Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No ładnie ładnie szkoda tych odznaczeń ale jak najbardziej na + nowy system banów jak i również współpraca z fabrykakluczy 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

KONIEC Z UPIERDLIWYMI CHEATERAMI  <clap>  <clap>  <clap>  <clap> . NESTY JESTEŚ WIELKI + współpraca z Fabryka :). Nic tylko bić brawo z zachwytu. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

straszny monolog... ale czyta się to z największą przyjemnością...

Gratuluję Ci, Wam, Nam...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie ma co owijać w bawełnę: Jesteśmy wyjątkowi, nasza sieć jest wyjątkowa, a właściciel to oryginał.

Amen. ;]

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

noooo ciekawie się zapowiada ;)

Cieszy mnie fakt Colabo z FK ;)

EnQ 100% racji... znowu :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ta sieć się rozwija z miesiąca na miesiąc i tak trzymać. Szkoda tylko tych rang, ale widzę ze się ładnie zapowiada. <33 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ahh czasem niedobrze mi się robi, że "odszedłem" no cóż mam taką nie inną robotę :/ 

Wielki szacunek dla Nestiego <3 już mu to kiedyś mówiłem, ale powiem jeszcze raz na żadnej sieci serwerów nie spotkałem się z tak ogarniętym,pracowitym,znającym się na rzeczy i zaangażowanym właścicielem odwalasz KAWAŁ dobrej roboty nie ma słów, aby opisać pracę jaką ty tutaj wykonujesz.. oczywiście duży + dla administratorów/adminów, bo zapewne jak tylko umieją pomagają, aby ta sieć i serwery na tej sieci rozwijały się i pięły w górę.

Pozdrawiam. :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Świetna robota i świetny właściciel !

Opublikowano

Brawo, czyta to się z wielką ochotą.

%

Opublikowano

Świetna robota! :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bardzo dobre wieści :) Oby tak dalej! 

Opublikowano

Tylko Nesty misiaczku, żebyś Ty w pracoholizm nie podadł :D Pięknie się rozwijamy i oby tak dalej! p.s. Gdzie moje dwanaście dziewic za konkurs 4fun'a !? XD 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rewelacyjnie! :) wciąż jestem pod wrażeniem że coś takiego jak nowy fragbans powstał nie dość że nigdzie takiego nie to jeszcze bardzo ładnie wygląda, szacunek dla Nesty. No co bede tutaj wiecej tłumaczyć zwiedzać, podziwiać i grać! :) Gratki. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności