Skocz do zawartości

Błędy na serwerze GunGame

touchpad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą grałem na gg_italy i nadal respiło na innch graczach 

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 rok później...
Opublikowano

Cannot continue without model Maps/gg_justsnow.bhp, disconnecting. Wyskoczył mi dziś taki błąd, i kickuje na serwerze. O co chodzi ? 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Coś się podziało, że respi w różne strony - rozumiem przez to to, że w momencie respa zamiast w stronę respa wroga to respi w  stronę ściany czy naszego respa że można się pogubić momentami

Opublikowano

No ostatnio była taka sytuacja, dzisiaj też na gg_sklad zauwazyłem, że w momencie respienia ustawia gracza w kierunku "niewiadomogdzie" a kiedyś jak ustawiałeś respy to miało to jakikolwiek sens tzn ustawienie było albo w kierunku respa przeciwnika albo w kierunku "wyjscia" z miejsce gdzie się respiłeś

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Niestety nadal na przedostatnim poziomie gdy trzymamy nóż to na siłę wciska nam do ręki granat...

Opublikowano

jest problem z przedostatnim poziomem po rzuceniu he dopiero po 1 minucie lub wiecej mamy 2 he 

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony jako nieaktualny i przeniesiony do Archiwum serwerów

[!] Treści zawarte w tym temacie mogą być dalej przydatne i z tego względu pozostaną do dalszego wglądu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności