Skocz do zawartości

Parę dodatków na serwer

ŁysyZBrazzers

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Generalnie mam 2 propozycje tak więc :

1. Proponuje dodać plugin,który pokazuje steam id u osoby wychodzącej pomogło by to trochę adminom. Załóżmy, że osoba obraziła admina  przez mikrofon i szybko wyszła w takim przypadku admin musi wchodzi na różne strony i szukać tego id. Taki plugin nie tylko by zaoszczędzał czas ale również by ułatwił pracę adminom.  

2. Dodać do regulaminu punkt o grze dynamicznej. Poruszaliśmy ostatnio ten temat na spotkaniu dlatego, że rundy często wyglądają: Respawn, Rampa lub pałace, koniec rundy. Zapobiegło by to między innymi nie kończeniem wynikiem 16:1 czy 16:3. Proponuje dodać coś takiego jak na only awp chodzi mi o okienko z zasadami wyświetlające się dla osoby która wchodzi na serwer.

Piszcie co o tym myślicie w komentarzach ( zostaw chociaż reakcje❤️)

@KondzioKDJ @isrin @PoLaR @Leaviel @maslana944 @Kappirano. @Seba3k @MatseyW @TheAtrian

steam id.png

awp przerobione.png

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co napisał @ŁysyZBrazzers jest bardzo fajną propozycją, SteamID jak osoba wyszła, gra dynamiczna w tej grze chodzi żeby grać dynamicznie, a nie ruh jak napisał ŁysyZBrazzers. Mam jeszcze jedną propozycję o dodanie !report, że osoba zgłasza osoba, że coś ma lub nadużywa i admin dostaje wiadomość na pw steam i wchodzi jak jest wolny. 

Opublikowano

Jak to przejdzie to będzie fajnie bo to z steam id to idzie się zdenerwować gracz zwyzywa albo coś zrobi chcesz dać bana a go już nie ma... To zasadami nie głupi pomysł bo admin ma jak Tt pogonic ?

.edit co do !report zgadzam się z @KondzioKDJ to prawda poza tym dla żarciku bardzo śmiesznego będzie pewnie masa zgłoszeń na osoby które dobrze grają bo zabili ich za dużo razy.. Więc lepiej nad tym się zastanowić ?

Opublikowano

Jak najbardziej za, rozmawialiśmy o tym z resztą wczoraj :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Steam ID jak najbardziej wydaje mi się przydatne o ile taki plugin jest. Dopisek w regulaminie, zgłaszałem już i na dniach wydaje mi się, że będzie widoczny. Jeśli chodzi o !report to czy ja wiem. Gdyby tak każdemu zależało na tym, żeby zgłaszać to były by "donosy" na forum. A oni nie potrafią nawet zgłosić przez - u@ -. 

Opublikowano

bardzo fajny pomysł z tym steam id 

Opublikowano

steam id jak najbardziej na tak :D o grze dynamicznej to było poruszane właśnie więc powinno być dodane w końcu  :D

Opublikowano

Za tym co napisał @ŁysyZBrazzers, jestem na tak co do komendy !report jestem raczej przeciwny, chyba, że chcecie mieć spam niepotrzebnych zgłoszeń na PW steam, jak ktoś jest w miarę ogarnięty to zgłosi na PW, albo na forum :)

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano
W dniu 22.01.2019 o 00:51, ŁysyZBrazzers napisał:

1. Proponuje dodać plugin,który pokazuje steam id u osoby wychodzącej pomogło by to trochę adminom. Załóżmy, że osoba obraziła admina  przez mikrofon i szybko wyszła w takim przypadku admin musi wchodzi na różne strony i szukać tego id. Taki plugin nie tylko by zaoszczędzał czas ale również by ułatwił pracę adminom.  

W CS 1.6 jest komenda amx_last. Myślałem, że takowa też się znajduje w CS:GO, ale niestety... nie znalazłem. Ale mam niespodziankę, którą specjalnie dla Was tworzyłem i zaraz wgram :) 

W dniu 22.01.2019 o 00:51, ŁysyZBrazzers napisał:

2. Dodać do regulaminu punkt o grze dynamicznej. Poruszaliśmy ostatnio ten temat na spotkaniu dlatego, że rundy często wyglądają: Respawn, Rampa lub pałace, koniec rundy. Zapobiegło by to między innymi nie kończeniem wynikiem 16:1 czy 16:3. Proponuje dodać coś takiego jak na only awp chodzi mi o okienko z zasadami wyświetlające się dla osoby która wchodzi na serwer.

Zmniejszyć w regulaminie przebywanie na respie z 45 sekund do 30. @KondzioKDJ co Ty na to? :) A co do dynamiki, to w regulaminie możemy przywrócić punkt, tj. "staraj się grac dynamicznie", bo nie można do tego zmusić graczy. Są sytuacje losowe, które opóźniają niestety grę, stąd wymuszanie na nich, żeby chodzili szybciej zamiast wolniej będzie irracjonalne. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zdecydowanie lepsza opcja druga. Zmniejszenie czasu problemu nie zlikwiduje, często zdarza się, że kilka lub połowa teamu wyjdzie z respa ale ustawi się przed B, na midzie, czy przed A i po prostu będzie tam stać do ostatniej sekundy przez co brakuje wiecznie czasu na planta. Sprawa dotyczy przede wszystkim terrorystów. Więc z tych dwóch opcji najlepszym wyjściem jest powrót punktu o którym wspomniałeś. 

Opublikowano

Myślę że punkt w regulaminie będzie dobrym pomysłem i troszkę to poprawi dynamikę gry na serwerze. 

• Właściciel
Opublikowano
16 godzin temu, KondzioKDJ napisał:

Więc z tych dwóch opcji najlepszym wyjściem jest powrót punktu o którym wspomniałeś. 

Wprowadzimy punkt dzisiaj.

16 godzin temu, ŁysyZBrazzers napisał:

Czekam na niespodziankę :P

Czytaj pewne forum to się dowiesz szczegółów... :) 

Opublikowano

A może po prostu wydłużyć czas jego działania? Nie ma sensu aż tak z tym noblockiem kombinować. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Stały noblock się nie sprawdzi, sa niektóre miejscówki gdzie potrzeba dwóch osób żeby wejść czy żeby ustawić się na kamieniu na B z awpą. Stały noblock bardziej pasuje do deathmatchu niż do naszego serwa. Wydłużyć o te 5 sekund nie zaszkodzi. Z resztą ten kto korzysta z NB ma zbindowany przycisk i używa go wtedy kiedy potrzebuje. Czekam na resztę opinii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności