Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: MIRAGE #01

Imię: Kuba
Aktualny wiek: 20

Kilka argumentów, dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:

- Na co dzień jestem osobą ekstrawertyczną, bardzo dobrze idzie mi nawiązywanie znajomości i utrzymanie ich na pozytywnych emocjach co na pewno przełożyłoby się na odbiór mnie na serwerze.
- Kolejnym argumentem jest fakt, iż jestem bezkonfliktowy, a jeśli już zdarzy się konflikt, rozwiązuje go ze spokojem, aby nie rozgrzać go jeszcze bardziej.

-Dużo czasu spędzam przed komputerem, co wpłynie na czas reakcji, jeśli występuje jakiś problem na serwerze.

-Uważam, iż na serwerze ze większością graczy mam dobre relacje, a zresztą neutralne..
-Bardzo szybko przyswajam wiadomości, które mnie interesują.

-Aktywność Na serwerze

Dodatkowe informacje: Na co dzień się uczę, a poza obowiązkami dzień wypełniam; treningami Tajskiego Boksu co również wpływa na argument, aby mnie przyjąć, ponieważ uczy dyscypliny i punktualności, oczywiście graniem w Counter Strike i Warzone i spotkaniami ze znajomymi.

Jeśli chodzi o doświadczenie to jest ono niewielkie, ale odrobię zadanie domowe i nie pożałujecie.

Pozdrawiam

luter,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Admin CS:GO - ONLY AWP #1 

Imię: Mateusz 
Aktualny wiek: 18 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

- Znam podstawę regulaminu 

- Często gram na serwerze ( https://www.gametracker.com/player/Majsin/54.37.133.161:27015/ )

- Pełniłem funkcję admina 
- Szybko się uczę i jestem pomocny 
- Znam dużo osób na serwerze 
- Mam dużo czasu 
Dodatkowe informacje:

Ogólnie gram w  Csa od około 3-lat, a na serwerze gram od około roku. Często się udzielam na czacie głosowym, jestem rozpoznawalny, śmieszny, szybko się zaprzyjaźniam, interesuje się grami komputerowymi (CS:GO), motoryzacją i sportem (piłką nożną , gram nawet w klubie),  jestem urodzonym snajperem w każdej gierce komputerowej, hobbystycznie jeżdżę na Enduro.  

luter,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

• Serduszko fragowe (+) 3
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Moderator forum

Imię: Patryk 

Aktualny wiek: 15 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

1. Jestem osobą z poczuciem humoru. 

2. Jestem stanowczy jeśli chodzi o wykonywanie swojej pracy. 

3. Lubię oraz potrafię pomagać innym użytkownikom gdy potrzebują pomocy. 

4. Zapoznałem się oraz stosuje do:

+ główny regulamin forum

+ Regulamin FragBoxa

+ Regulamin Moderatora. 

5. Mam ogromny zapał do pełnienia tej funkcji. 

6. Jestem osobą która potrafi się przyznać do błędu oraz odpowiedziec za nie. 

Dodatkowe informacje: A więc, jestem Patryk mam obecnie 15 lat i jestem z Wrocławia, na codzień gram na serwerze zombie infection i strasznie podoba mi się ten serwer, interesuje się historia i fizyka, moja Tematyka z historii to 2 Wojna światowa. Poza tym uwielbiam też jeść pizze, bardzo ale to bardzo uwielbiam, szczególnie lubie pizze z szynka i pieczarkami. Co do mojego doświadczenia w byciu moderatorem forum, to nigdy nim nie byłem, nigdy nie miałem do czynienia z narzędziami moderatorskimi, lecz, myślę że to jest wszystko do wyuczenia i bardzo dobrze sobie z tym poradzę. 

Pozdrawiam, Patryk (Kotori)  :*

Riciooo,

Wstrzymuję na okres 14 dni w celu podjęcia ostatecznej decyzji.

Riciooo,

Po konsultacji z gronem moderatorskim postanowiłem dać Ci szansę. 

• Śmiech 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO 1V1 Arena #2

Imię: Przemek

Aktualny wiek: 22 Lata

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Ponieważ jestem osobą aktywną, która ma w swoich planach wprowadzić spokój oraz kulturę na serwerze. Jestem osobą doświadczoną z owym stanowiskiem, gdyż byłem już adminem na paru serwerach. Mam bardzo dobre relacje z osobami oraz bardzo chętnie rozwiązuje problemy z jakimi borykają się gracze. Jestem osobą opanowaną, kulturalną ale i stanowczą

Dodatkowe informacje: Jestem ze Śląska, pracuję od prawie 4 lat

luter,

• Właściciel
Opublikowano

Wielka rekrutacja sieciowa została zamknięta!

W dalszym ciągu podania można składać w ramach normalnej rekrutacji.

Wszystkich chętnych zapraszamy do współpracy i dalszego udziału na naszym projekcie.

Drodzy Fragowicze,

Złożyliście przeszło 80 podań na przeróżne stanowiska.

Dziękujemy Wam za tak duże zainteresowanie, a przede wszystkim zaufanie - to dzięki Wam istniejemy dalej!

@ Nowy fragowicz @Fragowicz @ Elitarny fragowicz

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Serduszko fragowe (+) 8
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności