Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2015 to jakieś boty grały ? :D Cytuj
Legendarny Fragowicz MrReaper Opublikowano 23 Czerwca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2015 Chociaż mu avatar sztimowy pasuje do takich postów... ^^ 5 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Szalony Nesty 21 fragów inni z teamu nawet 5 nie zdołali ubić :D ładnie Cytuj
Shhizer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dobre staty :D Cytuj
GI4NT Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 26 Czerwca 2015 NESTY <heyo> może zagramy kiedyś mm ? zaproś lub ja zaproszę do gry... pokażesz co potrafisz :) 1 Cytuj
naXe Opublikowano 26 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nie warto ;) Te statystyki są ustawione, tak, aby @Nesty mógł się pochwalić społeczności jaki on jest PRO GEJMER :D 2 Cytuj
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nesty jaki pro gejmer :D Musimy kiedyś zagrać ^^ Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Właściciel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nie warto ;) Te statystyki są ustawione, tak, aby @Nesty mógł się pochwalić społeczności jaki on jest PRO GEJMER :D Statystyki nie są ustawione. Jeśli mi dobrze pójdzie, to czemu się nie mam pochwalić? :) Tym bardziej, że często w CS:GO nie grałem i nie gram, więc to, że wbiłem gold 4 szybko to i tak cud. 2 Cytuj
Emaus Opublikowano 29 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Statystyki nie są ustawione. Jeśli mi dobrze pójdzie, to czemu się nie mam pochwalić? :) Tym bardziej, że często w CS:GO nie grałem i nie gram, więc to, że wbiłem gold 4 szybko to i tak cud. No to rzeczywiście cud :D no i fart :P hahaha ;) Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 6 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2015 jak sie gra na wh to się ma takie wyniki ;) Cytuj
GI4NT Opublikowano 7 Lipca 2015 Zawieszony Opublikowano 7 Lipca 2015 jaki to wynik ?! grając na uproszczonym itp ;] to nie mm XD łatwizna... to po 1. po 2 nie oczerniaj kogoś jak nie masz podstaw :OOOOOOOOOOOOOOOO 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Pit Opublikowano 7 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2015 jaki to wynik ?! grając na uproszczonym itp ;] to nie mm XD łatwizna... to po 1. po 2 nie oczerniaj kogoś jak nie masz podstaw :OOOOOOOOOOOOOOOO gościu hahahah ja se jaja robie hahaha Ty może nie masz 27 lat tylko 12? co? Cytuj
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 15 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja zaszalałem o wiele bardziej :D 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 24 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2015 @Nesty ładny meczyk, dobre staty, a za drop od @GabeN opłacisz serwery csgo xD (joke) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi