Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• BOT
Opublikowano

Druga wielka rekrutacja sieciowa!

W dniu 07.06.2019 r otwieramy wielką rekrutację na naszej sieci serwerów - Fragujemy.com.

W ramach tego zamierzamy przyjąć co najmniej 10 osób na różnego rodzaju stanowiska - począwszy od Adminów, a skończywszy na Sędziów czy Moderatorów forum.

Jesteśmy otwarci na wszelkie podania od każdego, zatem proces przyjęcia będzie krótszy.

Poniżej znajdziecie wymogi na niektóre rangi - każdy z Was ma szansę zdobyć upragnioną funkcję!

Wymogi dotyczące Admina serwera CS 1.6 / CS:GO

• Steam z wybraną grą.
  • Mikrofon w celu odbycia rozmowy.
  • Chęci do pełnienia powyższej funkcji.
  • Brak posiadania funkcji tudzież przywilejów, tj. Admin, Moderator na innej sieci serwerów.

Wymogi dotyczące Sędziego / BlackListed

• Podstawowa wiedza w ocenianiu demek lub screenów.
  • Brak posiadania funkcji tudzież przywilejów, tj. Admin, Moderator na innej sieci serwerów.

Wymogi dotyczące Redaktora

• Podstawowa znajomość języka polskiego w celu, np. redagowania informacji na fanpage.

Wymogi dotyczące Moderatora forum

• Tworzenie miłej, sympatycznej atmosfery wśród użytkowników.
  • Podstawowa wiedza w moderowaniu forum oraz obyciu z użytkownikami.

Obowiązkowy wzór...

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:

Imię:
Aktualny wiek:

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci )

---

Dodatkowe informacje...

Rekrutacja trwa do odwołania, a wyniki będą podawane na bieżąco.

Zakazuje się komentowania czyichś podań - tylko Administratorzy mogą udzielać odpowiedzi w formie notatek!

Nowo przyjęty Admin zwolniony jest z wszelkich opłat członkowskich!

Jeśli chcesz zostać Moderatorem, powinieneś mieć przynajmniej 25 postów na naszym forum!

Let's go fragowicze!

• Ustrzel fraga! (+) 8
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Ranga: Admina serwera  CS:GO 1vs1

Imię: Łukasz
Aktualny wiek: 26

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:
- Sporo czasu spędzam na serwerze
- Nie wyklinam innych
- No i chętnie bym zrobił porządek na serwie od puszczania muzyki po granie na jakimś flecie

Dodatkowe informacje: Brak

ELSO,
Podanie zaakceptowane. Odezwę się do Ciebie na PW.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Chciałbym wrócić na starą posadę moderatora.

Imię: Mam na imię Patryk.
Aktualny wiek: Mam dziewiętnaście lat.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Jestem osobą obeznaną już z owymi funkcjami oraz z tym forum. Posiadam spore doświadczenie, chęci i aktualnie sporo czasu. Generalnie chce swój wolny czas poświęcić fragowi. 

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci ) : Jestem osobą szczerą jak większość mnie zna, lubiany i to tylko u cząstki osób, która potrafi przyjść i pogadać a nie odwalać szopki. Jestem na swój wiek dorosły i mocno zaangażowany w to co robię. Nie chce się wypowiadać i  opowiadać jakiś bajek po prostu kto wie jakim człowiekiem jestem ten wie. 

GET,
Po uzgodnieniu, obejmiesz stanowisko Admin TS3. Co do Moderatora, to już decyzja Administracji forum.
NervousReckless,
Decyzja zapadnie w weekend.
GET,
Po konsultacji teeZ obejmie stanowisko Redaktora forum zamiast Moderatora.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zmieszanie 2
Opublikowano

Ranga: Admin serwera CS:Go Only Mirage

Imię: Artur
Aktualny wiek: 24

- Pełniłem juz funkcje admina na Only DD2 w 2016

- Chęć pomocy rozwoju serwera oraz promowanie sieci

- Miły, spokojny, komunikatywny i pozytywnie zakręcony
- Dużo czasu spędzam na serwerze zwłaszcza od rana i w nocy, na urlopie nawet i 24/7

- Dużo cierpliwości i ochota w pomocy rozwoju sieci

SMIGLO,
Zadeklarowal sie takze jako pomocniczy na areny.
ELSO,
Zaakceptowano. Skontaktuje sie poprzez PW
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin Only AWP

Imię: Jakub
Aktualny wiek: 32

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Doświadczenie jakie posiadam to admin na only AWP (serwer cs-lajtowo) ok. 6 mies oraz admin ONLY HS (serwera nie pamietam, bo juz owy nie istnieje, ale mam kontakt z właścicielem) ok 3 mies. Znam podstawowe komendy admina (sm_admin itp). Wiem jakie osoby mam banować, regulamin podesłal mi "Smiglo", którego cały czzas się uczę. Żaden z graczy nie powinien czuć do mnie zalu, ponieważ mało co się odzywam i dużo zabijam (xD). Mam poczucie humoru. Gram codziennie na sieci Fragujemy, ostatnio przerzuciłem się na only mirage, lecz od początku gry na Fragujemy byłem na only AWp i znowu jestem. :D

Mam chęć pomóc rozwinąć się tej sieci, nie jestem toxiciem, posiadam mikrofon oraz chęci do gry. Zazwyczaj spędzam na serwerze cały dzień, zależy od dnia. 

Pozdrawiam serdecznie. :D

ELSO,
Zaakceptowane. Odezwę się na PW
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS:GO SURF

Imię: Piotr
Aktualny wiek: 15 (za 2 dni 16)

⋆ Potrafię dogadać się z graczami na serwerze.

⋆ Znam taryfikator i przestrzegam go.

⋆ Byłem już kiedyś administratorem SURF'a w tej serwerowni (nick: meeedy).

⋆ W czasach gdy grywałem na serwerze byłem aktywny i lubiany przez graczy.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie:

◦ Zainteresowania ◦

✘ Piłka Nożna

✘ Sport rowerowe

✘ Oczywiście gra w gry ;) (CS:GO, CS 1.6, MINECRAFT, LEAGUE OF LEGENDS)

@PoLaR @Bekashi @Aegon Targaryen 

PoLaR,
Po pokazaniu swojego zachowania ODRZUCAM
Opublikowano

Ranga: Admina serwera  CS:GO 1vs1

Imię: Maciek
Aktualny wiek: 19

- Dogaduje się z ludźmi z serwera..
- Dużo spędzam czasu na serwerze .
- Dopilnowałbym aby na serwerze była przyjazna atmosfera i spokój .

Dodatkowe informacje: Piłka Nożna ale przez nią mam problemy z kolanem nie polecam jej agresywny sport .

ELSO,
Zaakceptowane. Odezwę się na PW
SMIGLO,
Brak zainteresowania. Odrzucam.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwara ONLY DD2 CS 1.6

Imię: Kacper.
Aktualny wiek: 15lat.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Zacznę od tego, że chciałbym pomóc administracji. Jak dobrze wiemy, nie zawsze admin jest aktywny a w tym czasie przychodzą różni gracze a w większości cziterzy oraz "toksiki" którzy psują grę. Moim zdaniem przesiaduje na serwerze dużo czasu, i mogę pomóc administracji w "wyłapywaniu" niechcianych graczy. Podając dalej dobrze dogaduje się z ludźmi na serwerze, moim zdaniem jestem komunikatywny.

Dodatkowe informacje: Jestem siatkarzem w klubie, chcę się rozwijać w tym kierunku. Oczywistą sprawą jest, że byłem już administratorem serwera, na sieci która upadła.

Pozdrawiam Kacper!

Bersiak!,
Popraw swoją aktywność na serwerze. Na chwilę obecną podanie odrzucam.
  • Ustrzel fraga! (+) 6
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:  Admin Multiarena 128 

Imię: Kacper 
Aktualny wiek: 17 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Spedzam tam dużo czasu i dużo ludzi mnie zna. Dogadam sie z każdym i lubie wyjasniac rzeczy a nie od razu banowac. Ze jestem tam często to bardzo bym chciał sie dostać na admina dlatego ze czestko jest jakiś cheater albo dziecko bez mutacji które kultury nie ma. Duzo ludzi tez chce zebym poszedł bo zawsze gadamy smiejemy sie i zawsze jest dobra zabawa. Jestem tez spokojny i nie toksycznym. 

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci ) Byłem już adminem na jednym serwerze ale niestety opuscilem bo adminstracja to patologia i serwer tez upadal byłem adminem przez 2 miech. Mam na imie Kacper mam 17 lat i mieszkam w Niemczech w miescie München.

ELSO,
Zaakceptowano. Odezwę się na PW
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO 1vs1 Arena 128TR

Imię: Daniel
Aktualny wiek: 22

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Mówiąc szczerze - lubię tutaj grać i cenię sobie dobrą atmosferę na serwerze i chciałbym pomóc w dalszym jej utrzymaniu, jak i karaniu czitów, tak po prostu. Zaczyna się też sezon wakacyjny, więc czasu przez najbliższe kilka miesięcy będę miał stosunkowo dużo

Dodatkowe informacje: Nie adminowałem jeszcze w CS:GO, jednakże posiadam dość spory (3-4 letni?) staż jako admin w 1.6, jak i moderator/administrator forum (głównie IPB i stare już phpBB przemo), więc z "prawidłową postawą" nie powinienem mieć żadnego problemu. 

ELSO,
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin Serwera  ZOMBIE INFECTION

Aktualny wiek: 16lat.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcjęPo pierwsze chciałbym pomóc administracji. Oczywiście, wiadomą sprawą jest, że nie zawsze admin jest do dyspozycji bo ma jakieś problemy, bądź jest zajęty. Bywam bardzo często na serwerze, przebywam na nim cały dzień, dlatego zgłaszam się na admina. Myślę, że jestem aktywnym graczem i potrafiłbym pomóc administracji.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie: Posiadałem już administratora na sieci, która upadła.

Bersiak!,
Podanie po części skopiowane z twojego ostatniego podania. W dodatku aktywność w ostatnim czasie była zerowa. Po konsultacji z opiekunem serwera podanie odrzucam.
  • Zmieszanie 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin Multiarena 128

- Spędzam dużo czasu na serwerze

- Chęć pomocy rozwoju serwera oraz promowanie sieci

- Znam dużo osób na serwerze i dobrze się z nimi dogaduję

Dodatkowe informacje: 

- Interesuję się muzyką (twórczość własna rap i hip-hop)

- Trenuję kalistenikę 

- Nie mam doświadczenia w byciu adminem 

SMIGLO,
  • Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin ZM 

Imię: Kamil

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: W samą wersje cs'a 1.6 mam obecnie 4400 godzin i duża część z nich została poświęcona właśnie serwerom ZM. Rolę admina pełniłem nie raz - czy to na zombieMod, czy to na cod'ach, ffa. 4fun itd.. Uważam się za doświadczonego admina, który może pomóc, a nie zaszkodzić. Nie będę przywoływał starej śpiewki, że często adminów nie ma, bo to nie prawda - admini są często na naszym serwerze, ale skoro jest okazja to ja chętnie mogę dołączyć do worka z adminami. Więcej nie będę się rozpisywał, bo jakaś rozmowa ma być, a jak tu wszystko napisze to nie będzie o czym rozmawiać, pozdrawiam.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci : Co chciałem to opisałem w punkcie wyżej.

Ps: Dopiero co założyłem konto na forum, lecz gdy się dostane to na pewno będę aktywnie się udzielał 

Bersiak!,
Nie tolerujemy osób, które Nas okłamują. Posiadasz na naszym forum multi konto, za co od razu powinieneś zostać wydalony.. Odrzucam!
  • Ekstra 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: TS3 Admin

Imię: Krystian
Aktualny wiek: lada moment 23

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Jestem zmobilizowany żeby pełnić tą funkcję z racji tego, że spędzam dużo czasu na ts3 z administracją i wiem na czym ta praca polega. Jestem bezkonfliktowy, zaufało mi na sieci wiele osób i z żadnej posady nie zostałem zdegradowany. Zawsze wykonuje swoje obowiązki należycie i przykładam się na tyle ile mogę. Rąk do pracy nigdy za wiele.

Dodatkowe informacje: administracja mnie zna, więc to jest zbędne :)

GET,
Zaakceptowane.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin TS3

Imię: Emi
Aktualny wiek: 21

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Posiadałam własny serwer ts3, ogarniam ten temat. Jestem dyspozycyjna; dostępna o każdej porze dnia i nocy. Potrafię się dogadać z  innymi użytkownikami ts'a. Myślę, że dam radę podołać temu wyzwaniu. :D

Dodatkowe informacje: Każdy kto zamienił ze mną parę zdań, ten wie co mi w duszy gra. :D

GET,
Zaakceptowane.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Szok 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:Admin ONLY AWP 

Imię:Maciej
Aktualny wiek:15

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Jestem dosyć często na serwie,znam regulamin,staram się upominać osoby o przestrzeganiu regulaminu,nie wyzywam nikogo na serwie nawet jeżeli oni mnie wyzywają ,można mnie pytać o wszystko zawszę chętnie udzielę odpowiedzi a jeżeli nie znam odpowiedzi to chętnie poszukam. Bardzo chciałem zasilić wasze szeregi. Myślę że poradzę sobie na tym stanowisku .

Dodatkowe informacje: Godziny które przegrałem w tą grę (1627h) ułatwiają mi poznanie osób które oszukują.

Link do konta steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198362894145/

WasterPl,
Kandydat jednak odbył rozmowę ze mną na ts3. Zaakceptowane.
WasterPl,
Rezygnacja..
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:Admin ONLY AWP

Imie: Denis

Aktualny Wiek :23

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Jestem bardzo aktywnym czlonkiem na servie caly czas staram sie upominac osoby ktore nie przestrzegaja regulaminu. Duzo osob mnie na servie zna i bardzo dobrze sie z nimi dogaduje .Dopilnowałbym porządku i upominał młodszych graczy o nie krzyczeniu do mikrofonu, Co do haxów mam twardą rękę i umiem rozpoznać taką osobę.

WasterPl,
Zaakceptowane, odezwę się na PW.
  • Zmieszanie 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Rangę chciałbym otrzymać :Admin na serwerze Arena 128 lub serwer do którego mnie przydzielicie

imię Dominik

Aktualny wiek :16

Kilka argumetów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję : Jestem strasznie aktywny codziennie jestem na serwerze , znam regulamin upominam graczy którzy nie stosują się do regulaminu.Na serwerze arena 128 jestem znany ,jestem kulturalny , i porządny . liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej kandytatury .

Mój nickname w grze to Lichi.TV

SMIGLO,
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rangę chciałbym otrzymać : Admin pomocniczy na Arenach

imię : Bartek

Aktualny wiek : Dojrzały 17

Kilka argumetów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję : Po pierwsze znam się na robocie. Po drugie jestem zaufany. Po trzecie admin więcej będzie lepiej. Rozmowa ze @SMIGLO

Mój nickname w grze to: Łysy BGC cs.money (skinpleas)

SMIGLO,
Rozmowa była przeprowadzona na TS3 @Elso jak możesz.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Sędzia 

Imię: Dominik
Aktualny wiek: 23

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: lubię oglądać demka z serwera na którym mam Admina, szczególnie takie gdzie bojka mnie chwali i ładnie sie bardzo wyraża jakim to jestem świetnym graczem xD a tak serio to dużo oglądam demek nawet dla siebie, dużo dałem demek np o nwg i paru innych więc wydaje mi się, że będę dobrym sędzią. 

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci ) hmm lubie sobie pograc na mirage , jakies trening na siłce ostatnio xD a tak to udaje że mam życie a gram w cs go :P

gtx,
Zaakceptowane
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności