Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Zbiórka na licencję TS3

Witajcie,

Drugi raz chciałbym przeprowadzić publiczną zbiórkę pieniędzy na nową licencję TS3 AAL 128 slotów. Koszt czegoś takiego nie jest mały, bowiem trzeba zebrać 350 zł. Oczywiście ja od siebie co miesiąc będę dokładał. Chcemy zebrać pieniążki DO KOŃCA WRZEŚNIA i mamy nadzieję, że się uda.

Po co przede wszystkim licencja AAL i dlaczego tak drogo?

Licencja AAL jest potrzebna, ponieważ non-profit nie jest w stanie zapewnić przyszłości dla serwera TS3. Ponadto, wraz z rozwojem sieci TS3 będzie wymagał około 100 slotów, aby pomieścić graczy i użytkowników. Zadbamy o dostateczny rozwój.

Jak wpłacić pieniądze? Jest możliwość SMS?

Jedyną drogą, aby zasilić nasze konto jest przelew. Nie ma opcji wysyłania SMS, gdyż licencję można płacić tylko przelewem. 

Dane do przelewu:

Rachunek odbiorcy: 
93 1090 1069 0000 0001 1948 3717 

Nazwa/imię i nazwisko odbiorcy: 
Krytyk s.a. 

Tytuł przelewu: 
Zbiórka na licencję TS3 - [Twój nick]

Kwota przelewu: 
10,00 PLN

Za wszystkie datki serdecznie dziękujemy.

Lista osób, które wpłaciły do tej pory i kwota:

X_WARRIOR - 99.99 PLN

K@NRIN - 50 PLN

FIRST - 50 PLN
JOKER  40 PLN

Ucho - 30 PLN

Arni - 20 PLN

polish team - 15 PLN

SHAKAL - 10 PLN

SKYLINE - 10 PLN

bolek_stw - 10 PLN

R@MBO - 10 PLN

asg - 10 PLN

---

Pozostało do zebrania: 354.99 / 350 PLN

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Dorzucę coś we wrześniu, albo jak się pojawi opcja sms.

Nesty tu chodzi raczej o to że telefon mam na abonament i moge wysyłać ile chce a zapłace jak przyjdzie rachunek czyli mniej więcej koło 12, a na koncie obecnie nie mam kasy i będzie dopiero na początku miesiąca.

W każdym razie Nesty wpłace we wrześniu :)

Edytowane przez PabloStec
  • Właściciel
Opublikowano

Nie ma możliwości płatności SMS. Przecież na stronie TS3 nie ma portfela... Większość z Was to osoby pełnoletnie lub krótko przed tym, więc co za problem jest wpłacić coś przelewem? Pytanie tylko czy się chce czy woli wydać na papierosy i wódkę. A jakby każdy dorzucił 5-10 zł to by się uzbierało szybko :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mimo, że nie gram już w CS i ogólnie jak widać odbiłem kompletnie to 10 września wyślę jakieś 30zł - obiecuję :)

Dopiero 10, bo po urlopie mam minus na koncie.

Pozdrawiam :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Żebym konto w banku miał, to bym ci wysłał.

Zgadam rodziców to może coś wyślą. ;)

Edit: Rodzice niepotrzebni. Mam pomysł na wysyłkę. Dysk sprzedałem, to wyślę kasę i jeszcze na kosę starczy. :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No właśnie ;>

Opublikowano

20 zł 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Wolę wydać na wódkę i papierosy niż pomóc w opłaceniu licencji 128 slotów gdzie na TS maksymalnie jest 35 ludzi ^^
Nie musi być tyle słotów na TS, ponad połowa niepotrzebna....ech

Edytowane przez Brak limitu czasu
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Jest to absolutna nieprawda, momentami potrafi dojść do 45-50, lecz od miesiąca notujemy ataki ( niekoniecznie skierowane na nas ), które hosteam wpuszcza. Wszystko przez aktualizację systemu, która odbyła się w lipcu. Ale chłopaki pracują i uczą się dostrajać filtry.

128 slotów jest konieczne, gdyż nastąpił wzrost frekwencji serwera MTA, a Ci z kolei poszukują dobrego TS3, na którym będą mogli rozmawiać. Specjalne strefy dla nich w lepszej wersji w opracowaniu. Ponadto, planujemy postawić serwer BF4 - Ci ludzie również będą szukali poważnego TS3. Dlatego nie można zakupić licencji 64 slotów, która jest nieopłacalna jak na nasz rozrost graczy i plany. Tym bardziej, że licencja jest na rok i nie opłaca się kupować 64 slotów również ze względu ceny. 

PS. Nikt Ci nie każe nas wspomagać, zawsze możesz wyjść stąd i iść na inną sieć, gdzie organizowane są "zbiórki" po to, aby zasilić portfel właścicieli. 

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pytanie tylko czy się chce czy woli wydać na papierosy i wódkę.

Wole wydać na papierosy i wódke ;) No cóż wszystko ma swoje priorytety niestety ;)

przelew poszedł :) zaksięguje pewnie dopiero w poniedziałek

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Groszem sypne no i mam nadzieje, że plany wypalą i te sloty naprawdę będą potrzebne.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dorzucę coś we wrześniu, albo jak się pojawi opcja sms.

Nesty tu chodzi raczej o to że telefon mam na abonament i moge wysyłać ile chce a zapłace jak przyjdzie rachunek czyli mniej więcej koło 12, a na koncie obecnie nie mam kasy i będzie dopiero na początku miesiąca.

W każdym razie Nesty wpłace we wrześniu :)

Bardziej Ci się opłaca zrobić przelew na konto. 11,07zl sms to ok. 6zł dla Nesty, a Ty płacisz na rachunku abonamentowym 11,07. Jak mu przelejesz np.11zł to otrzyma 11zł i to będzie najlepsza opcja.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jutro albo we wtorek poleci 10.

Wczoraj wieczorem wysłałem w sklepie na wsi, więc troszkę dłużej zanim dojdzie.

_____
Powinny być.

Edytowane przez R@MBO!
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

@Zaktualizowane

Dziękuję wszystkim za datki i to w tak dużych ilościach! Szczególne wyróżnienie dla x_warrior, K@nrin oraz JOKER. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności