Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #03

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na tak to co proponujesz, wszystko ok do tego ustawilbym FF oraz oraz kto kogo oslepil z teamu w końcu go to juz only steam wiec mniej nie garów by bylo :)

Opublikowano

Obrażenia - nie!

Generalnie grałem chwilkę w GO na koncie brata i sam zastanawiam się poważnie nad zakupem, ale wracając do tematu:

Zajebiście podobało mi się na jakimś serwerze intro zaraz po wejściu na serwer tzn. męski głos to był który "Wita na serwerze sra ta ta ta zaprasza na forum sratatata miłej gry". Dość krótki ale treściwy wstęp. Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem i powiem szczerze że wrażenia zaraz po wejściu na ten serwer bardzo pozytywne! Jak mi się uda i znajdę chwilę czasu to dowiem się dokładnie jak to wyglądało.

Opublikowano

Głos kastrata chyba nie będzie odpowiedni do takiego intro  :D 

Pomyślimy to i zrobimy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Myślę, że takie intro by się przydało ;p

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Owszem ale musiałaby to wykonać osoba o ciepłej barwie głosu coś jak lektor. Można by było na TS3 pokombinować kto ewentualnie by się nadał .

• Właściciel
Opublikowano

Wszystko będziemy dopracowywać, zobaczycie jak serwer będzie wyglądał i tak dalej. Nie obiecuję kokosów, bo serwer raz, że ma być funkcjonalny, to dwa większość rzeczy CS:GO już sam w sobie posiada. Zatem więcej ludzi woli standardówkę niż wymyślone z kosmosu rzeczy. 

Opublikowano

Jak dla mnie im mniej bajerów tym lepiej ;)

Czyli startujemy w sobotę? Czy będą jakieś beta testy ;)  ?

• Właściciel
Opublikowano

Startujemy w poniedziałek - miałem poinformować. Nie wiem czy będą beta testy, bo nie wiem czy jest to konieczne. Generalnie po uruchomieniu serwera będzie miesiąc czasu, aby przedstawić swoje uwagi, spostrzeżenie dot. serwera. Bo na nim głównie się skupię, gdy wprowadzę zmiany w sieci na majówkę.

Opublikowano

Im mniej zbędnych rzeczy tym lepiej dla serwera i graczy. Osobiście jestem za pomysłem kolorowych fleshy chyba, że plugin bardziej bod 4FUN ;/

• Właściciel
Opublikowano

Nawiązując do zmian, chciałbym zapytać jakie są Wasze uwagi/spostrzeżenia co do serwera. Co trzeba zmienić itd. Z tego co wiem DeLeTe masz jakieś zastrzeżenia, przedstaw je w temacie jak możesz.

Chciałbym nawiązać do tematu: http://fragujemy.com/topic/15959-zmiany-na-serwerze/ i zapytać o rozgrzewkę. Ma ona być? Czy pasuje 17 rund czy lepiej 15? No i ostatnie pytanie: czy po 7-8 rundach ma zmieniać drużyny? A może zmienić całkowicie turniejówkę na po prostu tryb uproszczony? 

Czy FriendyFire ma być wyłączony? 

Czy !knife działa? 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Turniejowka niech zostanie 17 rund jak dla mnie moze być, dalbym wiecej (przyzwyczajenie do 30)

ff niech będzie off bo zaraz ktoś będzie bil swoich

co do zastrzeżeń hmmm alltalk bym wyłączył i ustawil na drużynowe ew zeby po śmierci można gadać z versusami

rozgrzewkę zrobiłbym na wszystkie dostępne bronie tzn kupujesz bron jaka chcesz i grasz

do tego wyrównywanie drużyn co runde bo czesto jest 4vs2 + boty dzisiaj bylo 8vs3

ograniczenie awp zwiększyć do 2-3 na team bo 1 to malo jednak :) to są moje uwagi z dzisiejszej gry

Opublikowano

Co wy na to żeby zwiększyć ammo w M4A1-S do 20/60, w USP-S 12/52, a w CZ 12/24? Jak wiadomo te bronie mają mało ammo, więc przy większej ilości graczy może nam tej amunicji zabraknąć. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności