Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 19 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Dokładnie 15 lat temu, 19 czerwca 1999 roku odbyła się premiera pierwszej wersji popularnej gry online typu FPS, Counter-Strike. Przez ten czas CS wywołał sobie miano jednego z najlepszych gier ze względu na dużą grywalność w swoim gatunku. Counter-Strike od początku był związany z e-sportowym rynkiem. Gra dostała wsparcie od Valve Software, dzięki czemu jest ciągle uaktualniania i została włączona do projektu Steam. Przez piętnaście lat ukazało się wiele wersji tego właśnie tytułu. Początkowo Counter-Strike wymagał do działania Half-Life'a, jednak wraz z upływem czasu stworzono kolejne jego wersje, które przekształciły się w samodzielne produkcje, jedynie korzystające z silnika oryginalnej gry. Pierwszą wersją był właśnie Counter-Strike. Później pojawiły się kolejne edycje jak Condition Zero, Source czy też niedawno powstały popularny Global-Offensive. Counter-Strike to bez wątpienia jedna z największych gier e-sportowych, który zmagał się na największych turniejach Word Cyber Game, Electronic Sport Word Cup czy Intel Extreme Masters. Wszystkiego najlepszego Counter-Strik'u !! :) Edytowane 19 Czerwca 2014 przez Ice Tea 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jak Ten czas zapierdala xD ja od 2k5-6 gram masakra jakas i nadal to jest gra ktora nie znudzila mi sie, zero fabuly tylko wybić all a jednak nadal kreci :)) 1 Cytuj
KayaB Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zleciało ten czas szybciutko :) Nic tylko życzyć kolejnych piętnastu lat fenomenu tej gry :) Cytuj
SzymQ Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Mimo sporego wieku gry, jest jedną z najbardziej grywalnych strzelanek. Ja niestety gram coś ok 4-5lat, nie znałem jej wcześniej :C Cytuj
M4GN3rO #7 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jak ten czaś zleciał ;d ! Cytuj
Przep1s. Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Kiedy to mineło, strach pomyśleć, jak człowiek wchodził na pare serwerów, nie ogarniał, i strzelał w co popadnie. - Miłe wspomnienia, łezka w oku się kręci. ;) Cytuj
Browar Opublikowano 7 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2014 Ta gra chyba nigdy nie umrze Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 7 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 7 Lipca 2014 Umiera powoli, ale wykończy się, jeżeli polityka VALVE się nie zmieni. Cytuj
sea of smiles <3 Opublikowano 17 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2014 Ta gra BYŁA, JEST , I BEDZIE ! tylko szkoda ze zostałą wycowana z eSPORTU ;/ Cytuj
ebola Opublikowano 3 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 cs 1.6 gram w ta gre 9 lat 2 razy mi steam ukradli ale to nic dalej w nia gram bo to jedyna strzelanka ktora mnie wciaga i te mody do tej gry kozak chyba zawsze bede w cs-a gral :) Cytuj
PikA pikA # Opublikowano 3 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2014 O boshe.. Jak to zleciało.. Dokładnie 9 lat temu sobie grałem jako 9 - letnie dziecko :D Cytuj
UchihaItachi Opublikowano 4 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2014 Ogólnie można powiedzieć że że nie grafika czynie grę epicką Cytuj
Sercowy Opublikowano 6 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Kto by pomyślał ile to może mieć już lat ale teraz nastaje nowy porządek.Wyszedł CS GO i pewne jest ,że wyjdzie coś jeszcze lepszego (pod względem grafiki). Cytuj
Me? *:* Opublikowano 8 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 Już 15 lat :D nieźle Tak dalej xDD Cytuj
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 9 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2014 Czas leci błagalnie. Najlepiej wspominam czasy, gdzie nikt nikogo nie wyzywał od cheaterów :P Cytuj
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 10 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2014 15 lat temu stwórcy wyprodukowali fantastyczną grę, mowa tutaj o Cs 1.6 :) Cytuj
Anka ♥. Opublikowano 10 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2014 CS:GO jest od 2010, chyba? I połowa graczy na Globalnego przeszła. :)) Nie martwi mnie to więcej botów na dd2! I więcej cziterów... 1 Cytuj
Melanjy Opublikowano 10 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2014 Już 15lat... Wow, 5 lat gry ... w sumie 4 steam`y ponad 2.5 tysięcy godzin przegranych na każdym... no zleciało... czuje się noł life`m :D Cytuj
Rex1s Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 10 Grudnia 2014 Haha , o kurde jak to zlecialo masakra. Umiera powoli, ale wykończy się, jeżeli polityka VALVE się nie zmieni.oby się zmieniła miejmy taka nadzieje :) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi