Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

38754716.jpg

Dokładnie 15 lat temu, 19 czerwca 1999 roku odbyła się premiera pierwszej wersji popularnej gry online typu FPS, Counter-Strike. Przez ten czas CS wywołał sobie miano jednego z najlepszych gier ze względu na dużą grywalność w swoim gatunku. Counter-Strike od początku był związany z e-sportowym rynkiem. Gra dostała wsparcie od Valve Software, dzięki czemu jest ciągle uaktualniania i została włączona do projektu Steam.

Przez piętnaście lat ukazało się wiele wersji tego właśnie tytułu. Początkowo Counter-Strike wymagał do działania Half-Life'a, jednak wraz z upływem czasu stworzono kolejne jego wersje, które przekształciły się w samodzielne produkcje, jedynie korzystające z silnika oryginalnej gry. Pierwszą wersją był właśnie Counter-Strike. Później pojawiły się kolejne edycje jak Condition Zero, Source czy też niedawno powstały popularny Global-Offensive.

Counter-Strike to bez wątpienia jedna z największych gier e-sportowych, który zmagał się na największych turniejach Word Cyber Game, Electronic Sport Word Cup czy Intel Extreme Masters.

Wszystkiego najlepszego Counter-Strik'u !! :)

Edytowane przez Ice Tea
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak Ten czas zapierdala xD ja od 2k5-6 gram masakra jakas i nadal to jest gra ktora nie znudzila mi sie, zero fabuly tylko wybić all a jednak nadal kreci :))

Opublikowano

Zleciało ten czas szybciutko :) Nic tylko życzyć kolejnych piętnastu lat fenomenu tej gry :) 

Opublikowano

Mimo sporego wieku gry, jest jedną z najbardziej grywalnych strzelanek. Ja niestety gram coś ok 4-5lat, nie znałem jej wcześniej :C

Opublikowano

Kiedy to mineło, strach pomyśleć, jak człowiek wchodził na pare serwerów, nie ogarniał, i strzelał w co popadnie. - Miłe wspomnienia, łezka w oku się kręci. ;)

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

cs 1.6 gram w ta gre 9 lat 2 razy mi steam ukradli ale to nic dalej w nia gram bo to jedyna strzelanka ktora mnie wciaga i te mody do tej gry kozak chyba zawsze bede w cs-a gral :)

Opublikowano

Kto by pomyślał ile to może mieć już lat ale teraz nastaje nowy porządek.Wyszedł CS GO i pewne jest ,że wyjdzie coś jeszcze lepszego (pod względem grafiki).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Czas leci błagalnie. 

Najlepiej wspominam czasy, gdzie nikt nikogo nie wyzywał od cheaterów :P

Opublikowano

CS:GO jest od 2010, chyba?

I połowa graczy na Globalnego przeszła. :))

Nie martwi mnie to więcej botów na dd2! 

I więcej cziterów...

Opublikowano

Już 15lat... Wow, 5 lat gry ... w sumie 4 steam`y ponad 2.5 tysięcy godzin przegranych na każdym... no zleciało... czuje się noł life`m :D 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Haha , o kurde jak to zlecialo masakra.

Umiera powoli, ale wykończy się, jeżeli polityka VALVE się nie zmieni.

oby się zmieniła miejmy taka nadzieje :)