Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobra robota, myślę, że wszyscy nie możemy się doczekać!

A teraz:

GO POLAND!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze raz gratuluje awansującym !! :D Osobiście najbardziej cieszę się z CoD'a i czekam na odznaczenia dla mnie :)

@Edit - a właśnie widze że szykuje się post za 500 postów hehe

Edytowane przez PabloStec
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Good job! Zobaczymy czy będę miłym adminem 4fun :)
Po za tym gracze steam na pewno zechcą jeszcze bardziej grać na naszym 4fun, gdyż cały czas słyszę, że cały serwer jest przepełniony i czeka się 15 minut. Dla nas jest to bardzo dobra wiadomość, że serwer cieczy się aż tak dużym zainteresowaniem. Chociaż nie ma co się dziwić, w końcu najlepszy w całej Polsce! 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Po pierwsze chciałbym podziękować Ci Nesty, za danie mi szansy. Global Moderator, to bardzo ważna funkcja i obiecuję Ci że zatrudniłeś właściwą osobę na właściwe miejsce. Jestem tu od nie dawna, a jednak dałeś mi trochę zaufania, bardzo to doceniam.

Chciałbym również osobiście pogratulować kolegom - Rogalowi oraz Furcze. Damy wycisk Panowie!

3. Skoro już jesteśmy przy projektach, oświadczam, że serwer MTA (multi theft auto) nie został porzucony. Od przyszłego tygodnia ruszają prace nad serwerem.

Spodziewam się tutaj mojego brata.. 

-> plugin przeciwko speedhackerom 

Czy to również pojawi się na innych serwerach? 'Skillowy_Maniaczek' miałby już u nas po grane..

Dlatego też wprowadzimy darmowy slot dla każdego, kto posiada STEAM. Szczegóły wkrótce. 

Bardzo mnie to raduje :) ! Świetny pomysł.

Nowe serwery - TP

Na to chyba czekam najbardziej.

Opublikowano

SUPER ROBOTA - to mało powiedziane! Gratuluje przede wszystkim FURCZE i życzę powodzenia! Nesty odpierdzielasz zajebistą pracę. Wielki szacun dla Ciebie za to co dla nas robisz!

NESTY <3  

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

@Hayu

Na razie plugin przeciwko SH zostanie przetestowany w praktyce na serwerze ZM. Jeżeli się sprawdzi, wrzucę na DD2.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Elegancko.  Gratulacje dla milicjantów i nowego h@ 4funa :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje dla "Awansujących", ale przede wszystkim dla  samego "Nesty'ego":) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Chciałbym tutaj złożyć wyrazy uznania dla Nesty'ego który wypruwa sobie żyły aby FG uczynić najlepszą siecią serwerów w Polsce. Nie zapominam również o awansach po pierwsze Rogal cieszę się, że wróciłeś. Chcę również pogratulować Hayu awansu na stanowisko Global Moderatora :).

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich którzy awansowali :) Rogal dobrze mieć Cię spowrotem na pokładzie na pewno FG na tym nie ucierpi :)

martwi mnie jednak fakt naszego dd2 [1.6] niby male zmiany a jednak to duży krok i nie wiadomo jak będzie ale trzymam kciuki w końcu to na nim "wychowalem" sie na mlodego "fragusa" i dzięki niemu wszedlem na pokład FG :) myślę ze comeback zrobie jak będzie dd2 [cs:go]. Tak wiec czekam na wiecej newsow :))

Nesty tak trzymaj odwalasz kawał dobrej roboty wraz z całym gronem Administracji(cala zaloga) o której tak Mało jest wspominane :) Good Job!

Opublikowano

Dobra robota Nesty. Tylko podziwiać. Mi chyba by nerwy puszczały przy tak dużym natężeniu prac. Pozdrawiam.

• Właściciel
Opublikowano

Po aktualizacji silnika HLDS do 6153 na serwerze DD2, jest znaczna poprawa w strzelaniu gry. Chyba valve postanowiło naprawić w końcu problem z zacinającymi się karabinami. Dzisiaj aktualizacje przejdą wszystkie, pozostałe serwery.

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Właściciel
Opublikowano

Niestety, nie zdążyłem ze wszystkim, ale to dlatego, że jestem chory i od piątku pogorszył mi się stan zdrowia. Więc proszę o minimalne zrozumienie.

Na 100% jutro startuje serwer CS:GO. System osiągnięć zostanie lekko poprawiony, a także naprawi się błąd na zombie, przez co runda się nie kończy. 

Oczywiście zgodnie z umową, zaktualizowałem serwery: 4FUN i GG (oprócz ZM) do najnowszego HLDS: 6153. Czy ktoś może potwierdzić, że jakość strzelania wzrosła, lepiej trafiają kule? Czy może przy okazji lepszych strzałów, wzrosły lagi? 

Nie wystartują jeszcze serwery: TP oraz ZM. Lecz myślę, że do piątku się wyrobię. 

Opublikowano

Nesty spokojnie, Ty też jesteś człowiekiem i nikt od Ciebie nie wymaga tego, żebyś zrobił to wszystko jednego dnia, żeby było ładnie pięknie. Myślę, że każdy cierpliwie poczeka, aż z czasem wykonasz całą robote.

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności