Skocz do zawartości

Błędy na serwerze GunGame

touchpad

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Kurde chodzi mi o modele zawieszone w próżni, czyli możesz przez nie przejść jak przed duchy

i jak do nich strzelasz to nic się nie dzieje, po prostu respawny aka duchy  <clap>

Tak jakby boty. Na SS które dołączyłem widać ich razy 4 :D

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzisiaj 2 razy mi się tak zdarzyło, że nie musiałem nikogo z kosy zabić.

Wystarczyło zabić 2 graczy z HE i automatycznie wygrywałem mapę.

Daje SS, gdzie widać, że ostatnie zabójstwo było z HE i zwycięstwo.

Mapa gg_solid ( http://325855.node11.pukawka.pl/hltv-1501191426-gg_solid-1421673960-1421674260.zip )

5kpdGBM.jpg

Druga mapa gg_$3000$_b5 ( http://325855.node11.pukawka.pl/hltv-1501191527-gg_$3000$_b5-1421677620-1421677860.zip )

Trzecia mapa gg_fy_deagle_dustworld2 ( http://325855.node11.pukawka.pl/hltv-1501191551-gg_fy_deagle_dustworld2-1421679060-1421679360.zip )

Z15aIFz.jpg

Czwarta mapa gg_basicsand

8WkxRXR.jpg

To się dzieje prawdopodobnie wtedy kiedy z HE zabije więcej niż 2 graczy ..

Chodzi o to, że jak leci granat za granatem i zabije 2 graczy z HE to zdążę jeszcze

wyrzucić z 2 granaty i jak kogoś to zabije to zalicza mi to jako zabicie z kosy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pojawił się deagle na rozgrzewce.

Mapa gg_texas ( będzie demko to wrzucę )

e7Jw0yO.jpg

• Właściciel
Opublikowano

To nie jest zależne od gracza. Nie ma żadnego związku. Wrzuciłem na testy coś i okazuje się, że jest problemem w kwestii broni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na mapie fy_italy cały czas sama gra uśmierca graczy. Trochę to wkurzające...

post-5730-0-47311700-1422785155_thumb.jpg

post-5730-0-02508300-1422785157_thumb.jpg

Opublikowano

Serwer się buguje, kilka osób ze specta nie może dołączyć do gry, + gość jakiś teraz reklamuje, więc prosiłbym o interwencję.

Opublikowano

Na mapie fy_italy ciągle zabijani są gracze losowo i gra nie jest obiektywna, proponuje albo rozwiązać problem zabijania przez mape bądź ją wykasować.

Opublikowano

Niektórzy gracze są afk przez cały czas. nie da się czegoś z tym zrobić? Np, wyrzucać tych z afk po choćby 2 min bez ruchu

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dokładnie jak wyżej. Usunąć lub dodać respawny na mapach fy_ilaty oraz fy_aztec.

Uciążliwe to jest kiedy nie ma admina i nie ma kto zmienić mapy.

Zauważyłem to nie tylko na w/w mapach, ale również na mapie

de_wood oraz dzisiaj na mapie gg_iceworld_x, gdzie grało 

7 vs 6 i reszta siedziała na spekcie. Zgłaszano mi, że nie

mogą dołączyć ..

pCrVTIi.jpg

Co się dzieje z demkami, bo nie widzę ich od 4 lutego.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Spawny na fy_italy oraz fy_aztec zostały dodane, zaraz dodam na gg_iceworld_x. Proszę o zgłaszanie w tym temacie map na których brakuje respawnów.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Błąd na mapie gg_besot. TT i CT zamiast rodzić się na swoich respach rodzą się na tym samym, czyli obok siebie. Prowadzi to do kompletnego chaosu na mapie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Brak respawnów na gg_aztec

• 5 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Od godzin popołudniowych dnia dzisiejszego, na mapie fy_italy pojawił się problem z respawnem drużyny TT. Wygląda to tak, że gracze giną po kilka razy, zanim "znajdą miejsce", gdzie można się odrodzić. Problem zapewne jest z określonymi miejscami spawnów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności