Skocz do zawartości

Ankieta dotycząca funkcjonowania Fragujemy.com  

175 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz ogólnie funkcjonowanie projektu?

• Znakomicie ( 9-10/10 )
      92
    • Dobrze ( 7-8/10 )
      70
    • Średnio ( 4-6/10 )
      8
    • Źle ( 1-3/10 )
      5
  2. 2. Jak oceniasz zaangażowanie i pomoc ze strony Administracji projektu ( tzw. czerwoni )?

• Pozytywnie
      117
    • Dobrze, choć mam kilka zastrzeżeń
      39
    • Negatywnie
      5
    • Nie mam zdania
      14
  3. 3. Jak oceniasz zaangażowanie i pomoc ze strony Moderacji forum ( tzw. zieloni )?

• Pozytywnie
      121
      18
    • Negatywnie
      4
    • Nie mam zdania
      32
  4. 4. Jak oceniasz zaangażowanie i pomoc ze strony Sędziów ocen ( tzw. fioletowi )?

• Pozytywnie
      119
      13
    • Negatywnie
      5
    • Nie mam zdania
      38
  5. 5. Jak oceniasz zaangażowanie i pomoc ze strony Opiekuna serwera, na którym grasz?

• Pozytywnie
      122
      15
    • Negatywnie
      8
    • Nie mam zdania, gdyż serwer, na którym gram nie posiada Opiekuna lub go nie znam
      30
  6. 6. Czy jesteś zadowolony z serwera, na którym grasz?

• Tak
      157
    • Średnio [NAPISZ DLACZEGO]
      12
    • Nie [NAPISZ DLACZEGO]
      6
  7. 7. Za co cenisz nasz projekt i co lubisz w nim najbardziej? [MOŻNA WYBRAĆ KILKA]

• Za dobre serwery
      120
    • Za przejrzyste forum
      73
    • Za panującą atmosferę
      104
    • Za duże możliwości rozwoju
      40
    • Za kompetentne osoby funkcyjne
      60
    • Za starania i organizację osób funkcyjnych
      76
    • Za ulepszenia i zmiany na forum czy serwerach
      62
    • Za udzielaną pomoc przy problemach lub ktoś czegoś nie wie
      60
    • Za wyjaśnianie sporów czy problemów oraz dawanie drugich szans
      46
    • Za brak korupcji czyli niesprzedawanie stanowisk czy rang osobom nieznanym
      47
    • Za brak oszustw, czyli rzetelne i uczciwe podejście do osób, niezależnie od płci czy wieku
      57
    • Inne powody, które wskazać mogę
      14
  8. 8. Czy ostatecznie poleciłbyś projekt Fragujemy.com swoim znajomym lub po prostu innym graczom?

• Tak!
      167
    • Niestety, nie...
      8

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • King
Opublikowano

Przerwę na forum chyba można wybaczyć :fg_face_kek:

Będąc tutaj od "prawie" samego początku czyli od 2013r widzę jak projekt Fragujemy pnie się z każdym rokiem do przodu. Oczywiście dzięki zaangażowaniu społeczności jak i administracji :)

Tym bardziej jestem dumny że mogę być jego małą częścią i pomagać w dalszym rozwijaniu.  I o ile będę mógł i będzie mi dane będę dalej wspierał projekt m.in. poprzez rozwijanie serwera 4FUN a także "donejtami" :fg_pepe_heart:   Myślę, że sytuacja z CS2 nie okaże się trudna dla naszego projektu i wspólnie jakoś przejdziemy przez te zmiany. W kupie siła! 

Podziękowania za ogrom pracy i możliwość bycia tutaj przez tak długi czas dla @ GET @ Administrator, @ Administrator główny@ Samurai Tajrox 龙  :fg_pepe_heart: 

A także dla naszej całej społeczności.

Uwierzcie mi, że przez tyle lat tutaj spędzonych atmosfera całej społeczności jest zajebista :fg_pepe_heart: Zawsze można z kimś popisać czy pogadać na ts i miło spędzić wolny czas :fg_pepe_heart: 

Dlatego mój staż na tym projekcie m.in. z tego powodu jest tak duży i trwa do dziś. Mam nadzieję, że będzie trwał kolejne lata  :D 

Można pisać i pisać ale praca niestety nie poczeka :D 

Dzięki WSZYSTKIM za dobrą robotę i do zobaczenia na TS czy serwerze! :fg_pepe_heart: 

PS.

@ EliteSpartaN.  powodzenia :fg_pepe_heart:

• Serduszko fragowe (+) 16
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moje zdanie jest takie, że jak zepniemy dupę i przeorganizujemy sieć na wejście CS2 to będzie dobrze. Fragujemy nie bez powodu jest jednym z liderów na rynku CS:GO. Fajnie, że mamy jakiś plan, ale jeszcze długa droga przed nami żeby to miało jakieś ręce i nogi. 

A tak po za tym jak jest nowe otwarcie Fragujemy to może odbanujemy @ esej :fg_pepe_chubby:

Kiedy będzie można kupić koszulkę z nowym logiem Fragujemy? @ GET

• Śmiech 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

29 minut temu, Czekoladowy napisał:

A tak po za tym jak jest nowe otwarcie Fragujemy to może odbanujemy @ esej

No to jak na dojść do odbanowania kogokolwiek to mam tu pewną listę 

@ kicha original {R}

@ Livv.

@ Sandraa

@ LeV

@ archonek1337

oraz prosiłbym o nadanie funkcji panu @ Mategros , pełen profesjonalizm oraz

umiejętne podejście do każdego. 

• Śmiech 10
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Czekoladowy napisał:

A tak po za tym jak jest nowe otwarcie Fragujemy to może odbanujemy @ esej :fg_pepe_chubby:

A po co skoro moj mentor zyciowy zniknal na zawsze :fg_pepe_cry_hands: Szkoda, ze nie moze tego widziec.

Nowe logo sliczne. Zwlaszcza, ze jest mniejszy burdel z napisami ale stare mialo swoj taki klimacik. Zmiany na plus. Miejmy nadzieje, ze nie pierdyknie kiedy wyjdzie CS2 :3

so-proud-of-this-community-proud.gif

Edytowane przez Letaryat
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Fragowy Mister
Opublikowano

Odświeżone logo na +

Bardzo się cieszę z serwera mixowego, @ Vaniliovsky może jakiś rewanżyk jak odbuduję ekipę? :D tym razem nie będę się bawił w streamowanie i komentowanie tylko poprowadzę swoich do zwycięstwa :D 

Trochę szkoda, że ten COD MOD nie powstał i mój sceptyzm podpowiada, że taki stan rzeczy pozostanie.

Zamiana TP na DM raczej na plus, na TP z tego co widziałem to jedynie jak się zwołało znajomych wieczorem to był jakiś większy ruch. DM z chęcią odwiedzę.

Vaniliovsky,

Jak najbardziej :) Jesteśmy gotowi na rewanż  :fg_pepe_heart:

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Co tu się rozwodzić.... Damy rade Panowie/Panie, damy rade ! Fuck Yea Brad Pitt GIF by Babylon

Edytowane przez ZappeR
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nie radzę sprzedawać koszulek ze starym logiem, za 5 lat będą droższe od koszulek Maradony. Co do projektu bluz mogę coś w przyszłym tygodniu pomyśleć, kilkq konkursów na projekty firmowe bluz czy koszulek wygrałem. Tutaj pierwszy lepszy, projekt na klasyka youngblood.

Polish_20230613_162947867.jpg

• Administrator
Opublikowano

Logo na wielki plus, czystsze i przyjemniejsze dla oka. Zmiany cs;go również przypadły mi do gustu, głównie podoba mi się zmiana dotycząca nagrody za wbicie 41 poziomu.

Nie zapomnij o usunięciu/poprawy informacji o dropie :P

Tak btw, ja zostaje do końca :fg_face_johny_bicek:

Opublikowano
11 godzin temu, Vaniliovsky napisał:

Przerwę na forum chyba można wybaczyć :fg_face_kek:

Będąc tutaj od "prawie" samego początku czyli od 2013r widzę jak projekt Fragujemy pnie się z każdym rokiem do przodu. Oczywiście dzięki zaangażowaniu społeczności jak i administracji :)

Tym bardziej jestem dumny że mogę być jego małą częścią i pomagać w dalszym rozwijaniu.  I o ile będę mógł i będzie mi dane będę dalej wspierał projekt m.in. poprzez rozwijanie serwera 4FUN a także "donejtami" :fg_pepe_heart:   Myślę, że sytuacja z CS2 nie okaże się trudna dla naszego projektu i wspólnie jakoś przejdziemy przez te zmiany. W kupie siła! 

Podziękowania za ogrom pracy i możliwość bycia tutaj przez tak długi czas dla @ GET @ Administrator, @ Administrator główny@ Samurai Tajrox 龙  :fg_pepe_heart: 

A także dla naszej całej społeczności.

Uwierzcie mi, że przez tyle lat tutaj spędzonych atmosfera całej społeczności jest zajebista :fg_pepe_heart: Zawsze można z kimś popisać czy pogadać na ts i miło spędzić wolny czas :fg_pepe_heart: 

Dlatego mój staż na tym projekcie m.in. z tego powodu jest tak duży i trwa do dziś. Mam nadzieję, że będzie trwał kolejne lata  :D 

Można pisać i pisać ale praca niestety nie poczeka :D 

Dzięki WSZYSTKIM za dobrą robotę i do zobaczenia na TS czy serwerze! :fg_pepe_heart: 

PS.

@ EliteSpartaN.  powodzenia :fg_pepe_heart:

Podpinam się :))

Opublikowano

aż milo <3

• Bosman
Opublikowano

Bardzo piękne logo i wiele fajnych zmian! :D :fg_pepe_heart:

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Kiedy po prawie 2 miesięcznej przerwie wszedłem na forum, pierwsza rzecz, którą od razu odczułem to szybkość jego działania.

Podoba mi się to, że logo nie zostało całkowicie zmienione, a bardziej odświeżone. Mimo, że jest praaawie identyczne jak poprzednie, to jednak daje powiew jakiejś świeżości. Tak samo jak i inne kosmetyczne, nawet te najdrobniejsze zmiany.

Widać @ GET , że sam jesteś bardzo zadowolony ze swojej pracy, a to także bardzo ważne. Niech ten zapał nigdy nie zgaśnie bo właśnie takiego właściciela chce i potrzebuje Fragujemy.

Pozdrawiam

• [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Nowe logo forum bardzo ładne, zmiany wprowadzone też jak najbardziej na + miejmy nadzieje, że z cs2 jakoś się ułoży i kto wie może na tym silniku się spróbuje mapki porobić :D.

Opublikowano

Dziękuję za danie mi szansy, ze swojej strony chciałbym poinformować was wszystkich ze nadchodzą większe zmiany niż wszystkim się wydają. Pozdrawiam serdecznie!

• Serduszko fragowe (+) 8
Opublikowano

Wszystko spoko, tylko szkoda ze ta przerwa od forum taka krótka :fg_pepe_chubby::fg_pepe_zzz:

• Śmiech 4
Opublikowano

No jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku. Jest git pozdrawiam całego Zombie Moda, dobrych chłopaków i niech się to trzyma. Dobry przekaz leci.

• Śmiech 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Logo cud, miód i orzeszki. Reszta zmian jak najbardziej na plus. 

W dniu 1.06.2023 o 23:58, GET napisał:

1# Forum

Pokaż ukrytą zawartość

4# Serwery głosowe

Ukryj zawartość

W dalszym ciągu będziemy kontynuować pracę w celu rozbudowy serwera Discord.

Stanie się on bardziej przyjazny dla graczy, dzięki systemowi reportów czy rozwiązywania drobnych spraw.

Nie planujemy większej rozbudowy serwera TeamSpeak 3, lecz w związku z wypuszczeniem TeamSpeak 5, będziemy identyfikować serwer jako TeamSpeak.

Serwer będzie posiadał 64 sloty tak jak dotychczas i posłuży do komunikacji dla starszych graczy nielubiących Discord'a oraz tych, którzy będą grali tzw. auto-mixy.

Nie ukrywam, że te zmiany intrygują mnie najbardziej - zwłaszcza Discord. :fg_pepe_out:

W dniu 1.06.2023 o 23:58, GET napisał:

2# Wsparcie dla graczy zza granicy

Od około 2 lat nieraz widząc zmiany na serwerach mogliście przeczytać o dodaniu tłumaczenia dla graczy zza granicy.

Będziemy kontynuować tę pracę tak, aby na forum, jak i serwerach wszystkie informacje były dostępne w języku polskim oraz angielskim.

Jeśli są osoby, które znają dosyć dobrze język angielski, prosimy o kontakt w tej sprawie.

Jeżeli o to chodzi to mogę pomóc, mam w tym pewne doświadczenie, które może się przydać. Dawno nie zajmowałam się tłumaczeniami, więc why not. :fg_pepe_suspicious:

Oby tak dalej drużyno! :fg_face_major_ok:

• Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Nie jestem zadowolony z serwera surf, ponieważ serwer jest niesamowicie zaniedbany. 
Problemy, jak np.:
-Brak regulaminu dostępnego na serwerze
-Nienaprawione mapy
-Brak nowych map od roku, czy nawet dłużej
pomimo zgłoszenia, pozostają na serwerze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności