Skocz do zawartości

Rozmowy o serwerze DD2

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
1.Kliknij "Esc"
2.W Menu będzie opcja " Player List " - kliknij w to
3.Wybierz nick gracza który cię denerwuje i kliknij enter
4.Wróć do gry i ciesz się grą
5.Jeżeli od razu mute nie zadziała ( nadal go słyszysz choć jest mute ) to poczekaj aż się runda skończy ( to jest taki reset jakby )

Dziękuję. 

/close
  • 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem dzięki asystom oraz dzięki zmniejszeniu cheaterów oraz dzięki właścicielowi ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli zostanie naprawiony system banowania i powoli wprowadzimy wszystko co jest w TODO myślę, że będziemy widzieć tylko progres. Ogromny skok został zanotowany po świetnym autorskim pluginy ASYSTY. Dziękujemy Nesty. To dzięki Tobie, notujemy skok w rankingu. Teraz jak na tacy widać jak mądrym, rozsądnym, PRACOWITYM i co najważniejsze podejmującym trafne decyzje jesteś Właścicielem.

Opublikowano

Fucktycznie, serwer na fali wznoszącej, często wpadam w nocy i roi się od graczy, naprawdę.

Brakuje mi tylko adminów w tych godzinach, ale mniejsza z tym.

A więc nie tylko w rankingu podskakuje, ale także w ilości grających zawodników.

Opublikowano

Myślę, że to przede wszystkim zasługa nowych asyst (Nesty :3), bo patrząc na GT, to niewiele serwerów only DD2 ma taką opcję.

Oczywiście coraz więcej graczy w godzinach wieczornych i nocnych pokazuje nam jak nasz serwer podskoczył w rankingu.

W czasie dnia też jest trudno dostać się na serwer, bo jest pełny. Tak jak hunt napisał, jeśli dołożymy do tego nowy system banów i kilka propozycji zawartych w TODO, to serwer już niedługo powinien być w ścisłej czołówce.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zauważcie też że liczba osób grających na serwerze prawie cały czas online, przede wszystkim asysty też pomogły :) Ciekaw jestem jak długo będziemy się jeszcze pnieć w górę :) 

Opublikowano

Moim zdaniem asysty nie były jakimś ogromnym przełomem w życiu serwera i jak dla mnie nie są one mega potrzebne (chociaż dzięki nim czasami mam staty 50:10:D). 

Poprawiła się sprawa z odpałami bo jest ich ostatnimi czasy jakby mniej, a coraz częściej widzi się adminów. Jeżeli przez większą część doby @ będą na serwerze i będą pilnowali porządku, wtedy naturalnie liczba graczy będzie wzrastać bo nie będą się zniechęcać.

• Właściciel
Opublikowano

Dlatego, że wdrożyłem system zapobiegania AIM / WH. Asysty są dodatkiem i też przyciągają graczy, tym bardziej, że widzą oni w jaki uczciwy i dobry sposób one działają. 

Ponadto, na serwerze jest wysoka jakość gry ( ustawienia rate ), co przekłada się na celność strzałów.

Pzdr.

Opublikowano

No i jak dla mnie te zabezpieczenie pełni tutaj w takim razie kluczową rolę ;) serwer może mieć masę dodatków, ale jak czity będą latac i tak normalni gracze się zniechęcą. W każdym razie graty za pomysły i ich realizację, mam nadzieję że serwer będzie coraz wyżej w rankingu :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Juz jest 81 w ranku a zombie infec. 95 niezłe

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A na rank w GT mogą mieć też rozpoczynające się ferie, okres do marca będzie zwyżkowy a później tylko utrzymać to miejsce

• Właściciel
Opublikowano

Huntler, to też, ale w branży IT każdy Ci powie, że najwięcej zarabia się w okresie grudzień - kwiecień. I bynajmniej nie ma to tylko związku z feriami. Do końca kwietnia będzie największy przepływ graczy. Maj - czerwiec zmniejszony, wakacje jeszcze mniejszy, a wrzesień - listopad najmniejszy ze wszystkich miesięcy. My pokazaliśmy, że w relacji wrzesień - listopad nasze serwery trzymały się ( względem konkurencji ) zdecydowanie lepiej. Tak samo w przypadku po listopadowych problemach, a także po powrocie wszystkich do szkół 5 stycznia. Jasne, że jakieś spadki były, ale one były nieznaczące. 

A co do ruchu na wakacje... jest on specyficzny. Bowiem mimo, że wiele osób wyjeżdża, jest zdecydowanie mniej graczy, to jeden gracz zastępuje takich dwóch-trzech jak w okresie zimowym / wiosennym. Powoduje to, że jeden gracz, np. zamiast grać 30 minut, to gra 1.5h - 2h. Tak to działa, ruch jest mniejszy, ale gracz robi za kilku. Dlatego wydaje nam się, że tak naprawdę wakacje to taki największy przepływ, a to jest nieprawda.

Pzdr.

Opublikowano

A ja tez powiem cos od Siebie :)
na pewno Nesty zrobiles kupe dobrej roboty bez watpienia chlopaki juz wychwalili cie zasluzenie !
Ale zdecydowanie frekfencja Adminow ktorzy sa coraz czesciej i coraz dluzej na servie pomaga nam i graczom w przyjemnej grze,
1. nie ma bydla szybko tacy ludzie ktorzy nie potrafia sie zachowac ida na odpoczynek
2. zachowujacy sie nieodpowiednio + Odpalence zasluzenie sa  nagradzani

Chodzi mi o to ze dzieki naszym Adminom osoby wchodza na server i wiedza ze moga grac spokojnie ze odpalencow nie ma (wiadomo czasem sie zdarza) lecz juz nie z taka czestotliwoscia bo zaraz reaguja

Rowniez oczywiscie Atmosfera ktora przyciaga graczy, jest mnóstwo Grajkow co wchodza i wlasnie graja po 1-2-3h nicki sie powtarzaja, juz z wieloma rozmawialem i jest tak ze jak sie wejdzie to sie wychodzic nie chce wiec jak najbardziej rowniez WILEKI + dla Adminow ktorzy sprawuja sie bardzo dobrze :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wszystko fajnie Tommy ale mnóstwo się pisze ^^.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
GAME SERVER RANKING

Game Server Rank: 73rd (100th Percentile

Ciągle pniemy się w góre ! :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
GAME SERVER RANKING

Game Server Rank: 63rd (100th Percentile

Coraz lepiej ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pozytywka! Ja daje jeszcze z 15 dni i będziemy w pierwszej 10-ce. Jak myślicie?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zaraz będziemy na pierwszym miejscu !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności