Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin TS3

Imię: Konrad
Aktualny wiek: 21

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Jestem sztywnym gitem, nie no śmieje się, na fragujemy siedzę ładnych parę lat, zawsze byłem bierny, chciałbym zrobić cos konstruktywnego dla sieci.
  • Siedzę na Tsie od 2 lat, jestem w TOP wszystkiego, znam społeczność, spędzam giga duzo czasu na tsie, ogarniam go od podszewki.

Dodatkowe informacje o sobie: Mam 21 lat, prowadzę hurtownie sportową w Szczecinie, lubię imprezować, amatorsko robię muzykę, jestem ghost- writerem Peji. 

https://steamcommunity.com/id/lachonchuj/

NICK na TS3: KONRADUSS-

UnnameD,

Podanie odrzucone. Stanowisko Admina TS3 zostało już obsadzone.

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - ★ MIRAGE #01 ★

Imię: Patryk
Aktualny wiek: 16

1. Gram dosyć długo na tym serwerze.
  2. Nie jestem toxic
  3. Chętnie pomogę innym adminom

Dodatkowe informacje o sobie: Interesuje się motoryzacją i informatyką. Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199146079400/

Thylele ★,

Skontaktowałem się z kandydatem w celu odbycia rozmowy.

Thylele ★,

Brak mikrofonu, brak zainteresowania oraz odpowiedzi na moje pytania i słaba aktywność.

Podanie odrzucam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - AWP #02

imię: Adrian

Aktualny wiek: 28

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:

Wnioskuję o podanie na Administratora serwera avp#2 mam trochę doświadczenia w  grze  i chciał bym pomóc serwerowi z cheaterami  i osobami bez kultury osobistej.

Dodatkowe informacje o sobie

-lubię sport i muzykę  

-Znajomość regulaminu gry

-steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199010217569/

-discord mroku333#5097

Proszę o rozpatrzenie podania  Adrian 

Edytowane przez MrOkU
DeadWoman,

Po rozmowie z kandydatem przyjmuję podanie. Zapoznaj się proszę z tą zawartością: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-wprowadzenie-nowego-członka-zespołu-w-sieć-fragujemycom/

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
Opublikowano

Ranga jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - SURF

Imię: Miłosz

Mam spore doświadczenie z tym serwerem ludzie tam znają mnie i myslę że mam dobra opinie składam podanie z tego tego względu ponieważ widzę jak mała  ilość adminów jest obecna na serwerze myśle  że nadawał bym sie na stanowisko admina 

Dodatkowe informacje o sobie:

• lubię spędzać czas przed komputerem 
  • znam regulamin serwera 
  • pomagam mniej doświadczonym graczom 
  • jestem przyjazny dla innych 

Proszę o rozpatrzenie mojego podania 

Dzięki:)

PENK,

Po przeprowadzeniu wstępnej rozmowy, przyjmuje podanie. Zapoznaj się z FAQ: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-wprowadzenie-nowego-członka-zespołu-w-sieć-fragujemycom/

PENK,

Na prośbę @ $_PePe_$  odrzucam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: admin cs1.6 4fun

Imię: Adrian
Aktualny wiek: 24

Nie będę za bardzo przynudzał, często gram na serwerze w momentach w których brakuje kogoś kto przypilnowałby porządku - w czym chcę pomóc, sprawowałem funkcję admina na dwóch serwerach nieistniejącej już od wielu lat sieci cs-uwb.pl, moja aktywność zależy w głównej mierze od tego, jak pracuję, no a strzelam jakoś też myślę nie najgorzej (udało mi się wbić top6 w tym sezonie, zobaczymy czy po resecie uda mi się pobić elitkę <aplauz>) i wydaje mi się, przynajmniej taką mam nadzieję, że stali bywalcy serwera w jakimś stopniu mnie już kojarzą - nie będę robił z siebie nie wiadomo jakiego wyjadacza - gram u was nie całe dwa miesiące, fragujemy to pierwsza sieć na którą trafiłem po sporej przerwie od csa <heyo>

Na co dzień pracuję jako manager restauracji, a hobbystycznie wzdycham do starej klasycznej motoryzacji (jestem właścicielem bmw e38, myślę że już się zalicza do tej kategorii :D) Tutaj zostawiam linki do steam i do gt 

https://www.gametracker.com/player/mirhard/145.239.20.89:27015/

https://steamcommunity.com/profiles/76561198027849446/

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - SURF

Imię: Kamil
Aktualny wiek: 14

• Spędzam dużo czasu na serwerze 
  • Mam dużą wiedze na temat w byciu adminem
  • Zawsze staram się dokładnie rozpatrywać ciężkie decyzje 
  • Chciałbym móc ulepszyć gameplay na serwerze dlatego proszę o role admina
  • Zawsze chciałem zobaczyć jak to jest i sprawić sobie wyzwanie
  • Mam chęci do sprawienia że serwer stanie się lepszy

Dodatkowe informacje o sobie: Osobiście uważam się w pewnym sensie za osobę dojrzałą. Lubie sprawiać że ludziom pojawia się uśmiech na twarzy. Interesuje się rysowaniem i szkicowaniem. Uprawiam sport taki jak bieganie, przez jakiś czas uczęszczałem na siłownie. Gametracker: https://www.gametracker.com/player/Parker/54.37.133.163:27015/

Przez co można się ze mną skontaktować:

Discord: Parker__#6858

Steam: https://s.team/p/hcbd-tbch/PBMVTQBP

Czekam na odpowiedź :>> 

Pozdrawiam <33

PENK,

Podanie przyjęte. Prosze zapoznaj sie z tym tematem. Link

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO-FFA Mirage #01

Imię: Konrad

Aktualny wiek: 22

Chciałbym zostać Adminem ww. serwera ze względu na:

-jestem osobą wesołą, ambitną, uczciwą i sumienną.

-mam doświadczenie, grałem na wielu poprzednich edycjach, jestem biernie zaangażowany w projekt fragujemy od dobrych 3 lat i chciałbym to zmienić chociażby w ten sposób.

-wykazuje się spokojem i opanowaniem, umiem ocenić adekwatnie sytuacje. Mam świetnie poczucie humoru i szybko nawiązuje pozytywne relacje z graczami.

Moje poprzednie podanie zostało  odrzucone ze względu na słabą aktywność na serwerze, poprawiłem ją w szybkim tempie i będzie ona rosła z dnia na dzień, myślę, że można mnie obdarzyć kredytem zaufania.

działam w świecie crypto, fascynuje się motoryzacją i jestem wiernym kibicem Pogonii Szczecin!

Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam!

https://steamcommunity.com/id/lachonchuj/

frag.png

Thylele ★,

A więc, sprawdźmy! Przyjmuję, zapoznaj się z tym tematem https://fragujemy.com/topic/35514-faq-wprowadzenie-nowego-członka-zespołu-w-sieć-fragujemycom/.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Ranga jaką chciałbym otrzymać: Admin   CSGO MIRAGE #01

Imię: Kuba

- Często gram na tym serwerze praktycznie codziennie. 

- Rzadko widzę aktywnych adminów.

- Mam pozytywne opinie na mój temat

- Zapoznałem się z regulaminem 

- Często pomagam jak ktoś czegoś nie wie 

- Chciałbym pomóc adminom serwera z oszustami i z brakiem kultury

Chodzę na siłownię, interesuję się  motoryzacją  lubię pograć na komputerze. 

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania 

Dzięki

Thylele ★,

Brak konta prime i brak chęci zakupienia go więc podanie na tę chwilę odrzucam, jak zaopatrzysz się w prime napisz podanie jeszcze raz.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: 1.6 FFA

Imię: Łukasz
Aktualny wiek: 28

Jestem spokojnym człowieczkiem z ogromnym dystansem. Nie toleruję kolesiostwa. Wspieram serwerownie kupując VIPA co jakiś czas i chciałbym również pomóc w utrzymaniu jako-takiego porządku na serwerze :) 

Mój nick "138" pochodzi od hasła, które zapodał armin van buuren "who is afraid of 138?!" - odnosi się to do (głównie) muzyki gatunku trance, których BPM wynosi 138 lub więcej. Nie jestem fanem tak szybkiego bitu, ale hasełko mi się spodobało. Mój steam: https://steamcommunity.com/id/mniam138/

Gorzki.,

Podanie przyjmuję, proszę zapoznaj się z tym tematem --> >>KLIK<<

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Serduszko fragowe (+) 6
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 FFA

Imię: Jarek
Aktualny wiek: 25

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, myślę że zawsze przyda się kolejna para rąk do pomocy.  Jestem opanowanym graczem ze sporym doświadczeniem jako admin, a także członek ub team. 

https://steamcommunity.com/profiles/76561199021281213/

https://www.gametracker.com/player/JARO KING/54.38.134.11:27015/

https://www.gametracker.com/player/Jaro PREZES/54.38.134.11:27015/

Gorzki.,

Podanie przyjęte, proszę zapoznaj się z tym tematem --> >>KLIK<<

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS-GO-5vs5 #02

Imię: Filip
Aktualny wiek15

1. Często spędzam czas na tym serverze, zauważyłem że mało adminów wbija ma ten server, myślę że mógłbym się nadawać aby zostać  adminem tego severa.
  2. Nie podejmuje pochopnie wniosków, nie banuje ludzi za nic.
  3. Nie jestem toksyczny
  4. Jestem miły dla ludzi jak i otoczenia

Dodatkowe informacje o mnie:

interesuje się motorami (mój ulubiony BMW SS1000R)

- lubię grzebać przy komputerze

- bardzo lubie grać na kompie 

Proszę od rozpatrzenie podania :D

Reaper,

Przyjmuję, zapoznaj się z tym tematem KLIKNIJ TUTAJ.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CSGO ONLY AWP #1

Aktualny wiek: 15

1. Lubię spędzać czas na only awp.
  2. Jeśli jakiś gracz łamie regulamin upominam go za to bądź pisze na u @.
  3. Posiadam wysoki staż.
  4. Mam ponad podstawowa wiedze w tej roli.

Dodatkowe informacje o sobie: Cześć jestem adminem surfa ale skłoniło mnie żeby postarać się o role na only awp z racji, że zanim nim zostalem wiele czasu spędzałem czas na tym serwerze. Interesuje się składaniem komputerów i ogólnie elektryką.

Discord: ! tytus#5343

Steam: https://steamcommunity.com/id/gamlegz/

Sucheusz™,

Po rozmowie z Tobą oraz twoim opiekunem z serwera surf odrzucam na ten moment podanie - pokaż najpierw że jesteś w stanie ogarnąć dwa serwery na raz bo na ten moment to na surfie twoja aktywność nie wygląda za ciekawie.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 2
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 2
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymaćSędzia Ocen cs 1,6

- Jestem aktywnym użytkownikiem na serwerach fragujemy.com
 - Posiadam wiedzę na temat oceniania demek oraz screenów, która przyda się przy takowej pracy.
 - Aktualnie pełnię funkcję Admina na serwerze ZM cs 1.6, dlatego też jestem zaznajomiony ze wszelkimi regulaminami administracji.
 - Chętnie podejmuję przypisane mi zadania oraz aktywnie się udzielam w sprawach dotyczących karania innych użytkowników.
 - Znam się na komendach amx.
 - Podchodzę z wszelkimi karami dość poważnie oraz dokładnie sprawdzam każde działanie użytkowników które zostało zgłoszone do administracji lub na forum.

Kontakt: Steam. (posiadacie)

gtx,

Kandydat na sędziego ocen przeszedł pomyślnie weryfikacje, podanie przyjęte.

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Smutek 1
  • Śmiech 1
  • Szok 1
  • Ekstra 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Redaktor forum

Imię: Mikołaj

Swoją przyszłość chciałbym powiązać z redakcją czy dziennikarstwem, dlatego chcę zapoznać się z działaniami jakie prowadzi  (w tym wypadku) redaktor i zdobyć pewne doświadczenie. 

Na taki pomysł wpłynęło także parę faktów, jak: pisanie przeze mnie treściwych i rozbudowanych wypracowań, bezproblemowe tworzenie rożnego rodzaju treści na poznany temat oraz posiadany perfekcjonizm. 

Są to także elementy, które mogą się przydać na stanowisku redaktora forum. Jednak posiadam jeszcze parę innych argumentów, które według mnie są poniekąd kluczowe u osoby chcącej uzyskać taką rolę, m. in.:

• bogaty zasób słownictwa, 

• bardzo dobra znajomość ortografii i interpunkcji, 

• znajomość forum i jego użytkowników, 

• częsta aktywność na forum, 

• chęć próbowania nowości oraz wykorzystania wolnego czasu na coś pożytecznego i ciekawszego niż zwykłe przeglądanie internetu, 

• dążenie do osobistego rozwoju, a co za tym idzie - motywacja do działania, 

• kreatywność i dokładność. 

Niestety nigdy nie pełniłem (na np. innej sieci serwerów) żadnej funkcji podobnej do redaktora. 

Natomiast poniżej znajduję się parę informacji o mnie:

Moje imię i wiek jest już znane, więc przejdę do pewnych szczegółów. Pochodzę z niedużej miejscowości w Małopolsce. Jednym z moich zainteresowań jest dosyć amatorsko fotografia (na której obecnie nie skupiam się jakoś wybitnie, ponieważ jest to dosyć kosztowne i czasochłonne hobby). Lubię także grać w gierki jak oczywiście CS:GO oraz w World of Tanks, a co jakiś czas z chęcią wracam także do np. Minecrafta. 

Jak wyżej wspomniałem, w przyszłości chciałbym pojawić się na stanowisku redaktora lub dziennikarza, najlepiej za granicą, dlatego obecnie uczę się trzech języków obcych: niemieckiego, angielskiego i francuskiego, które z pewnością się przydadzą nie tylko w pracy, ale również w podróżowaniu. Z wyżej wymienionych języków, najbardziej skupiam się na niemieckim oraz angielskim, którymi chcę się biegle posługiwać, a za jakiś czas z chęcią zacznę poznawać nowe. 

Kontakt: https://steamcommunity.com/id/NMTL/

Dziękuję za uwagę

NieMaTakŁatwo

olusia,

Widać zaangażowanie - wskazuje na to samo podanie, ale również rozmowy z Tobą. Nie widzę innego rozwiązania, jak dodanie notatki w kolorze zielonym. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej! :)

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Ekstra 2
  • Serduszko fragowe (+) 11
Opublikowano

Ranga jaką chciałbym otrzymać: Admin CS GO  ARENA 1 vs 1 

Imię: Dominik

Aktualny wiek: 24 lata.

• Moim zdaniem potrafie załagodzić różne sytacje przed użyciem odpowiednich konsekwencji.
  • Sugeruje sie opinią innych graczy na temat nieodpowiednich czynów bądź zachowań innych graczy.
  • Lubie pomagać i dawać wskazówki związane z grą w razie możliwości.
  • Różne godziny grania, w weekendy lubię grać nocą gdzie ilość adminów jest mniejsza.
  • Podczas aktywności na komputerze na drugim monitorze włączone forum razem z Dc co oznacza że można się ze mną łatwo i szybko skontaktować w razie potrzeby.
  • Dobry kontakt z ludźmi.

Dodatkowe informacje o sobie: Brak doświadczenia w byciu adminem co skutkuje nieznajomością komend, mimo to wydaje mi się że szybko sie uczę i zdołam sie nauczyć w szybkim czasie. Lubie dyskusje sportowe i żartobliwe rozmówki. Nie zwracam uwagi na wiek  przy czym nie oceniam skarg młodszych graczy jako mniej ważne niż tych starszych. Jestem ciekawy jak to jest byc adminem i chiałbym spróbowac i zaoferować swoją pomoc w razie moich możliwości. 

KONTAKT ZE MNĄ: https://steamcommunity.com/profiles/76561199277736140/

Ojciec Rydzyk,

Podanie przyjmuję. Zapoznaj się z tym TEMATEM.

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin AWP #1

Imię: Szymon
Aktualny wiek: 20

- jestem regularnym graczem, moja aktywność nie jest perfekcyjna, aczkolwiek myślę, że jest dobra (wszystko spowodowane częstymi delegacjami z pracy, ale gdy tylko mogę, to gram), :)

- jestem rozpoznawalny wśród graczy,

- posiadam wiedzę na temat regulaminu i zasad panujących na serwerze,

- upominam graczy łamiących zasady,

- potrafię cieszyć się grą, nie tylko tryhardować, ale również w śmieszny lub zabawny sposób ożywić graczy,

- jestem byłym adminem tego serwera, :) 

- posiadam mikrofon i często udzielam się poprzez komunikację głosową,

- często gram, gdy na serwerze nie ma admina,

Hej! Możliwe, że są jeszcze osoby, które pamiętają mnie za czasów mojej kadencji, zarówno jako admina serwera czy też jako redaktora. Jeśli chodzi o moje doświadczenie, to tak jak wspomniałem, byłem już tutaj administratorem (z przerwami myślę, że był to okres ok. 2 lat, może i więcej). Natomiast jeśli chodzi o posadę redaktora to był to okres kilku miesięcy. Po dłuższej przerwie wracam "na stare śmieci", gdyż brakuje mi dodatkowej rozrywki, a gra na tym serwerze sprawia mi mnóstwo frajdy, ale jak to bywa w tej grze - również nerwów, haha. 

Dla tych, którzy mnie nie znają to po pierwsze polecam odwiedzić mój profil, tam znajdują się krótkie informacje o mnie. :) Z grubsza - technik budownictwa, przyszły student architektury (jeśli się uda, haha), uwielbiam piłkę nożną, czy to w nią grać jak i oglądać. 

Wykres aktywności na serwerze - tak jak wspomniałem, przerwy są spowodowane bardzo częstymi delegacjami. :/

image.png.7a449250ba52817e64558b5cc7cac8bc.png

Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198872379965/

Pozdrawiam cieplutko!                                                 

ToM                                                                     

Sucheusz™,

Jak najbardziej jestem na tak - podanie przyjmuje. Zapoznaj się z KLIK

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 - ZOMBIE

Imię: Mam na imię: Wroclaw :D
Aktualny wiek: 27

Wnioskuję o podanie na Administratora serwera ZOMBIE MOD , mam wielke doswiadczenie być adminem serwerow, doswiadczenie na ZM serwerach juz ponad 12 lat, mam rozumenie gre, wiem szegoly, ta na co zwracac uwagi, lubie sprawedliwosc, ta nie widze nic zlego w graczah, jezeli ktos popelnia bledy, najpierw lubie rozwawiac z czlowiekiem. Niema takiej opcji ze daja kicka albo bana, po prostu straczimy ludzi na sewrerach. Praca admina jest taka, zeby patrczyc za porzadkiem, byc sprawedliwym, ta zeby ludzi byli zadowoleni atmosferom na serwereze, a ja mam z tym doswiadczenie. 

Dodatkowe informacje o sobie

Nie jestem polakiem, urodilem sie w Slovakii w miescie Koszyce, mam na imie Wroclaw, jak wasze piekne miasto) ale w 2015 roku pryjechali tutaj z kolegami, zeby otworczyc swoja firme, nam to udalo rzobic, 7 lat juz mieszkam.
Mam czas na to, zeby ciesto byc na serweze, obserwowac, ta wykonywach swoja funkcje. Z jazykiem nie bedzie problemow, nie wykorzystam google translate, wiem ze popelniam bledy w napisanie tekstow, ale jezeli rozwawiać trzeba, to widać tylko maly akcent, nie wiecej.

Dla kontaktu ze mna:
Discord - I'M1OF1

Szansa jest slaba, ale sprobowalem ))

Roxie Carbon,

Po rozmowie przyjmuję podanie. Po nadaniu rangi "Nowo przyjęty" zapoznaj się z TYM tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Szok 1
  • Ekstra 2
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - MIRAGE #02

Imię: Ksawery
Aktualny wiek: 15

1. Posiadam doświadczenie w administracji.
  2. Jestem przyjazny i staram się unikać jakichkolwiek zaczepek.
  3. Jako admin mam zamiar starać się na dobro serwera i przesiadywać na nim tyle ile tylko mogę.
  4. Jako tako znajomość sm.

Dodatkowe informacje o sobie: No to jestem Ksawery chodzę do pierwszej klasy technikum jestem na kierunku technik pojazdów samochodowych, posiadam doświadczenie w byciu adminem, byłem adminem przez 2 miesiące ale musiałem zrezygnować przez właściciela który tam nie powinien się znajdować. Lubię pograć w Margonem oraz w CS:GO czasem znajdą sie inne MMORPG. Czasem nie mam czasu na gry ponieważ wpychają mi szkołę do 17 lub 18 możliwe że znajdą się godzinka dwie dziennie. Ale to nie problem bo jak jest wolne to przesiaduje cały dzień grając.

Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198825459794

Discord: Hazbro#8150

GT:https://www.gametracker.com/player/LilPeepAbove™/54.37.133.159:27015/

XX Orzeł XX,

Podanie zostaje zaakceptowane. Zapoznaj się z FAQ: K.L.I.K

XX Orzeł XX,

Odrzucam podanie / Kontakt się urwał z kandydatem 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Admin dd2 #2

Imię: Adam 
Aktualny wiek: 31 

Lubię pomagać graczą 

-znam AMX jak i wszystkie podejścia do gracza miałem swój serwer 

-Jestem miły i uczynny 

-Dużo czasu na gre 

-znajomość regulaminu 

- Steam 

Dodatkowe informacje o sobie: Witam mam na imię Adam pochodzę z woj lubuskiego na co dzień lubie popykać na dd2 #2 jak i pogadać o duperelkach  Proszę o danie mi szansy pozdrawiam .

Kasto,

Ze względu na niską aktywność na serwerze na ten moment odrzucam. Pograj trochę dłużej i złóż podanie ponownie za jakiś czas. Wielka rekrutacja trwa do 14 lutego.

• Śmiech 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Arena 1v1

Imię: Aleksander
Aktualny wiek: 23 wiosny

... Wiem co z kim, ile czego i co komu

... W przedziale godzinowym w którym mam zwyczaj pogrywać ostatnimy czasy brak administracji (godzina 18-22)

... Status "wuja" może świadczyć o tym iż ludzie mnie lubią

Dodatkowe informacje o sobie: Młody, aktualnie nie pijący z obolałymi plecami 

image.png.3b7c770a92f852a06d2758ef0277c135.png Z aktywnością zarzekam się że się poprawię ino ostatnio lekka nawałnica jakichś dziwnych zdarzeń losowych, lecz za niedługo dojdzie do normalizacji. 

Z wyrazami szacunku

∀$ᴚoℲ ZBK

Ojciec Rydzyk,

Podanie przyjmuje. Zapoznaj się z tym  TEMATEM .

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności