Szyderca Opublikowano 27 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Powinno być już ok.
QPR Opublikowano 30 Marca 2018 Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2018 Przy próbie podłączenia się do GG dostaje cos takiego... na Zombi Mode wbijam bez problemów.
aaPSIKPL Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Nesty proszę cię zrób coś z tymi głosowaniami zamień kolejkę głosowania . Zaś jest sytuacja, że jedne i te same mapy są wybierane jedna po drugiej .
lysy224 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Od pewnego czasu jest problem z Auto Team Balance. Zostaje czasem trzech graczy na dziesięciu. Nie wiem czy to błąd, ale zabicie granatem zabiera lvl osobie zabitej. (chyba, że takjma być? )
BloodyAlien Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2018 /mute nie dziala i czasmi sie trzeba meczyc z takimi dzieciakmi co dra jape przez cala mape a nie kazdy wie ze moze zmutowac w menu csa https://www94.zippyshare.com/v/zjF7sNhI/file.html polecam zobaczyc demko i jak by ktos chcial to moze wyciagnac sid albo ip i nalozyc bana
Właściciel GET Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Właściciel Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jutro wdrożę nowy system /mute oraz auto team balance, lepszy niż dotychczas.
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 3 Września 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2018 PTB/ Auto Balance nadal kiepsko działa. Często jest , że między drużynami jest różnica 3 graczy , a nawet więcej..
Właściciel GET Opublikowano 3 Września 2018 Właściciel Opublikowano 3 Września 2018 Dziękuję za uwagę. Postaram się przy modernizacji to poprawić.
Kaziu xD Opublikowano 7 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2018 Mapa gg_roca. Problem polega na tym, że są 2 spawny ustawione w sposób taki, że blokuje gracza w teksturach, czasami udaje się wydostać zwykłym podskoczeniem, a czasami blokuje na amen. Chodzi o spawny na wieżyczkach na respach.
In Qontrol by Q-dance z nl Opublikowano 7 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2018 nie wiem ale ostatnio modele nagle sie pojawaiaja i cie zabijają .... jest to tylko na waszym serwie.
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2018 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2018 Problem powinien być rozwiązany.
furyaa Opublikowano 29 Listopada 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2018 Modele - znowu to samo.
BruV Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nie mam aż tak obszernej wiedzy w temacie samego systemu, jednak pojawia się problem kiedy stoi się w jednym miejscu z teamatem i sie przez niego przenika. Mianowicie nie jesteśmy wtedy w stanie strzelać „przez” naszego kolege. Nie wiem czy to problem czy tak ma być
Właściciel GET Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Właściciel Opublikowano 7 Sierpnia 2019 To proste - wyjdź z niego XD
furyaa Opublikowano 28 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Września 2019 @ GET Coś jest nie tak z respieniem... W momencie jak przebiegasz i w miejscu, w którym akurat jesteś, respi się przeciwnik to blokuje Cię i "puszcza" albo po chwili, albo jak ukucniesz czy zrobisz jakiś inny ruch (akurat nie wiem od czego to jest zależne). W tym samym teamie dzięki przenikaniu nie ma problemu.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 28 Września 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Września 2019 @ furyaa to błąd aktualizacji dotyczący respów. Na ZM też mamy problem - na każdej mapie, w dwóch pierwszych rundach, respi kilku graczy w jednym miejscu. Czekamy na łatkę tego błędu.
furyaa Opublikowano 28 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Września 2019 @ Damo tylko, że na gg jest to bardziej problematyczne. Przez cały czas trwania mapy masz duże szanse, że zostaniesz zatrzymany przez zrespionego gracza
Właściciel GET Opublikowano 28 Września 2019 Właściciel Opublikowano 28 Września 2019 To błąd silnika. @ Damo ma to samo na zm. Czekamy na poprawkę ?
Czerwion Opublikowano 30 Września 2019 Donator Opublikowano 30 Września 2019 @ GET wiadomo coś kiedy wyjdzie ta poprawka? Bo to dość uciążliwy błąd.
Właściciel GET Opublikowano 30 Października 2019 Właściciel Opublikowano 30 Października 2019 Tak, to jest błąd po aktualizacji dodatku do silnika gry. Tymczasowo rozwiązałem tę sprawę, dlatego proszę o sprawdzenie zarówno na GunGame, jak i ZM @ Damo . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.