Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Nowy system mapcycle serwerów 

W dalszym ciągu kontynuujemy działania mające na celu porządkować zewnętrzną jak i wewnętrzną sytuację naszej sieci, bo jak wiadomo przygotowujemy się do Centrum Gier. Nasze słowa nigdy nie są puste, zawsze staramy się wdrażać oryginalne, autorskie pomysły, których nigdzie indziej nie znajdziecie. I tak właśnie jest w przypadku mapcycle. 

Nowa rotacja map będzie dzieliła się na 3 części ( nie na 2 jak obecnie ):

a) mapcycle zwykły - będzie obowiązywać w godzinach 12-22, jest to standardowa rotacja z szerokim dostępem do różnych map.

b) mapcycle popularny - odmiana mapcycle nocnego, obowiązywać będzie w godzinach 22-12, jego zadaniem będzie utrzymanie frekwencji na serwerach poprzez granie tylko popularnych i dobrych map; będzie wzbogacony o elementy mniejszych map; w tym przedziale czasowym zostaną poluzowane wymogi dotyczące "rtv", zamiast 60% będzie 50% potrzebnych głosów; należy pamiętać, że mapę będzie można grać po 2 innych.

c) mapcycle pusty - rotacja maksymalnie popularnych map, które będą załączać się, gdy nikogo nie będzie na serwerze; jego zadaniem będzie przyciąganie graczy, gdy serwer będzie pusty tak, aby rozpocząć grę na jednej z popularnych i lubianych map.

Ale to nie wszystko! Wraz ze zmianą systemu mapcycle, należało zmienić ich zawartość, czyli zwyczajnie w świecie przeorganizować. Oto wyniki naszych działań:

1) Serwer 4FUN

2) Serwer ZOMBIE INFECTION

3) Serwer COD

Dodaliśmy nowe mapy, zaproponowane przez naszych graczy i zespół adminów.

Wyrzuciliśmy te, które nie spełniają swojej żadnej roli. 

Szybkie info:

Serwer GG+DM nie bierze udziału, ponieważ nie korzysta z tego systemu. 

Serwer ZOMBIE PLAGUE będzie w dalszym ciągu modernizowany i już niebawem zostanie wdrożony powyższy mapcycle. 

Mamy nadzieję, że zmiany te wpłyną korzystnie na działanie naszych serwerów i spełnią oczekiwania naszych graczy.

Pozdrawiamy,
zespół FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja też co do tego wypowiadałem się już wcześniej. Mam nadzieję, że nowy mapy jak i cały podział spodoba się wszystkim  ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobra robota:d

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

z Twojej Nesty strony oczywiście kawał dobrej roboty, ale pogratuluję dopiero jak zobaczę, że są grane te nowe mapy na ZM.

Opublikowano

Jak dla mnie to super sprawa z tym, jest to oryginalny pomysł, którego nie zobaczymy na innych serwerach :)) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności