Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

to jakieś boty grały ? :D

Opublikowano

NESTY  <heyo>  może zagramy kiedyś mm ? zaproś lub ja zaproszę do gry... pokażesz co potrafisz :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty jaki pro gejmer :D Musimy kiedyś zagrać ^^

• Właściciel
Opublikowano

Nie warto ;) Te statystyki są ustawione, tak, aby @Nesty mógł się pochwalić społeczności jaki on jest PRO GEJMER :D

Statystyki nie są ustawione. Jeśli mi dobrze pójdzie, to czemu się nie mam pochwalić? :) Tym bardziej, że często w CS:GO nie grałem i nie gram, więc to, że wbiłem gold 4 szybko to i tak cud. 

Opublikowano

Statystyki nie są ustawione. Jeśli mi dobrze pójdzie, to czemu się nie mam pochwalić? :) Tym bardziej, że często w CS:GO nie grałem i nie gram, więc to, że wbiłem gold 4 szybko to i tak cud. 

No to rzeczywiście cud :D no i fart :P hahaha  ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

jak sie gra na wh to się ma takie wyniki ;)

Opublikowano

jaki to wynik ?! grając na uproszczonym itp ;] to nie mm XD łatwizna... to po 1. po 2 nie oczerniaj kogoś jak nie masz podstaw :OOOOOOOOOOOOOOOO

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

jaki to wynik ?! grając na uproszczonym itp ;] to nie mm XD łatwizna... to po 1. po 2 nie oczerniaj kogoś jak nie masz podstaw :OOOOOOOOOOOOOOOO

gościu hahahah ja se jaja robie hahaha Ty może nie masz 27 lat tylko 12? co?

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

post-2857-0-73532600-1436992679_thumb.jpg

Ja zaszalałem o wiele bardziej :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@Nesty ładny meczyk, dobre staty, a za drop od @GabeN opłacisz serwery csgo xD (joke)