Skocz do zawartości

Rozmowy o serwerze DD2

GET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od paru dni na serwerze i stwierdzam ze jest dobry taki jaki jest :) nie trzeba narazie nic zmieniac :)

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Dziękujemy za opinie. Każda konstruktywna, a przede wszystkim pozytywna jest dla nas ogromnym zaszczytem. 

Pozdrawiam

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jedyne co można by było wprowadzić jest przenikanie na respie. Ale wszystko ma swój czas. Są rzeczy ważne i ważniejsze.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Grywam sobie u was jakoś od lipca, najpierw nocki w weekendy, teraz standardowo wieczorami - często do godzin mocno porannych. Wcześniej grałem na innych serwerach, a w sumie to sam byłem adminem i niejako tworzyłem serwer dd2.

Na serwerze brakuje rozgrzewki. Jak się gra po kilka godzin z rzędu, to fajnie by było postrzelać kilkadziesiąt sekund z randomowych broni, żeby się nieco odprężyć.

edit:

Poza tym, byłby czas, żeby iść się odlać lub zaparzyć kawkę. Często dostaję kicka za zajmowanie slota, bo np poszedłem na fajkę. Spędzam do 6 godzin na waszym serwerze pod rząd, a wyrozumiałości brak ;p

Opublikowano

Rozumiem. Ogólnie nie spodziewałem się rewolucji ;)

Fajnie, że przynajmniej sprawa jasna.

• Właściciel
Opublikowano

Nie widzę po prostu powodu. To serwer DD2, więc jak jesteś AFK - idź na spec. Jeśli nie możesz wejść na serwer, kup slota. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

W sumie strój dla VIP'a fajna sprawka tylko czy nie za dużo tego będzie na serwerze pod obciążeniem?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie to nie jest potrzebne. Klasyka jest najlepsza.

• Właściciel
Opublikowano

Właśnie takie pierdoły stworzą klimat serwera 4FUN. My chcemy DD2 połączyć z nowoczesnością i klasykiem. Wiele rzeczy jest klasycznych, ale niektóre dodatki tj. LIDER MAPY dodają atrakcję na serwer i sprawiają, że klasycyzm przybiera nową postać.

Nie będziemy dodawać dodatkowe pobieranie modeli tj. granaty, modele itd. Chcesz, to sam możesz to zrobić - nie ograniczamy Cię w tej sprawie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mimo tego wszystkiego co dzieje się po przez te ataki to i tak dużo ludzie gra choć czasem widzę że bywa mało ale i tak w końcu robi się pełny mam dużo stałych graczy co wracają mimo wszystko na serwer trzeba im za to normalnie podziękować :)

ps: A co do gry dla mnie elegancko idzie :)

Opublikowano

ja czekam do piątku, jak wchodzę na inne serwery to "samo dno"...a ludzie wracają pomimo kilku problemów, widać to wyraźnie

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ludzi jest mało ponieważ serwer jest niewidoczny. Sytuacja będzie rozwiązana to i tzw. "noobki" wrócą na serwer z podwojoną siła :P.

Opublikowano

Nesty czekamy na oświecenie dziś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności