pjN Opublikowano 20 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Hah brawo Naczelny Psychiatra :D A Pit wciąż jara się tymi 3 killami z awki na mirage XD Ja się zastanawiam jak orzełek może w taki sposób kryć bs B na mirage. Hah :D Ogólnie to 3 fragi przez 10 rund to nie jest rewelacyjny wynik. Wiem, czasami może się zdarzyć gorszy dzień, ale na screenach przedstawionych wyżej widać, że był kerowany w wielu meczach. Widzę, że kolega jest na ciebie zły. Z bustowania to już chyba koniec. Jestem ciekawy twojego dalszego "rozwoju" grając mecze solo, bez kolegi na smurfie :D Mam pytanie do ciebie naczelny psychiatra. Czy pit kiedykolwiek ugrał coś 1vs5? Bo sam on twierdzi, że milion takich akcji już miał, a z tego co piszesz to można się domyślić, że przegrywa każdą rundę w clutchu. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez pjN
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2015 myślisz że on mnie boostował ? HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH nikt mnie nie boostował, może zagrałem z nim kilka meczy ale całą resztę grałem sam. edit: yhm to się nazywa boost.
pjN Opublikowano 20 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2015 22-19 to nie są jakieś wybitne staty 1
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2015 no może nie ale w porównaniu do niego byłem w miare dobry jakby nie patrzeć. Ja wiem ,że on ogarnia itp. no ale ja sam nie musze być ideałem. On gra od początku cs:go ja gram od połowy może. Co tu się dziwić edit: u mnie cała rzecz polega na tym ,że nie potrafię się często ustawić w dobrej pozycji itp. Tylko ustawiam się jak debil i sam se pod nosem gadam "acha fajnie zaraz padnę ,,," Dobrze gram ale wszystkiego umieć nie muszę jeszcze...
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kilka przegranych Spadek na DMG. Remis: I znów wbity orzeł.
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2015 Nareszcie ;D
Vejmal Opublikowano 18 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2015 Ja się nauczyłem że od szeryfów w górę tylko z kimś, zdarzą się mecze carry, ale jednak na nerwach chcę zaoszczędzać. Mam farta do trolli <ninja>
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi