Skocz do zawartości

Błędy na serwerze GunGame

touchpad

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

image.thumb.png.be7ea7f40ecfc7ed1a7e48643a6690f8.pngPrzy próbie podłączenia się do GG dostaje  cos takiego... na Zombi Mode wbijam bez problemów. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nesty proszę cię zrób coś z tymi głosowaniami zamień kolejkę głosowania . 

Zaś jest sytuacja, że jedne i te same mapy są wybierane jedna po drugiej .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od pewnego czasu jest problem z Auto Team Balance. Zostaje czasem trzech graczy na dziesięciu.

Nie wiem czy to błąd, ale zabicie granatem zabiera lvl osobie zabitej. (chyba, że takjma być? :) )

• 4 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

PTB/ Auto Balance  nadal kiepsko działa. Często jest , że między drużynami jest różnica 3 graczy , a nawet więcej..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mapa gg_roca. Problem polega na tym,  że są 2 spawny ustawione w sposób taki, że blokuje gracza w teksturach, czasami udaje się wydostać zwykłym podskoczeniem, a czasami blokuje na amen. Chodzi o spawny na wieżyczkach na respach.

• 3 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie mam aż tak obszernej wiedzy w temacie samego systemu, jednak pojawia się problem kiedy stoi się w jednym miejscu z teamatem i sie przez niego przenika. Mianowicie nie jesteśmy wtedy w stanie strzelać „przez” naszego kolege. Nie wiem czy to problem czy tak ma być ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ GET  Coś jest nie tak z respieniem... W momencie jak przebiegasz i w miejscu, w którym akurat jesteś, respi się przeciwnik to blokuje Cię i "puszcza" albo po chwili, albo jak ukucniesz czy zrobisz jakiś inny ruch (akurat nie wiem od czego to jest zależne). W tym samym teamie dzięki przenikaniu nie ma problemu. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@ furyaa  to błąd aktualizacji dotyczący respów. Na ZM też mamy problem - na każdej mapie, w dwóch pierwszych rundach, respi kilku graczy w jednym miejscu. Czekamy na łatkę tego błędu.

Opublikowano

@ Damo  tylko, że na gg jest to bardziej problematyczne. Przez cały czas trwania mapy masz duże szanse, że zostaniesz zatrzymany przez zrespionego gracza ;)  

Opublikowano

@ GET wiadomo coś kiedy wyjdzie ta poprawka?

Bo to dość uciążliwy błąd.

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Tak, to jest błąd po aktualizacji dodatku do silnika gry. Tymczasowo rozwiązałem tę sprawę, dlatego proszę o sprawdzenie zarówno na GunGame, jak i ZM @ Damo .

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności