touchpad Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam, Na gg pool day pakę idzie położyć... Wcześniej nie było takiej możliwości. Podczas rozgrywki sprzed kilku minut paka była położona kilkukrotnie. Coś chyba nie tak.
Właściciel GET Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 A graliście drużynówkę?
touchpad Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 A tego to Ci nie powiem bo nie pamiętam... :( Czy dla drużynówki taki stan rzeczy jest prawidłowy? BTW. kiedy będą dostępne demka z HLTV?
Właściciel GET Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Na drużynówce można wykonywać cele map. A tak to zablokowane są elementy, testowałem i działa dobrze.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 31 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2014 Bimbas łysy, jak i ja zauważyliśmy 2 błędy dotyczące nowego teambalance otóż Raz przenosi ludzi z drużyny PRZEGRYWAJĄCEJ do drużyny wygrywającej a po drugie przenosi np do TT to pokazuje się info, że przenosi nas do CT i odwrotnie.
infernus Opublikowano 4 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Września 2014 kolejny błąd zobaczyłem dzisiaj, a w zasadzie wczoraj. tzn. wchodzę na serwer, a tam zwykły dm (respię się jak na rozgrzewce itd.) gg nie ma, a lata 2 czy 3 czitów i mapa nie może się skończyć już któryś raz co nie wejdę to samo weźcie to ogarnijcie
Właściciel GET Opublikowano 11 Września 2014 Właściciel Opublikowano 11 Września 2014 Wiem już od czego to jest. Spokojnie, poprawię niebawem :)
Właściciel GET Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Opublikowano 21 Września 2014 Błąd prawdopodobnie został już poprawiony. Będę obserwował serwer :)
touchpad Opublikowano 27 Września 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Błąd nadal występuje. Na aktualnie granej mapie - gg_dev_boxes
Właściciel GET Opublikowano 27 Września 2014 Właściciel Opublikowano 27 Września 2014 Ok, jeszcze to zweryfikuję.
lysy224 Opublikowano 1 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie wiem o co chodzi, ale na ostatnim lvl przypuszczam że knife jest chyba błąd. Przez chwilkę jest nóż, a potem granat za granatem. Po zabiciu magazynek się nie przeładowuje(chyba że ma tak być??) Ogólnie nie wiem czy wszyscy czy tylko vipy mają opcję granat za granatem, ale może to być uciążliwe...
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 1 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Owszem tylko VIPy mają granat za granatem przez całą mapę, i jest to bardzo uciążliwe. Dlatego też prosiłem Cię żebyś tego nie używał bo to odstraszyło graczy. Ja nóż miałem normalnie, po chwili się pojawił granat ale mogłem zmienić na nóż znowu bez problemu. A co do he to wolałbym żeby zostało w jakiś sposób ograniczone bo VIP dosłownie może przegrać całą mapę używając only he.
lysy224 Opublikowano 1 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Dlatego też prosiłem Cię żebyś tego nie używał bo to odstraszyło graczy. Widzę szybko zapomniałeś jak gg_aztec też tak rzucałeś he... Następnym razem chłopczyku zastanów się zanim zechcesz mnie znowu kicknąć z serwera...
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2014 A dlaczego te problemy zgłoszone są tutaj? Czy te problemy kolidują ze stabilnością gry?! Nie, wyraźnie jest napisane coś innego. Małe sprostowania: problemy z granatami są przez V.I.P'a, bo zmieniłem coś w dawaniu granatów, ale jest wadliwe. Dlatego przywrócę jak najszybciej poprzednią wersję. A co do nie przeładowywania magazynku po zabiciu, zostało to celowo zrobione. Nie będzie żadnego przeładowania tak, aby rozgrywka była bardziej sprawiedliwa. Gdyby zrobić tak, jak Ty mówisz łysy, to niestety, ale co chwile byś zabijał tych graczy w nieskończoność. Tym bardziej, że nie ma teraz żadnej ochrony początkowej dla graczy, którzy przed chwilą zrespili się. Więc rozgrywka jest teraz zbalansowana, nie masz strzelać na fulla i liczyć, że ostatnim nabojem zabijesz kogoś, to zaraz Ci się odnowi. Masz grać rozważnie. PS. Przypominam, że silnik jest całkowicie nowy ( od nowa napisany ). Poprzedni miał około 9k linijek, ten ma około 3k. // przeniosłem posty
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 1 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2014 Mam pytanie co do awp. Zawsze był jeden strzał teraz na początku też jest, ale po zabiciu gracza następuje przeładowanie magazynku. Wtedy jest normalnie 10 naboi. Ma tak być czy jest to błąd?
Właściciel GET Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 1 Listopada 2014 To jest błąd i jeśli występuje, to go poprawię. Dzięki.
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 15 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2014 Gdy wchodzę na serwer na mapę gg_ra_battlefield wyskakuje mi błąd: Ściągnięcie mapy z internetu i wrzucenie plików w odpowiednie miejsce nie pomaga. Może ktoś mi załadować ten plik ?
lysy224 Opublikowano 15 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2014 Nie wiem od czego jest to zależne, ale dzisiaj gościu na 4 poziomie miał granat i rzucał nim raz za razem, a potem na innej mapie jakiś koleś miał famasa zaraz na początku. Kolejna sprawa to glock w rozgrzewce, też zauważyłem dziś że komuś się udało biegać z bronią w nożówce.
`Tango Opublikowano 24 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Mam jeszcze jedną sprawę nie może ogarnąć tego bo jak ktoś gra na GG+DM.I jest chwilę z/w i już odrazu robi się czarny ekran.Nesty ogarniesz to jakoś to jest mega wkurzające.
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 24 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzisiaj zauważyłem, że koleś wchodzi dopiero co na serwer i ma HE, a wcześniej na serwerze go nie było.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.