Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Większość pewnie mnie pamięta, zacznę od wyjaśnienie co się stało.

Gdy chciałem wejść na forum logując się przez Steama wyskakiwał mi jakiś kod błędu.

Nie wiedziałem o co chodzi. Logowałem się kilka razy i nic, postanowiłem że nie będe zgłaszał nikomu problemu, obserwowałem forum nie mogąc się zalogować. Jednocześnie odpocząłem psychicznie od tego wszystkiego. 

Wiem zachowałem się nie odpowiedzialnie, nie oczekuje niczego od was, nie zasługują nawet na rangę "Weteran". 

Nie wiem czy po tym wszystkim mogę wrócić na forum.

Całą sytuację rozwiązała zmiana hasła, pomyślałem że warto zmienić po zakupie CS:GO.

To tyle.

Edytowane przez BBC
Opublikowano

No cóż.. Ja jestem nowy na tej sieci, więc Cię nie znam. Wiadomo, że każdy czasami potrzebuje trochę czasu by "zresetować mózg", ale moim skromnym zdaniem można było chociaż komuś dać znać jaka jest sytuacja bo na bank miałeś kogoś z forum na steam. Jak dla mnie to tak: miło, że wróciłeś i mam nadzieję, że nie stracisz rangi z powodu odpoczynku ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności