Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Odpaliłem dzisiaj sobie mixa, po 3-4 rundzie gość z mojego teamu dostał bana na 2h. W teamie 0 info, nikt się nic nie odzywał, czyli grałem tak jakby sam. Po którejś tam rundzie kliknąłem poddanie się bo to było bez sensu. I niech mi ktoś powie widząc taką sytuacje i poniższego screena. Grać sam czy szukać kogoś do grania ?
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 wiadome jest że lepiej się gra gdy się ma swoich znajomych w teamie, no ale cóż granie z randomami jest typowo randomowe raz trafisz na zajebistych graczy a raz na płaczków i noobów. Taka polityka ;) To tak jak z ruskami. Trafisz 1/100 na normalnego ale 99/100 na jakiegos przyjebanca ;D 2
m e n t o s Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Normalne, jeżeli grasz 5 musisz polegać na innych graczach musisz się z nimi typowo dograć żeby nie było sporu między wami. Muszą to być gracze na Twoim poziomie gry nie jakieś zawyżone rangi, żebyś się czegoś nauczył na swoim poziomie. Tak jak up, jeśli uda ci się trafić na ogarów to oczywiście wygrasz bez żadnego problemu jeśli zaś trafisz na mniej rozgarniętych to masz problem i przeważnie masz po grze. Ja osobiście mam typową 5 z którą już nie raz grałem i których już całkiem długo znam czy tam przez steam czy też przez normalne życie. Co do grania mm'ów z randomami twój mecz zależy od losu, ( osobiście z randomami zawsze grywałem we dwóch) lecz osobiście tego nie polecam.
pjN Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 A to nie ty przypadkiem "jakbyś chciał" miałbyś DMG? Wiem co to granie solo :/ Przeważnie gram z jednym, rzadziej z dwoma kolegami. Wczoraj wieczorem zagrałem solo i znowu łapałem rejdże. Bipro-supreme M-Rik-orzełek Oboje zbustowani. Po połówce było 11-4, 10 rund przegrane, bo wchodzili długą dla tych primejdów z kupionym kontem/bustem. Ten drugi miał 0-7,a potem 1-9. Killi nabił na eco przeciwnika po stronie tt... I pełno takich mam, nie ważne czy gram solo, czy z kolegą... Mydnite-Kolejny zbustowany orzełek w laurach I tak co mecz... W 1 na 50 meczy wszyscy w drużynie są na poziomie...
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) gold nova 2 awans na 2 akacze ;) albo teraz, może i nie mój i gówniano gram i spadem z rangi no ale ten gość co zamyka to ja już wątpię... Edytowane 12 Maja 2015 przez Pit
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2015 Trochę bez formy ale jakoś poszło. 2 akacze już są ;-) pora na DMG teraz ;-)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 17 Maja 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2015 Na DMG będziesz miał trudno wejść grając solo z randomami. Raz trafisz na koxy a next time na trolle i tak cały czas.
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2015 raz trafie raz nie, nie tędy droga ja praktycznie w każdej grze keruję czy mam słabych czy mocniejszych. No ale z randomami to są takie gry, 3 dni temu miałem DMG i spadek dalej na 2 aka. Aaaa gdzie do suprima+ :)
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 20 Maja 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2015 Tak wygląda życie tego, co otwiera i wiecznie przegrywa. Carry to pierwsze miejsce w tabeli :D
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Tak właśnie grają zboostowane orzełki ^^^ Proszę Cie bardzo ;) Edytowane 20 Maja 2015 przez Pit
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2015 Kolejne ;) i tak o to jest DMG ;) fakt faktem nie zawsze mi szło przyzwoicie no ale cóż takie życie ;)
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Czerwca 2015 Aaaaa tak grają orły ;) Noi proszę ;)
OgMittchel Opublikowano 17 Czerwca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nice :) gratulacje.
Naczelny Psychiatra Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) 1337pit 2 dni grania bez pita "na wyzszych rangach same nooby" Tutaj dołączam więcej osiągnieć GR@CZ@ pit: http://imgur.com/a/9UZqc Jak mi się zachce to dodam więcej. Pozdrawiam1337 Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Naczelny Psychiatra 1
pjN Opublikowano 18 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Co ty? Jak to tylko 3 fragi? Jak on przecież ma miliony wygranych akcji 1vs5! Ganiali go, bo został sam i eliminował przeciwnika po kolei. Nic nadzwyczajnego. Takich akcji to ja mam miliony na MM. Musiał chyba 2 team kille zrobić, bo w tym meczu na mirage to jestem pewny, że ugrał coś 1vs5! Pit chwalił się wbiciem orzełka, zapomniał dodać, że kumpel mu go wbił xD Edytowane 18 Czerwca 2015 przez pjN 1
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2015 co jaki kumpel ? sam se wbiłem ? edit: jeśli ktoś się na mnie mordę drze przez całą grę i nie daje mi się skupić to jak mam cokolwiek ugrać ? jak gram sam to jestem zawsze albo 1 albo 2 i zawsze na plusie. edit2: zresztą mogę to każdemu uświadomić w prosty sposób wrzucając przykładowo screeny. Aczkolwiek kilkanaście jest na górze.
Naczelny Psychiatra Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) jeśli ktoś się na mnie mordę drze przez całą grę i nie daje mi się skupić to jak mam cokolwiek ugrać ? Kto się na Ciebie drze? Nie wmówisz mi nigdy, że dobrze grasz. Twoje pozycje, zajmowanie gry, komunikacja są na poziomie ziemniaka. Na mirage przegrałeś każda easy rundę, bo? Na nuke ginąłeś w 5sec rundy, bo? Grając jakiś czas z Tobą, nigdy będąc w CT nie zwolniłeś/zatrzymałeś/zrobiłeś cokolwiek, żeby dało się odbić ten bs, albo wygrać rundę. Twoje ukryte skillsy są widoczne tylko w postach i nic nieznaczących ss, gdzie na każdym widać, że to ja wykerowałem gre. :D Zaraz zgram Twoje krycie solo B, po tej rundzie zapytałem się, "co Ty zrobiłeś" - odpowiedzieć "A co miałem zrobić?!" @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ - instrukcja Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Naczelny Psychiatra
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Czerwca 2015 Kto się na Ciebie drze? Nie wmówisz mi nigdy, że dobrze grasz. Twoje pozycje, zajmowanie gry, komunikacja są na poziomie ziemniaka. Na mirage przegrałeś każda easy rundę, bo? Na nuke ginąłeś w 5sec rundy, bo? Grając jakiś czas z Tobą, nigdy będąc w CT nie zwolniłeś/zatrzymałeś/zrobiłeś cokolwiek, żeby dało się odbić ten bs, albo wygrać rundę. Twoje ukryte skillsy są widoczne tylko w postach i nic nieznaczących ss, gdzie na każdym widać, że to ja wykerowałem gre. :D Zaraz zgram Twoje krycie solo B, po tej rundzie zapytałem się, "co Ty zrobiłeś" - odpowiedzieć "A co miałem zrobić?!" @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ - instrukcja I co z tego ? niby co miałem zrobić wystawić się jak ostatni baran pod bs gdzie by mnie z gali już dojechali, miałem sie nie zasłonić przed fleszem, a najlepiej odwrócić się do nich plecami potupać i dać się zabić. Źle zrobiłem ,że w ogóle z kuchni wyszedłem a później to już była musztarda po obiedzie. Tutaj byłem w miare dobrze ustawiony bo miałem się za czym schować i wykorzystałem to troszkę. + Do tego, płaczesz całe życie ,że ten hax i ten krzyczysz do mikrofonu. Dostajesz bany na tydzień. Chodzisz afk. Tylko jakbym ja tak zrobił to zapewne byś mnie z znajomych w sekunde wywalił więc proszę skończ wytykać komuś błędy jeśli sam nie jesteś idealny. edit: Miałem misje to se grałem kable. Może i porażka ale to zawsze swoja porażka.
Naczelny Psychiatra Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 20 Czerwca 2015 + Do tego, płaczesz całe życie ,że ten hax i ten krzyczysz do mikrofonu. Dostajesz bany na tydzień. Chodzisz afk. Tylko jakbym ja tak zrobił to zapewne byś mnie z znajomych w sekunde wywalił więc proszę skończ wytykać komuś błędy jeśli sam nie jesteś idealny. Problem w tym, że ja robię po 40 fragów na mapę i odbijam bs po Twoich błędach 24/h. A mój płacz, czyli reakcja na to, jak TY 50 raz zrobisz ten sam błąd, albo pomimo tego, że powiem "NIE ZGIŃ, SCHOWAJ SIE!", a Ty wybiegasz i giniesz i mówisz "NO CO MIAŁEM ZROBIĆ". Kończ waść, wstydu oszczędź!
Rekomendowane odpowiedzi