MethoD Opublikowano 30 Października 2019 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2019 Przed chwilą grałem na gg_italy i nadal respiło na innch graczach
Właściciel GET Opublikowano 30 Października 2019 Właściciel Opublikowano 30 Października 2019 Zobaczymy, bo możliwe, że jak grałeś to się jeszcze nie wczytały ustawienia. Ja grałem i było ok.
Kaczi Opublikowano 17 Stycznia 2021 [CS 1.6] Admin GUNGAME Opublikowano 17 Stycznia 2021 Cannot continue without model Maps/gg_justsnow.bhp, disconnecting. Wyskoczył mi dziś taki błąd, i kickuje na serwerze. O co chodzi ?
Właściciel GET Opublikowano 17 Stycznia 2021 Właściciel Opublikowano 17 Stycznia 2021 Naprawione, a właściwie nieco zmieniłem mapcykl i usunąłem tę mapę, a także poprawiłem pliki .res.
skul Opublikowano 15 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2021 Coś się podziało, że respi w różne strony - rozumiem przez to to, że w momencie respa zamiast w stronę respa wroga to respi w stronę ściany czy naszego respa że można się pogubić momentami
Właściciel GET Opublikowano 15 Października 2021 Właściciel Opublikowano 15 Października 2021 Nie rozumiem?
skul Opublikowano 15 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2021 No ostatnio była taka sytuacja, dzisiaj też na gg_sklad zauwazyłem, że w momencie respienia ustawia gracza w kierunku "niewiadomogdzie" a kiedyś jak ustawiałeś respy to miało to jakikolwiek sens tzn ustawienie było albo w kierunku respa przeciwnika albo w kierunku "wyjscia" z miejsce gdzie się respiłeś
Właściciel GET Opublikowano 15 Października 2021 Właściciel Opublikowano 15 Października 2021 Musisz wskazać na jakich mapach problem dotyczy, bo brzmi to zbyt ogólnikowo.
skul Opublikowano 3 Stycznia 2022 Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2022 Niestety nadal na przedostatnim poziomie gdy trzymamy nóż to na siłę wciska nam do ręki granat...
cpn Opublikowano 7 Stycznia 2022 Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2022 jest problem z przedostatnim poziomem po rzuceniu he dopiero po 1 minucie lub wiecej mamy 2 he
Właściciel GET Opublikowano 22 Stycznia 2022 Właściciel Opublikowano 22 Stycznia 2022 Temat zostaje zarchiwizowany. Jeśli ktoś widzi jakiekolwiek błędy, proszony jest o założenie odrębnego tematu.
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2024 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony jako nieaktualny i przeniesiony do Archiwum serwerów [!] Treści zawarte w tym temacie mogą być dalej przydatne i z tego względu pozostaną do dalszego wglądu!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.