Skocz do zawartości

Rozmowy o serwerze DD2

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A można wiedzieć dlaczego? Jakieś komplikacje są? zle się gra? Bo w sumie czasami wkurza mnie to że celuje idealnie,a nietrafia, choć czytałem że pomimo wgrania tego, gra się jeszcze gorzej.

No czóź.To tyle narazie z mojej strony :)

• Właściciel
Opublikowano

Nie ma możliwości dopasowania tego pod STEAM i NS, bo STEAM teraz nie potrzebuje ( prawdopodobnie nowe klienty NS również ) ustawiania parametru interp, bo przestał być on najważniejszy.

Opublikowano

Na niektórych serwerach niby jest wymuszany nadal interp... Nie wiem czy jest najważniejszy czy nie, ale widziałem gracza który zabijał jednego po drugim nawet nie trafiając w przeciwnika... Co może niektórych irytować ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

U Nas na dd2 tez pol metra poza gościem i zabity..

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Każdy by chciał coś nowego na serwie ale jak już padnie serwer to nikt nie wejdzie na forum zgłosić.

Opublikowano

Tak, bylem swiadkiem takiej sytuacji przy AFK, ktorego chcialem zabic, stalem od niego pol metra, oddalem kilkanasie strzalow w glowe,

co nic nie dale, dopiero strzaly w klatke poskutkowaly...

Opublikowano

Każdy by chciał coś nowego na serwie ale jak już padnie serwer to nikt nie wejdzie na forum zgłosić.

Akurat się z Tobą niezgodzę ! :D Bo gdy padnie serwer to na momencie idzie informacja,że coś jest nie tak. Zwłaszcza jeżeli to są ataki ddos,no to od ręki nie da się tego "naprawić". Nesty nie raz to pisał :P.

Jeśli chodzi o interp , to temat jest zamknięty jak to Nesty napisał :).

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Chodziło mi o wszystkich graczy straproco :D

Opublikowano

Tak, bylem swiadkiem takiej sytuacji przy AFK, ktorego chcialem zabic, stalem od niego pol metra, oddalem kilkanasie strzalow w glowe,

co nic nie dale, dopiero strzaly w klatke poskutkowaly...

Potwierdzam [emoji14]

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

• 7 lat później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony jako nieaktualny i przeniesiony do Archiwum serwerów

[!] Treści zawarte w tym temacie mogą być dalej przydatne i z tego względu pozostaną do dalszego wglądu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności