Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sry za zbędny spam

Edytowane przez Atom2
.
  • Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

♦ Wiek : 12
   ♦ Nick : MufMiKrufka
   ♦ Login : BeAHero
   ♦ Imię : Filip
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : 0.91
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 7
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 4 (Nigdy nie latałem samolotem w MTA)
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 5
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 7
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Nazywam się Filip, mieszkam blisko Kielc w małej wsi. Gram w GTA od kilku lat, około rok spędziłem na serwerach RP, 2 lata na serwerach DM, na serwerze DayZ jestem od 2 miesiecy.
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : UA - Unknown Army
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Mimo młodego wieku potrafię się zachować, rzadko krzyczę do mikrofonu, wiem, że to i tak nic nie da to tylko gra. Jestem trochę nerwowy a co za tym idę czasami mam ragequity. Zawsze staram się pomóc, czasami mi nie wychodzi. Strzelam trochę słabo lecz wszystkiego da się nauczyć, mam nadzieje, że pomożecie mi się rozwinąć oraz ja spędzę z wam jakiś czas gry, co prawda mam dziwne poczucie humoru oraz nie mam mutacji. Mam nadzieje, że przekonałem was do siebie.
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : Tak

Edytowane przez KinG.Fizoludek
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

♦ Wiek : 16
   ♦ Nick : VetraX
   ♦ Login : VetraX
   ♦ Imię : Bartek
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : 3.70
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) :9
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 7
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 6.5
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 9
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Elo, jestem Bartek, mam tam jakieś doświadczenie na modzie DayZ, oprócz grania w komputer interesuję się również sportem, głównie piłką nożną. Mam        dystans do siebie, nie spinam się o byle gówno.
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : KK
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Bo tak.
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : TAK

Opublikowano

♦ Wiek : 18.
   ♦ Nick : Cezar.
   ♦ Login : logroPL
   ♦ Imię : Karol.
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : 0.51
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 10/10.
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 10.
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 8.
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 5.
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :Jestem zwykłym kolesiem jak każdy inny lubiącym poświęcić trochę swojego czasu na siedzenie przed komputerem, codziennie jestem w stanie spędzić kilka dobrych godzin grając w DayZ w każdych godzinach, czy to rano, wieczorem czy nawet przesiedzieć całą noc. Jestem bezproblemowym typem, nie szukam spin i problemów tam gdzie ich nie ma, dogadam się z każdym, mam dobre poczucie humoru, można się ze mną pośmiać, pogadać o życiu, panienkach czy imprezach. Gram w DayZ od lat, pamiętam czasy pierwszych serwerów które powstawały, głód rywalizacji pozostał we mnie do dziś, dlatego kontynuuje swoją przygodę na tym serwerze.

♦ Twoja ostatnia grupa? :SonsOfAnarchy.
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) :Jestem dobrym człowiekiem, spędzającym dużą ilość czasu przed komputerem,  jestem śmieszkiem, więc poczucia humoru mi nie brakuje, sprzedajny nie jestem, więc szybko grupy nie zmienię bo ktoś sobie tak zażyczy, no idealna osoba na członka grupy SAD. Buntownik też taki ze mnie trochę, to i SAD będzie do mnie pasowało.
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) :Tak jest, wspomogę biednego Bicka.

Opublikowano (edytowane)

♦ Wiek :  14 (przechodzę mutacje)
   ♦ Nick :  Wujcio
   ♦ Login : Wujcio
   ♦ Imię :  Dominik
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : 0,23 niestety
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) :  8
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) :  9
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) :  7
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) :  4
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Mam na imię Dominik i mam 14 lat aktualnie przechodzę mutację interesuję się Militariamy, ASG(Airsoft Gun), oraz II Wojną Światową(Pojazdami i Bronią) mieszkam w Woj.Lubuskim w Międzyrzeczu. Jestem osobą bardzo żywą i troszkę nienormalną.
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : Dawno chyba WB nie pamiętam miała Bazę w Dokach LS
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) :  Jestem Miły uczynny Wesoły i szalony lubię pomagać i rano gdy nikogo nie m troszkę lootować Crashe i  wiem gdzie się respią mavericki helikoptery a także dodo i pojazdy
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) :  zależy jaki są duże ale skoro macie wszystko na zawsze to po co wam pieniądze?

Edytowane przez Wujcio
nowe KDR
Opublikowano

♦ Wiek :  16
   ♦ Nick : Frendzel
   ♦ Login : V1per
   ♦ Imię : Bartosz
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : 1.25
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) :  8
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) :  7
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) :  8
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) :  7
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :Mam na imię Bartosz mieszkam na mazurach pochodze z malej wioseczki. Szukam aktywnego i ogarnietego teamu to wspolnego grania.
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : Hg2
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Dlaczego akurat ja ? Mysle ze taki ktos jak ja moze wam sie przydac np do ogarniania craschy lub innym train crascha . Wiem gdzie respi sie duzo dobrych pojazdow . Lubie tez pomagac wchodze czasami rano i lece na wyspe magow lub lootuje inne militarne miejsca .Ogólnie to jestem osobą spokojna i wyluzowaną lubie sobie czsami posmieszkowac mysle ze moze wam sie przydam 
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) :   Pewnie ze tak zawsze sie cos wyskobie 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności