Skocz do zawartości

[KOSZ] Granie solo MM - gold nova 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hah brawo Naczelny Psychiatra :D

A Pit wciąż jara się tymi 3 killami z awki na mirage XD

Ja się zastanawiam jak orzełek może w taki sposób kryć bs B na mirage. Hah :D Ogólnie to 3 fragi przez 10 rund to nie jest rewelacyjny wynik. Wiem, czasami może się zdarzyć gorszy dzień, ale na screenach przedstawionych wyżej widać, że był kerowany w wielu meczach. 

Widzę, że kolega jest na ciebie zły. Z bustowania to już chyba koniec. Jestem ciekawy twojego dalszego "rozwoju" grając mecze solo, bez kolegi na smurfie :D

Mam pytanie do ciebie naczelny psychiatra. Czy pit kiedykolwiek ugrał coś 1vs5? Bo sam on twierdzi, że milion takich akcji już miał, a z tego co piszesz to można się domyślić, że przegrywa każdą rundę w clutchu. 

Edytowane przez pjN
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

myślisz że on mnie boostował ? HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH

nikt mnie nie boostował, może zagrałem z nim kilka meczy ale całą resztę grałem sam.

edit:

yhm to się nazywa boost.

x2m7bm.jpg

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

no może nie ale w porównaniu do niego byłem w miare dobry jakby nie patrzeć. Ja wiem ,że on ogarnia itp. no ale ja sam nie musze być ideałem. On gra od początku cs:go ja gram od połowy może. Co tu się dziwić

edit:

u mnie cała rzecz polega na tym ,że nie potrafię się często ustawić w dobrej pozycji itp. Tylko ustawiam się jak debil i sam se pod nosem gadam "acha fajnie zaraz padnę ,,,"

Dobrze gram ale wszystkiego umieć nie muszę jeszcze...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kilka przegranych

Spadek na DMG.

20uopjt.jpg

8xtw10.jpg

Remis:

t8ojl3.jpg

I znów wbity orzeł.

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nareszcie ;D

2cf6sz9.jpg

Opublikowano

Ja się nauczyłem że od szeryfów w górę tylko z kimś, zdarzą się mecze carry, ale jednak na nerwach chcę zaoszczędzać. Mam farta do trolli  <ninja>

• 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności