Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

♦ Wiek : 15
   ♦ Nick : DuDSoN
   ♦ Login : DuDSoN
   ♦ Imię : Igor
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : 0.60 (nowe konto)
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : Jeśli chodzi o oryginalną to 9 A jeśli o serwerową to 7-8
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : Helikoptery: 8 Samoloty: 7
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 8
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 8-9
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Jestem Igor mam 15 lat, lubię grać w koszykówkę oraz jeździć na rowerze gram w GTA San Andreas około 7 lat
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : Neon Team
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Gram często jestem ogarnięty, dobrze strzelam jak i prowadzę. Myśle, że jestem dość dobrym graczem
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : Tak

Edytowane przez DuDSoNPL
  • Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 minuty temu, peRM napisał:

@DuDSoNPL Odrzucam. Powód : Pisanie 2 podań jednocześnie do dwóch różnych grup [F^]

Tak napisałem ponieważ wiem, że nie każda grupa mnie przyjmnie więc napisałem tak jakby na zapas

Szukam po prostu teamu więc napisałem kilka podań jednocześnie z myślą, że któraś mnie przyjmie 

Opublikowano

♦ Wiek : 16
   ♦ Nick : Esisi
   ♦ Login : Esisi
   ♦ Imię : Piotr
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : nie wiem ... 1.50
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 9
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 7
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) :
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 7
    ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Witam jestem Piotr mieszkam w Holandii.

Koncze 17 lat w grudniu

Na dayZ gram jakies dobre 3~4 lata
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : MG [MisieGumisie] (ale to dawno)
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : 

1 Jestem ogarnięty

2 Umiem dobrze strzelać

3 Jestem spokojny

4 Nie ma u mnie patologi 

5 Mam mutacje :)
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) : Jak najbardziej   

Opublikowano

♦ Wiek :  17
   ♦ Nick :  Murzyn
   ♦ Login :  Amue
   ♦ Imię :  (Nie chce się dzielić nim na forum)
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) :  Coś koło 1. Za mało killi by ocenić dobrze.
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 10/10
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 8/10
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) :  7/10
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) :  7/10
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :  Cześć.  Jestem rozrywkowym nastolatkiem szukającym mocnych wrażeń i adrenaliny. Dla relaksu w wolnych czasie lubię pograć sobie w coś lub poćwiczyć na drążku.
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : ELITE... (Na przełomie lutego i marca)
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Nie mam pojęcia co tu napisać. Szukam jedynie ekipy do grania. Potrafię się zachować, jestem miłym człowiekiem i nie toleruje zachowań agresywnych w stosunku do ludzi (wyzywanie itp). Pograłem na razie z kilka godzin na tej edycji, lecz zdążyłem zauważyć, iż jesteście ogarniętą grupą, która nie ,,Flejmi" na czacie. Mam nadzieję, że dacie mi szanse pogrania z wami :)
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) :   Zawsze można coś wyskrobać.

Opublikowano (edytowane)

Za chwilę podejmiemy decyzję.

Edytowane przez Bicekk*
.
Opublikowano (edytowane)

. Jedank nie chcę do was

Edytowane przez RTommyCZ
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

♦ Wiek : 14
   ♦ Nick : Xiaomi
   ♦ Login : Kalaumek
   ♦ Imię : Łukasz
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : 1.16
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 10
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : dodo:7 helka:8
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 8/9
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 8/9
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Nazywam się Łukasz. Mieszkam w Województwie Podkarpackim. Na serwerze gram juz tak 5/6 miseicy a w dayz 1rok a w mta z 2 lata. uwielbiam gry post apokaliptyczne.
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : HYDRA
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Nie wiem co tutaj napisać. Ponieważ jestem miłą, fajną osobą która szybko się zaprzyjaźniania. Wiem ze będziemy dobrze współpracować. Nie lubię patologij. Mam ogarnięty głos. Nie drę się. Jestem spokojny. :)
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) :   Oczywiście ze tak

Opublikowano
19 godzin temu, peRM napisał:

@Xiaomijak ty normalnie w HYDRA grasz to czego ty chcesz? ... /Odrzucam.

yy nie gram w hydrze?? Dobra nie to ne ; )

Opublikowano

♦ Wiek : 14
   ♦ Nick : rakcheR.
   ♦ Login : rakcher
   ♦ Imię : Bartek
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : 1.96
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 9
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 7
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 9
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 8
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) : Mam na imie Bartek, chodze do 2 klasy gimnazjum.
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : NIEPLA
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Nie rage'uje po deadzie, ogarniam strzelanie jak i prowadzenie. Znam bardzo dobrze mapę! 
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) :   TAK 

Opublikowano

♦ Nick : Fejke[R]
   ♦ Login : KrejziGT
   ♦ Imię : Natan
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : 1.56
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 10
   ♦ Umiejętność Latania (1/10) : 7
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 8
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 9.5
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :Nazywam się Natan Zawodowo jeżdżę na hulajnodze wyczynowej,Staram się dostosować do atmosfery na ts jak i w grupie  

♦ Twoja ostatnia grupa? :Hydra
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : jestem często aktywnym graczem na serwerze, staram się odzyskiwanie itemy po ich  stracenia jestem graczem dziennym jak i nocnym

♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) :  jasne

Opublikowano

♦ Nick : Bambol
   ♦ Login : Fanatik150
   ♦ Imię : Michał
   ♦ Twoje Aktualne KDR (Aktualne a nie jakie kiedyś miałeś) : jak teraz pisze mam 1.33
   ♦ Znajomość Mapy (1/10) : 9,6

♦ Umiejętność Latania (1/10) : 9
   ♦ Umiejętność Prowadzenia auta  (1/10) : 7
   ♦ Umiejętności strzeleckie (1/10) : 8
   ♦ Coś o sobie (Max 2-3 zdania) :  Mieszkam w Niemczech Od 3 lat. Jestem Ogarniętym Graczem i lubię się pośmiać :) 
   ♦ Twoja ostatnia grupa? : MR(Na innym Serwerze)
   ♦ Dlaczego akurat ty? (Przekonaj nas do siebie (nie więcej niż 10 zdań) : Ponieważ jestem śmieszkiem i lubię sobie z kimś pogadać na ts a nie Siedzieć samemu na TeamSpeak3

Oraz Myślę ze W waszej Grupie  będzie fajnie :)
   ♦ Czy można na Ciebie liczyć jeśli chodzi o składki? (Aktualnie brak jakichkolwiek składek) :   Tak, 

Opublikowano (edytowane)

Szkoda że tu nikt już nie zagląda

Edytowane przez Rekovv
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności