Skocz do zawartości

[ZAKOŃCZONA] Zbiórka na licencję TS3

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A tak poza tematem. To wszystkie pokoje, które zostały utworzone dotychczas to zostaną czy na nowo będą zrobione?

Wykupienie licencji nic nie zmieni, to jest tylko jeden plik z kodem, który trzeba wgrać na VPS w odpowiednim folderze. Konfiguracja serwera pozostaje bez zmian.

• Właściciel
Opublikowano

SMS się nie pojawi. I zresztą, to nie problem, aby iść do banku czy poczty czy to prywatnego, co zajmuje się wysyłką przelewów i wypełnić kwitek dot. wysłania 10-20 zł...

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Ehh miało być 50 a na koncie 45 z groszem zostało...

Więc 45,- poleciało. Grosze sobie darowałem :D

Kurcze, ta matematyka... 70-45= ... 25 zł i mamy !

Edytowane przez ersO
  • Właściciel
Opublikowano

UWAGA! UWAGA! UWAGA! LICYTACJA!

Na zbiórkę TS3 przeznaczono dwie piłki wysokiej jakości. W związku z tym, że brakuje nam bardzo mało do zbiórki na licencję TS3, przeprowadzamy licytację. Zgarnie je ta osoba, która wygra licytację czyli przebije poprzednika. Cena nie może być mniejsza niż 15 zł za jedną sztukę. Przypominam, że piłki są wysokiej jakości i koszt ich normalny w sklepie jest w okolicach ~80-100. Powodzenia!

sSajkgU.jpg

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pff kiedy się namyslil: (

ze bez smsa?  nie sadzisz ze to bylo by przegięcie? 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

FurCze o licytację mi chodzi. Puste prawie konto, a ten tu wyskakuje kto da więcej, od razu tak trzeba było a nie. :/

aaaa no chyba ze tak :) ale to moja wina... Wiec na Nestiusza sie nie gniewaj :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem już po licytacji :) Zapłacone, uzbierane xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności