Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Typer

Imię: Mateusz
Aktualny wiek: 24 (w Kwietniu 25)

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

• Regularnie śledzę sport jakim chciałbym się zająć w pełnionej funkcji czyli Koszykówka i Hokej, znam większość zawodników ze składu i rozumiem rolę tych zawodników dla drużyny, a tym bardziej jak ich nieobecność może wpłynąć na grę danego zespołu
  • Obstawiam sport od kilku lat, nie jest mi to obce i bez problemu przemieszczam się po stronach bukmacherskich szukając kursów wartych uwagi, co za tym idzie śledzę też poczynania danych drużyn, kontuzję, zmiany trenerów czy jakieś dziwne atmosfery w szatniach itp
  • Posiadam kilka pomysłów na innowacyjne dodawanie punktów dla użytkowników biorących udział w typowaniu, przez które w małym procencie szansy na punkty można odbić się od stawki i wyjść na prowadzenie, a może nawet wygrać cały typer : )

Dodatkowe informacje o sobie:  Interesuje się piłką nożna od około 2007 roku, to wtedy zapałałem miłością do popularnych na Wyspach Brytyjskich czerwonych diabłów i ta miłość trwa do dziś, mimo wzlotów i upadków drużyny zawsze staram się znaleźć czas żeby obejrzeć mecz swojej ulubionej drużyny, poza piłką nożną śledzę regularnie świat MMA głównie dlatego że sam trenowałem 12 lat, teraz te treningi to tylko hobby i ewentualne zabicie czasu, czy stresu - ale brałem udział w wielu zawodach, ostatnie stoczyłem w wieku 18 lat na zasadach mma.
Poza MMA, moimi zainteresowaniami jest też Koszykówka i Hokej od około 2 lat, tutaj też mam drużyny którym kibicuje są to z Koszykówki: Golden State Warriors, jestem fanem talentu Chiefa Currego. A w hokeju jest to Tampa Bay Lighting i legenda tego oto zespołu Steven Stamkos, a teraz niejako Nikita Kucherov.
W lato, śledzę także poczynania MLB Amerykański Baseball, który także planuje wprowadzić w typer latem - tutaj raczej nie mam swojego ulubionego zespołu aczkowiek odkąd to oglądam to śledzę bardziej szczególniej poczynania Atlanty Braves i Ronalda Acuny Junior'a.

Majtol,

Po rozmowie przyjmuję- powodzenia!

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Szok 2
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Cs 1.6 Zombie Mod

Imię: Dawid
Aktualny wiek: 26

Na serwerze gram już od jakiegoś czasu, nie jest to jakaś wygórowana liczba godzin ale pomyślałem, że warto złożyć podanie o admina. Każdy jest tylko człowiekiem i nie zawsze jest w stanie  wbić na chwile na  serwer żeby zareagować na jakieś skargi od graczy więc chciałbym dołączyć do teamu adminów. Mam duże chęci i motywację aby pomagać innym, przede wszystkim pilnować aby każdy grał zgodnie z regulaminem i nie używał wspomagaczy. Im lepsza atmosfera tym lepiej każdy się bawi a o to w tym wszystkim chodzi. Jestem zdeterminowany, ambitny oraz ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. Na serwerze każdy zasługuje na kulturę więc nie będzie takiej sytuacji że ktoś kogoś będzie obrażał. To ma być miejsce dobrej zabawy. 

Moje doświadczenie z bycia adminem zaczęły się już 7 lat temu kiedy grałem na takiej sieci( nie chce reklamować chociaż nie wiem czy to istnieje nadal) i tam byłem adminem kilka miesięcy po czym zrezygnowałem z powodu przeprowadzki i braku czasu. Czy byłem dobrym adminem? Wydaje mi się że tak(Pisałem że jestem skromny?) :D . Na serwerze gracze raczej mnie lubią z każdym mam dobre relacje paru adminów też mnie zna bo jestem wygadamy :D na serwerze jest mało osób które używają mikrofonu i będę chciał to zmienić i wprowadzić trochę żywszej atmosfery na serwerze żeby sobie porozmawiać na majku i pograć :)

Dodatkowe informacje o sobie: Na początek mój GT: https://www.gametracker.com/player/`styx/zm.fragujemy.com:27015/ 

Czym się interesuje? Lubię słuchać muzyki obejrzeć dobry film, od dzieciaka lubiłem rozkręcać i naprawiać różne rzeczy takie majsterkowanie :) Lubię podróżować.  Sporo swojego życia spędziłem przed komputerem więc myślę że moim głównym zainteresowaniem jest informatyka i dziedziny związane z nią. Moja praca pozwala mi na bycie aktywnym po godzinie 15 bo wtedy wracam z pracy także jest troszkę tego czasu żeby pograć.  A w weekendy to wiadomo :) 

Dodaje mój profil steam: https://steamcommunity.com/id/01001000011101010111001001110100/ buźka 

Kasto,

Odrzucam na prośbę kandydata.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 - FFA

Imię: Kamil
Aktualny wiek: 34

• Dyspozycyjność - jestem często na serwerze zarówno dzień jak i w nocy
  • Kulturalny, staram się być niekonfliktowy i na chłodno oceniać sytuację
  • Staż na serwerze koło 3 lat
  • Dotychczas brak banów  ani wszelakich mutów na sieci

Dodatkowe informacje o sobie: Posiadam pracę , w czasie wolnym zajmuję się moją córeczką, która daję nieźle popalić z racjiwieku. Mam mnóstwo zainteresowań i hobby na które średnio starcza czasu dlatego ograniczyłem się do wszelakiego sportu od piłki nożnej poprzez tenisa aż do f1, gdy mam trochę wolnego czasu lubię wyjechać pozwiedzać różne zakątki Polski oprócz tego chodzę jak i jeżdżę na mecze mojej lokalnej drużyny piłkarskiej praktycznie co weekend. Regularnie gram również na Bukmacherce.

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Ekola (1908)/ffa.fragujemy.com:27015/

Link do Steamhttps://steamcommunity.com/id/Ekolaaa/

Hopsialala,

Podanie przyjmuję. Zapoznaj się z  tematem wprowadzającym .

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Ekstra 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 - DD2#2

Imię: Dominik
Aktualny wiek: 22

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Jestem częstym bywalcem na serwerze.
  • Posiadam "kompleks szeryfa", co znaczy że pilnuje po prostu kultury na czacie i konfrontuje toksycznych graczy. 
  • Znam się na żartach i mam do siebie dystans :D
  • Staram się nie być stronny i wysłuchać zawsze obu stron.

Dodatkowe informacje o sobie: Ogólnie to jeżdżę coś tam na deskorolce, lubię szybkie fury, kobiety, wszystko co lubi młody chłopak :D Uwielbiam też muzykę (czyt. rap, hip-hop, wszystko co wpada w ucho), sam coś tam skrobie, ale to tylko pogłoski i nie prawda :D Z doświadczeniem akurat jest krucho bo po 6-7 latach grania w cs, dopiero niedawno kupiłem steam (xD) i adminem nie byłem nigdy, ale nowe rzeczy straszne mi nie są, więc myślę że to nie powinno być przeszkodą :fg_face_dino_dance:

Hopsialala,

Podanie przyjmuję. Zapoznaj się z tematem wprowadzającym.

• Ustrzel fraga! (+) 6
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 - ZOMBIE

Imię: Maciej
Aktualny wiek: 47

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:   Stały gracz, odpowiedzialna osoba. Od kilku lat największa ilość godzin na serwerze i na zmianę poz 1 i 2 w rankingu. Przykładam dużą wagę do uczciwości i szanowania zasad w trakcie zabawy. Do napisania podania zmusiła mnie trochę sytuacja na serwerze- niedobór adminów i coraz większy bajzel na serwie co niestety odbija się na ilości graczy i satysfakcji z gry. Przez kilka lat admin na bliźniaczym serwerze na ZK.

Dodatkowe informacje o sobie: Na co dzień pracuje  jako manager w branży morskiej a prywatnie muzyk, multiinstrumentalista, kompozytor, gadżetomaniak :)

Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561197964858888

CRZ,

Po rozmowie wstępnej przyjmuję podanie. Po nadaniu rangi "Nowo przyjęty" zapoznaj się z TYM tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 7
  • Moderator Forum
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 - 4FUN

Imię: Radek
Aktualny wiek: Od wczoraj 23 :)

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Hmmm, gram tutaj od grudnia/listopada, trochę poznałem graczy na serwerze :) 
  • Myślę, że jestem dosyć aktywny na serwerze, zależy też od tego jak mi wypadnie zmiana w pracy i inne obowiązki życia codziennego 
  • Jestem kulturalny, oraz opanowany :)
  • Posiadałem admina kilka lat temu na innych serwerowniach, myślę że nabiorę wprawy po "Przerwie"

Dodatkowe informacje o sobie: Moje imię już znacie, wczoraj wybiło 23 wiosny :D, interesuję się motoryzacją oraz ćwiczę kalistenikę (czasami jakieś ciężary na siłowni :D). Powróciłem do starego. Cs'a ze względu na niedopracowanie obecnego CS2 :D, więc potrzebowałbym czasu na ogarnięcie od nowa komend itp.

Podanie składam za namową @ ravioli  :D Jedyna kwestia to mikrofon, który nabędę w tym tygodniu.

Mój steamhttps://steamcommunity.com/id/asdvbnm/ 

Link do GThttps://www.gametracker.com/player/Ivan Jebiewdenko/fun.fragujemy.com:27015/

Kasto,

Po krótkiej rozmowie przyjmuję, zapoznaj się z tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 - FFA

Imię: Mateusz
Aktualny wiek: 30

-  spore doświadczenie gram od 2005r  w csika ( zgubiłem poprzednie logi do kont steam)

-  opanowania fragowiczow podczas nieobecności admina, gram w różnych porach dniach ale nie codziennie :)

-  byłem adminem jakieś 13 lat temu w pewnej serwerowni

Dodatkowe informacje o sobie: 

W 1.6 gram  od bardzo dawna, swego czasu dużo grałem esla min z michem w druzynie, przygodę z eslem zakończyłem po zbanowaniu mnie za haxy odbanowali mnie po odwolaniach koło miesiąc czasu co bardzo zniechęciło mnie do grania :/   Wróciłem do  1.6 po baardzo długiej przerwie i tak jakoś zostało ze w dalszym ciągu gram, stara miłość nie rdzewieje. Z innych głupot  patrzę na makrosy na produktach często chadzam na siłownie , aktualnie redukcja na lato :D

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/pna/ffa.fragujemy.com:27015/

Link do Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199010164788/

Hopsialala,

Przyjmuję, zapoznaj się z tym tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • BOT
Opublikowano

Wielka rekrutacja sieciowa została zakończona!

Drodzy Fragowicze,

Pomimo braku serwerów Counter-Strike 2 ( dawniej CS:GO ), złożyliście przeszło 60 podań na przeróżne stanowiska.

Dziękujemy Wam i kolejny raz za tak duże zainteresowanie, a przede wszystkim zaufanie!

W dalszym ciągu możecie składać podania w ramach normalnej rekrutacji.

Wszystkich chętnych zapraszamy do współpracy i dalszego udziału na naszym projekcie.

@ Nowy fragowicz @Fragowicz @ Elitarny fragowicz

Pozdrawiamy,

FGTeam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności