Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2014 1 Cytuj
DEMOTYW@TOR Opublikowano 6 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Nesty ile masz godzin przegranych w tego globala ? Mój kolega ma chyba 700 h i ma kałacha z laurami xD Edytowane 6 Października 2014 przez DEMOTYW@TOR Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2014 Ponad 130h. 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 6 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 ja 579 i mam laura 3 :D właśnie awansowałem a wczoraj spadłem :D gdybym znowu zaczął trenować to by było wyżej ale nie mam czasu ani chęci :D gram po prostu mixy :D PS. widze że się rozgrywasz ;D Cytuj
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 6 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 Ja miałem 50 meczy (jakieś 50h) i siedziałem w orle. Jak się już chwalimy. : P Trzeba się ustawić i zagrac w 5. Bo solo z cebulami to nie idzie nigdzie wyżej wyjść. Przede wszystkim nie liczy się skill (to jak strzelasz), tylko dobre info i ustawienia + taktyka. Cytuj
DEMOTYW@TOR Opublikowano 6 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 Ja miałem 50 meczy (jakieś 50h) i siedziałem w orle. Jak się już chwalimy. : P Trzeba się ustawić i zagrac w 5. Bo solo z cebulami to nie idzie nigdzie wyżej wyjść. Przede wszystkim nie liczy się skill (to jak strzelasz), tylko dobre info i ustawienia + taktyka. Co Ci po taktyce i ustawieniu jak gościu ładuje w powietrze albo w ziemię zamiast w kolesia xd ? To jak strzelasz też się liczy ;) Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 7 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 Ale cs mimo wszystko jest gra taktyczna. Samo ulozenie jest bardzo ważne bo dzięki temu kazdy moze podać informacje co mniej wiecej w danym miejscu się dzieje :) Cytuj
Uwaga Ide Opublikowano 7 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Wrzuć jakieś fragmovie a nie tam jakieś ssy. Edytowane 7 Października 2014 przez Uwaga Ide Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 7 Października 2014 Jak Ci nie odpowiada, to nie patrz. Ale cs mimo wszystko jest gra taktyczna. Samo ulozenie jest bardzo ważne bo dzięki temu kazdy moze podać informacje co mniej wiecej w danym miejscu się dzieje :) No właśnie, taktycznie. A ja gram i efekty są takie jak wyżej. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 7 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 @Nesty Laik nie zrozumie tylko TOPowy gracz jak ja i Ty ^^ Ciągle na propsie :D Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Takie tam na fajnym modziem w CS:GO :) 1 Cytuj
Joker.^^ Opublikowano 14 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2014 Widzę ładnie grajesz w cs Go :) Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 14 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Nesty jak zawsze na farcie. :D EDIT : Godlike - on sie po prostu boi nas ^^. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez CatShot~>mp3 Cytuj
GodlikeOnlyDD2 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) A do nas na dd2 wgle nie wpada żeby się postrzelać :( Edit. Wiadomo Cat, nasza ekipa nie ma równych. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Godlike ;) Cytuj
ZakI Opublikowano 14 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mam CS:Go, ale mi nie idzie niestety takie klatki mam :( Zbyt kiepski laptop :( Gratuluje statsów! Cytuj
Shadow123 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Niezłe staty jaką rangę masz teraz ? Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Gold 2. Cytuj
Misza Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 bardzo fajnie :D mogę Was podszkolić jak w 2 dni spać z mastera do silvera 2 :D. Jak ktoś chętny pisać :D 1 Cytuj
Afnero Opublikowano 6 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nesty zapraszamy znowu na server FFA ;) zawsze miło pograć z Adminem adminów. 1 Cytuj
Evil123 Opublikowano 13 Marca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2015 Grrrrrrrrr Nesty, Gzgz:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi