Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jutro strzelamy na nowym duście! Nie przemęczaj się chłopok.

Opublikowano

Trochę większe lagi są na 4funie... A co do jakości strzelania, wydaje mi się lepsza, ale to po jednym dniu nie mam 100% pewności, jednego dnia jest lepszy skil, a następnego już gorszy ;] 

• Właściciel
Opublikowano

Do poniedziałku: start serwera ZM, system odznaczeń dokończony, update COD oraz reorganizacja działów na forum. Jeżeli uda się, to również 4FUN przejdzie kilka zmian.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Więc tak: 4FUN został zaktualizowany. No i trwają pracę nad system odznaczeń. Nie jest on w pełni gotowy, ale już dzisiaj przyznamy większości użytkownikom (zgodnie z zapowiedziami) kilka odznaczeń. Postęp ujrzycie tutaj: http://fragujemy.com/awards/

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Powiem Ci, ze zajebisty pomysł i że zajebiście Ci to wyszło!

• Właściciel
Opublikowano

Jak wspomniałem, ten system będzie modernizowany cały czas. Już kilku osobom przyznałem coś. Oczywiście to, że np. ktoś otrzymał "Sumienny" nie oznacza, że cała reszta jest niesumienna. Aby zdobyć jakąś nagrodę, osiągnięcie trzeba się postarać i administracja to musi widzieć. Chcemy w ten sposób też podziękować tym, że są tutaj razem z nami i odznaczają się w danej dziedzinie ponadprzeciętnymi umiejętnościami. Jeżeli ktoś chciałby otrzymać rangę jakąś, osiągnięcie w danym zakresie i ma stosowną argumentację, zapraszam na PW.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Znalazłem chwilę czasu i zmieniłem mylące wpisy dot. opcji wyłączenia "reklam" w roundsoundzie. Zmiana obległa 4FUN i DD2. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Garść informacji: poprawki dot. forum wdrożone, ale drugi etap na weekend, a także update COD zapowiedziany oficjalnie wraz z listą zmian. Byłem przekonany, że zdążę z UPDATE wcześniej, ale już tłumaczyłem co i jak.

Teraz trochę informacji o serwerach: ZM i TP. Postarałem się o standardowe porty. Pierwszy serwer czyli TP generalnie nie zmieni IP poza portem na 27015, drugi zaś zyska nowe IP całkowicie ze standardowym portem. Chciałem o tym już teraz poinformować, bo dogadałem się z właścicielem hostingu - disconnect, z którym mam świetne kontakty. ZM nie wystartuje jeszcze mimo, że zapowiedź była na dzisiaj w związku z powyższymi sprawami. Ale w piątek już tak, postaram się go wypuścić. 

Jeszcze raz najmocniej przepraszam za pisanie "tak, będzie gotowe w piątek". Postaram się unikać takich sytuacji w przyszłości, aby nie wprowadzać Was więcej w błąd.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A my znów będziemy ci pisać, żebyś się nie przepracowywał. Idziesz jak burza z aktualizacjami, dodatkami, nowymi serwerami. Nie przepraszaj nas, bo robisz dla nas tyle, że bania mała. Zrobiłeś już tyle, że nie jeden, a setki mogły by Ci zazdrościć. Mogę szczerze tutaj powiedzieć, że jesteś kurwa najlepszy w tym co robisz. Nie przemęczaj się, odpocznij raz na jakiś czas. 

Dzięki wielkie, doceniamy twoją pracę, wszyscy. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Więc obietnice krokami w przód spełniłem :) COD przeszedł aktualizację. Pozostało jedynie:

-> dokończyć forum ( na weekend)

-> start ZM i TP ( na weekend )

-> do końca wyjaśnić sprawę z TS3

-> kilka usprawnień na 4FUN, ZM, DD2 (drobne poprawki jakichś błędów)

Nie zapominam również o COD, bo aktualizacja 4.1 już na weekend. A w niej oczywiście nowości kolejne!

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Gratuluje dobrze wykonanej roboty.Lepiej powoli ale do celu ,a na pewno bedzie to plusowało w przyszłości.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Prace nad serwerem TeamSpeak3 zostały rozpoczęte, szczegółów dowiecie się wkrótce. Jednak nie wiemy jeszcze czy serwer będzie stał na nowym adresie IP, czy powróci na stary.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Nesty wykonujesz ogromną pracę, ale jednym słowem masz tutaj ludzi, którym ufasz i wiesz, że niczego Ci nie spierdolą.

• Właściciel
Opublikowano

3 października wystartuje serwer ZM. Aktualizacja kolejna COD'a odbędzie się 29 września 2014. Pozwolę sobie zamknąć temat, ponieważ niebawem temat odnośnie zmian na 1 października.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności