od dobrych graczy. Moja przygoda zaczęła się dobre kilka lat temu, jak mnie pamięć nie myli był to 2016/2017 rok jak jeszcze byłem w 1 gimnazjum.
  • Mam dosyć sporo wolnego czasu, który wykorzystuje grając najwięcej (wcześniej na AWP i Mirage #2) na serwerze Mirage #1 
  • Jestem pomocny i opanowany, nie spinam się o głupoty. Nie stwarzam problemów ani adminowi ani graczowi. 
  • Nie lubię kłótni, wolę daną sytuację wyjaśnić na spokojnie.
  • Szybko się uczę nowych zagadnień.
  • Może nie jestem osobą rozgadaną dlatego mało kto może wiedzieć o moim istnieniu ale dzięki temu mogę być cichym łowcom :D

Dodatkowe informacje: Interesuję się raczej zwykłymi rzeczami takimi jak gry, filmy, seriale, książki. Obecnie próbuje swoich sił z afiliacją, jest dużo nauki ale prędzej czy później uda mi się osiągnąć dobre wyniki (a przynajmniej taki jest plan).  Lubię w*ed oczywiście tylko gdy jestem w Holandii heh. Lubię grać faceity i mm'y ale nie mam z kim:(

luter,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z : https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

Opublikowano

Ranga, jaką chciałabym otrzymać:  AdminCS:GO 5vs5

Imię: Daniel

Aktualny wiek: 22 lat

• Gram dużo na tym serwerze (codziennie po pracy)
  • Mam spore doświadczenie jako admin
  • Jestem kulturalny 
  • Nie mam konfliktów z innymi graczami
  • Na serwerze często gracze się wyzywają oraz zabijają się na respie (chciałbym temu zaradzić) 

Dodatkowe informacje: Interesuje się grami, aktualnie mam pracę i nie zawsze mam czas na granie. Gram w CS:GO ponad 2-3 lata, trochę doświadczenia jako admin również mam.

luter,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z : https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

luter,

Ze względu braku odzewu oraz napisania deklaracji, podanie odrzucam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - awp #2

Imię: Miłosz
Aktualny wiek: 15 

Dodatkowe informacje: Dobrze dogaduje się z osobami na serwerze oraz z administracja. Gram na tym serwerze  około  5 miesięcy 

luter,

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Serduszko fragowe (+) 5
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO Only Mirage #01

Imię: Michał
Aktualny wiek: 24

• Doświadczenie w grze od 2015 roku, pierwszy raz CS dotknąłem w 2008 roku, był to CS 1.6. Prawie 3000 godzin w CS:GO i ponad 6500 godzin w CS 1.6.
  • Rzadko się denerwuję, sympatyczny i zabawny człowiek, trzymam się swoich zasad.
  • Mam w tym momencie przegrane ~ 48h na serwerze, co daje dodatkowe punkty, jeśli chodzi o rozpoznawalność. https://rank.fragujemy.com/?page=profiles&profile=76561198838424955&search=1
  • Na forum się nie udzielam, ale odwiedzam je codziennie. 

Dodatkowe informacje: Zostałem H@ Technicznym w wieku 15 lat. Były sędzia na Anticheat.pl. Mam nieziemskie poczucie humoru i ogrom pomysłów na przyszłość. Szukam stanowiska na dłużej, bo to jest jeden z tych serwerów, z których nie chce się wychodzić. Na co dzień pracuję w systemie trzyzmianowym, więc na serwerze jestem  w zależności od tego, która zmiana mi wypada.  

Pozdrawiam,

Michał

luter,

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin AWP #2

Imię: Krystian
Aktualny wiek: 18

• Moja wiedza zakresie administratora csgo.
  • Dobry kontakt z graczami i administratorami na awp.
  • Moja aktywność na serwerze.

Dodatkowe informacje: Od czerwca tego roku pełnie funkcje administratora na serwerze surf.  Od tego roku szkolnego jestem na studiach w kierunku software developer w Amsterdamie. Ogólnie interesuje się personalnie  dużo w zakresie cyber security jak i ogólnym software development. W weekendy pracuje sobie przy hortensjach i inwestuje dużo w crypto.

luter,

Podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Kociaczek  w celu weryfikacji.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 2
  • Szok 2
  • Serduszko fragowe (+) 7
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 GUNGAME

Imię: Marcin

• Cóż... Gram w Csa 16 lat czyli polowe mojego życia. Nigdy nie byłem adminem bo tez o to sie nie starałem. Teraz na starość pogrywam sporo na serwerze GUNGAME. 

Dodatkowe informacje: O sobie: Na co dzień mieszkam i pracuje w Holandii. Oprócz Csa oglądam dużo sportu, przede wszystkim piłka nożna i łowię wszelkiego rodzaju ryby słodkowodne i morskie. Pozdrawiam

esej,

• Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - ONLY AWP #02

Imię: Karol
Aktualny wiek: 16

• Często gram na tym serwerze, nie dawno zacząłem, ale gram i grać będę (m
  • Jestem kulturalny
  • Mam doświadczenie jako admin
  • Jestem spokojny
  • Znam paru adminów
  • Jestem pomocny

Dodatkowe informacje: Siemaneczko Jestem Karol, mam 16 lat (choć prawie 17), lubię grać w csk, troszkę godzin jest, interesuję się Rolnictwem i Ekonomią, byłem/jestem adminem na różnych serwerach, myślę że nasza współpraca może mieś przyszłość i myślę że się dogadamy, Pozdrawiam.

luter,

Skontaktuj się z @ Kociaczek

luter,

Na prośbę Opiekuna serwera, podanie odrzucam.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO Only Mirage #01

Imię: Jakub
Aktualny wiek: 21

• Ponieważ jestem codziennie na serwerze przez sporo czasu
  • Przez caly listopad bede po około 5-6 dziennie godzin na serwerze ponieważ mam wolne
  • Gram w Csa od 2015 roku, juz w 2016 mialem globala wiec troszke wiem na temat tej gry
  • Grałem na 1v1 od fragujemy bardziej nawet przez pewien czas byłem tam top1 ale teraz bede grał tylko i wyłącznie na tym ponieważ gra mi się tu lepiej niż faceity/mm'y

Dodatkowe informacje: Jestem spokojną osobą i wiem że będę dobrą pomocą dla reszty adminów

Pozdrawiam 

Jakub

luter,

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Admin CS 1.6 - ZOMBIE 

Imię: Patryk

• Jestem miły, pomocny i zawsze umiem i lubię pomagać innym graczom.
  • Jestem bardzo dojrzały jak na swój wiek i nie zachowuję się jak niektórzy 15 latkowie.
  • Potrafię przyznać się do błędu i za ten błąd odpowiedzieć.
  • Mam duże doświadczenie jeśli chodzi o admina.
  • Mam ogromny zapał do pełnienia tej funkcji oraz zależy mi żeby wszystkim graczom na serwerze grało się przyjemnie.
  • Znam dobrze regulamin serwera, cały czas go szlifuje i dążę do perfekcji jeśli chodzi o regulamin :D

Dodatkowe informacje:  A więc Jestem Patryk mam 15 lat i jestem z Wrocławia, interesuję się historią oraz fizyką, byłem wiele razy adminem na różnych serwerach, Pozdrawiam. :) 

esej,

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Szok 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Redaktor Forum

Imię: Klaudia
Aktualny wiek: 29 lat

Ponownie ja!

Chciałabym wspomóc redakcję w prowadzeniu forum, któremu niczego nie brakuje, oprócz dodatkowej pary rąk. 

Z językiem polskim jestem bliżej niż mogłoby się wydawać i umiem pisać na różne tematy w sposób interesujący. 

Mimo posiadania dwóch rang na Fragujemy.com w dalszym ciągu mam niespożyte zapasy energii i chęci do większej współpracy z portalem.

Chciałabym też dzięki temu dać się jeszcze lepiej poznać Fragowiczom i mieć możliwość jeszcze większej integracji z nimi. 

Dodatkowe informacje: Przez trzy lata studiowałam swojego czasu polonistykę, więc język polski znam od podszewki można by rzec. Kiedyś, teraz trochę mniej, pisałam bardzo dużo wierszy, tekstów piosenek, opowiadań, aspirowałam nawet do wydania tomiku lub książki. W liceum byłam redaktorem naczelnym gazetki szkolnej. 

Riciooo,

Skontaktuj się proszę z @ olusia .

Riciooo,

Podanie zostaje przyjęte. Szczegóły zostaną omówione w wiadomości prywatnej. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Szok 2
  • Ekstra 2
  • Serduszko fragowe (+) 9
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: multi arena 64

Imię: Daniel
Aktualny wiek: 17

• Często gram na serwerze.Jestem miły dla innych Mam dobry kontakt z innymi graczami
  • Jestem pomocny 

Dodatkowe informacje: Gram w cs już 4lata jestem cały czas na serwerze ludzie mnie lubią.Nigdy nie miałem vaca

luter,

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Moderator forum 

Imię: Patryk 

• Jestem bardzo ale to bardzo często na forum.
  • Znam dobrze regulamin forum, fragboxa oraz Moderatora forum. 
  • Mam dobre stosunki z użytkownikami z forum, posiadam poczucie humoru ale też jestem bardzo poważny gdy chodzi o wykonywanie mojej pracy 

Dodatkowe informacje: jestem Patryk i mam 15 lat, jestem z Wrocławia i interesuje się historia oraz fizyka, na codzień chodzę do szkoły (1 klasa zawodowki) w wolnym czasie gram na komputerze a czasami coś napiszę na temat historii. Dla ciekawskich interesuje się najbardziej z historii... Czolgami! Więc jak ktoś by chciał trochę się dowiedzieć o ich początkach itp. To zapraszam do dyskusji na pw :D. Nigdy nie był moderatorem, Al bardzo szybko się uczę i podlapuje co i jak więc nie byłoby ze mną problemow

Riciooo,

Podanie zostaje odrzucone. Na ten moment w moich oczach nie wyróżniasz się na tle innych użytkowników.
Skup się póki co na swoim obecnym dorobku.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 2
  • Szok 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Discord

Imię: Wiktor

Kilka argumentów, dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Bardzo często korzystam z Discorda.
  • Posiadam dużą wiedzę na temat działania serwera oraz roli admina na nich.
  • Jestem osobą pozytywną, otwartą i kreatywną.

Dodatkowe informacje: Jestem również administratorem na Multi arenkach. Interesuje się głównie sportem.

Pozdrawiam,

Szanowny Ojciec Dyrektor 

GET,

Podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Spongebob  po więcej informacji.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - ONLY AWP #01

Aktualny wiek: 20

- Jestem osobą aktywną na serwerze wchodzę codziennie i gram po kilka godzin, czasem z wyjątkami :P  ale życie też się ma.

- Jak tylko mam okazję staram się pomagać graczom na serwerze.

- Mam doświadczenie w adminowaniu serwera tekiego samego trybu.

- Znam dobrze Regulamin serwera.

Dodatkowe informacje: Posiadam wieloletnie doświadczenie przy adminowaniu serwera (admin awp, admin arenki, admin retakes), opiece nad nim (opiekun retakes) oraz stroną techniczną (właściciel/technik).

luter,

Odrzucam.

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Discord

Imię: Kacper
Aktualny wiek: 13

• Jestem bardzo aktywny na serwerze discord
  • Posiadam discorda od 2017r. i bardzo dobrze znam komendy
  • Jestem bardzo pomocnym i kreatywnym człowiekiem i myślę że nadawał bym się na to stanowisko

Dodatkowe informacje: Każdy z Was zna mnie z serwera CS 1.6 - ONLY DD2 - liczę na pozytywne przyjęcie podania!

GET,

Podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Spongebob  po więcej informacji.

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Moderator forum 

Imię: Rafał

Aktualny wiek: 24

• Chciałbym zaangażować się bardziej nasz projekt Fragujemy.com
  • Lubie podejmować nowe zadania i obowiązki 
  • Byłem moderatorem kilkunastu forum tego typu. CS, Forum Radiowe.
  • Przeczytałem regulaminy forum, fragboxa,regulamin moderatora, redaktora oraz manager'a social media
  • Również posiadam funkcje m. in. Manager Social Media od nie dawna 
  • Jestem z wami w tym projekcie chyba od ponad roku 26 Listopada 2020 otrzymałem funkcję Admina Only DD2

Dodatkowe informacje: Parę słów od siebie dodam myślę że jestem trochę znany. Jestem aktywny na forum,staram się pomagać użytkownikom na fragboxie albo wyjaśnić jak najlepiej sprawę. Chciałbym pomóc obecnej ekipie Moderatorom forum. Wiem że mam nie raz swoje zdanie. Wiem że nie raz były ze mną problemy ale staram się nadrabiać tą złą stronę mojej osoby. Chciałbym dostać chociaż czas próbny jeżeli się nie spełnię waszych zadań to trudno nie będę nad sobą użalać tylko będę działać inaczej w naszym projekcie "Fragujemy". Przemyślałem to od początku całej czwartej wielkiej rekrutacji 

Riciooo,

Podanie zostaje odrzucone. Od niedawna pełnisz nową funkcję i zależy mi, abyś póki co na niej się skupił. 

• Szok 1
Opublikowano (edytowane)

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Administrator AWP#1

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Okej, więc zacznijmy od tego, że dosyć szybko zaklimatyzowałem sie na serwerze, juz po tygodniu rozgrywki wiele osób mnie kojarzy. Jestem raczej osobą bezwzględną w kwestii łamania regulaminu i bardzo mnie denerwuje, kiedy osoby go łamią. Nie brak mi zaś humoru, sporo osób wie, że jestem osobą podśmiechującą sobie i posiadający spory dystans zarówno do siebie jak i do innych. W kwestii bycia administratorem mam duże doświadczenie, lecz nie koniecznie w CS:GO były to raczej serwery FiveM albo po prostu Discord.
Jak podchodze do sprawy?

• Dążę do konsensusu z obu stron (jesli to jest małe przewinienie/nie porozumienie)

• Do Konfliktów i notorycznego łamania regulaminu podchodzę raczej surowo.

• Staram się najpierw wyrzucać/mutować potem dawać bany.
Służę również możliwością kontaktowani sie drogą telefoniczną wrazie awaryjnych sytuacji.

W razie jakichkolwiek dezinformacji służę odpowiedzią

Dodatkowe informacje: Na serwerze spędzam każde wolne dni, ale kiedy ich nie ma jestem tylko weekendowo.

Od siebie mogę dodać, że intetesuję sie lotnictwem oraz Medycyną. Marzę o posiadaniu własnego domu nad Jeziorem w Stanach. 

Edytowane przez ✪ ?????? ✪
esej,

• Zmieszanie 1
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin AWP #01

-Imię : Bartosz
-Aktualny wiek : 13 (14 kończę w grudniu)

-Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję : 

Dobry kontakt z graczami oraz administratorami na serwerze.

Konsekwentne podejście do graczy, bez faworyzacji.
Punktualność
Sumienność

-Dodatkowe informacje : Pomimo mojego wieku jestem osobą dojrzałą i zdaję sobie sprawę z odpowiedzialność jaką niesie sprawowanie funkcji administratora. Dobrze dogaduję się z użytkownikami serwera i nie jestem osobą skłonną do faworyzacji pojedynczych użytkowników. Chętnie pomogę serwerowi w dążeniu do większej popularności.

Ps. Gram na serwerze od około 3 lat

esej,

Opublikowano

Ranga jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 DD2
Imię: Kamil
Kilka argumentów dlaczego to ja powinienem pełnić tą funkcję:
-Mała liczba adminów, zawsze jak gram na serwerze to wejdzie jakiś odpałek 
-Dobry kontakt z graczami serwera
-Jestem sprawiedliwy
-Często gram na serwerze
-Gram w csa lekko 8 lat głównie na ns 
-Mam doświadczenie w byciu adminem
-Znajomość AMX 
-Jestem opanowany
link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198874870098/
gametracker: https://www.gametracker.com/player/[e-SporTEAM] hOpeXs/dd2.fragujemy.com:27015/
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania życzę miłego dnia.

esej,

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności