Skocz do zawartości

Wersja MC  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Od jakiej wersji MC gracie ?

• Classic
      0
    • Indev/Infdev
      0
    • Alpha
      0
    • Beta
    • Pełna wersja
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Co tu ostatnio cicho się zrobiło, więc czas was pobudzić :D

Więc mam do was pytanie:

Od jakiej wersji minecraft gracie ?

W odpowiedzi podajecie wersję z ankiety i wersję wersji - w przypadku Alphy/Bety/Pelnej wersji (Tzn. np. Alpha 1.1.2 ).

*Kolory podałem w celu ułatwienia rozumowania.

~Ja gram od wersji Beta 1.8.1 :)

Edytowane przez CatShot~>mp3
  • Właściciel
Opublikowano

Beta. Najlepsze były czasy, jak żarcie dawało full serduszek. Chyba jeszcze w 1.7.2 to było czy coś takiego, bo potem 1.8. wyszło i odmieniło życie. Nie można było save wczytać z mapy poprzedniej, bo tereny nowe były, rzeki, cała ogólnie linia brzegowa. Ja wspominam te czasy b.dobrze, a teraz? Szkoda słów. Za dużo pierdół, jakieś mikstury, poziom jedzenia - raj dla dzieciarni...

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oficjalnie grałem od wersji 1.8.1 , ale kilka razy zdarzyło mi się looknąć u kolegi na wersji 1.5_01, to rzeczywiście - było bardzo dużo zmian, niepotrzebnych. Starsza wersja była bardziej tajemnicza, ciekawsza. Niepotrzebne były mikstury (i nadal są), chociaż źle nie mogę powiedzieć na nowe dźwięki , które zostały dodane po 1.8.1, bo są o niebo lepsze. :)

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wszyscy głosujący zaznaczyli odpowiedź BETA. Wydaję mi się, że ankieta była przydatna dla autora tematu.

Na chwilę obecną zamykam.

• 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności