Skocz do zawartości

Rozmowy o serwerze DD2

GET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pompka był NS, skurczybyk odpalony, jak ja zakupiłem steama to jedynie adminów widziałem ze steamem M@łpke, Heretica, xou`a, Peshu, Morexa, Cycki, Minusa.

Same boty ze steamem. Ale cieszy, jak NS robi się mniejszością. Zauważyłem, też jak ktoś nowy wbija na S to zostaje na dłużej, przez co często robi się fajna ekipa do grania.

Boty botami, ale tabele otwierają zawsze:D

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czy była już rozmowa na temat wgrania Team Semiclip  na serwer ?

Opublikowano

Zachodzę w głowę czym jest TODO.. Wyjaśni k

Ktoś?

Thanks.

%

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ciągle liczę na więcej!

a018b1ec80c84.jpg

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No i tak ma być ze wszystkimi serwerami! Rozwijamy skrzydła! :)

Opublikowano

Aż miło w serduchu się robi, gdy widać tak prężny rozwój.. :)

• Właściciel
Opublikowano

Powiem Wam tak: jesteśmy jedyną siecią w historii, która od kilku lat zanotowała taki ranking. Nawet FFA CSBydgoszcz osiągał maks 12-15 ranking.

Opublikowano

Nie jestem starym graczem, ale jestem zdumiony i coraz bardziej zainteresowany grą tutaj. Godne podziwu i zazdrości tym jak rozwija się ten serwer. Podejrzewam, że na 7 pozycji się nie skończy, niech się pnie na samą górę.

A inni? Haha, się uczą od najlepszych!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Trzeba więcej adminów nocnych.. :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
Trzeba więcej adminów nocnych.. :)

No od dawna trzeba adminów nocnych, tylko weź mi tu znajdź.. :P

Wrócę ze szkoły to napiszę Ci coś Mickiewicz, może pomożesz.

Opublikowano

Jak byłem chory to sobie siedziałem czasami do 2-3 w nocy jakiś czas temu, ale jak ma się pracę czy szkołe to trudno jest grać w nocy :(

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Do 4 godziny rano co 2 dzień mogę być, ale więcej nie da rady, bo 3h musze przynajmniej kimać :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
GAME SERVER RANKING

Game Server Rank: 9th (100th Percentile) 

100th Highest (past month): 7th   Lowest (past month): 24th

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pompka był NS, skurczybyk odpalony, jak ja zakupiłem steama to jedynie adminów widziałem ze steamem M@łpke, Heretica, xou`a, Peshu, Morexa, Cycki, Minusa.

Same boty ze steamem. Ale cieszy, jak NS robi się mniejszością. Zauważyłem, też jak ktoś nowy wbija na S to zostaje na dłużej, przez co często robi się fajna ekipa do grania.

Huntler - Skurczybyk może i tak ale nie odpalony. Nakręciliście się tylko wtedy. A co się stało z @@@@@@@@@@@ ? którego zgłaszałem jako czitera ??? Nie wiecie kiedy i gdzie ale zaprawdę powiadam wam jestem w śród was non stop i jakoś teraz przez tyle miesięcy nikt nie postrzega mnie jako czita. Teraz gram inaczej mniej odpalony ?, no może nie ogarniam już tak awp bo to i czasu wiele na csa nie ma ale i tak was kosze. Jakoś teraz jest wszystko ok przez tyle czasu nikt mnie nie zgłosił :) Nagle stałem się czysty ? a może to wy się tak nakręciliście że nie było już wyjścia innego jak dać mi perma. Pozdrowienia dla starej ekipy : Heretic, Motocyklista 46, enq, huntler, panika, piekarz, peshu i reszty świrów. A co do ns czy steam to wtedy uważaliście że ns to raczej czit a steam jest czysty, Dobrze wszyscy wiemy że byli tacy co grali na steam odpaleni i każdy wie że na steam też są czity. Tylko nie mówcie że na steam nikt by nie ryzykował się odpalać. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja doskonale wiem ze nadal jestes w naszym gronie wiec nie mysl ze jestes pod ukryciem czy tez ze nikt nie wie kim jestes :)

Opublikowano

Tak dobrą pozycję, zapewnia także to że jest to serwer Steam/non steam. Robi się coraz cieplej na dworze, ludzi będzie ubywać. Ale mniejmy nadziję że miejscę się utrzyma. :)

Opublikowano

Ja doskonale wiem ze nadal jestes w naszym gronie wiec nie mysl ze jestes pod ukryciem czy tez ze nikt nie wie kim jestes :)

Oooo, no ciekawe :) Ciesze się i mam nadzieje że nie skończy się jak poprzednio z waszej strony ;) Ja też wiem tommy że wiesz, ale wiesz tak naprawdę od kilku dni dopiero. I mój nick też znasz. Podobno nie dowierzałeś że to naprawdę ja.

Oooo, no ciekawe :) Ciesze się i mam nadzieje że nie skończy się jak poprzednio z waszej strony ;) Ja też wiem tommy że wiesz, ale wiesz tak naprawdę od kilku dni dopiero. I mój nick też znasz. Podobno nie dowierzałeś że to naprawdę ja.

huntler rozmawialiśmy o tym. może teraz uwierzysz. xD

///edytuj posty! Łącze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności