Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Wreszcie doczekaliśmy się wszyscy upragnionego marca. Administracja FG ma zaszczyt poinformować społeczność Fragujemy, jakie zaszły zmiany w obecnym dniu.

Największą nowość jaką chcemy ogłosić na miejscu pierwszym jest oczywiście rzecz jasna wygląd forum. Fragujemy.com cały czas prężnie się rozwija, coraz bardziej dążymy do profesjonalizmu w fachu. Uznaliśmy, że nie można tkwić tylko w jednym punkcie, skupując się tylko i wyłącznie na serwerach. Sieć musi rozwijać się pod każdym względem i tak oto doszliśmy do wniosku, że wypadałoby odświeżyć wygląd forum. Miejmy nadzieję, że oprócz dobrej zabawy, nowy styl pozwoli Wam użytkownikom spędzać na forum więcej czasu, patrząc na nie "lepszym" okiem, co pozwoli na dłuższe przebywanie i jeszcze większą zabawę.

W związku z nowy stylem, wszystkie poprzednie 3 (blaisk, carbon-red, carbon-blue) zostały wyłączone i nie powrócą już absolutnie. Postanowiliśmy wydać forum o ciemnej szacie, a użytkowników, którzy byli przyzwyczajeni do blaisk mogę pocieszyć, że istnieje choć trochę szans na dostosowanie wszystkiego pod jasny styl (bo sam wolę jasne niż ciemne, szczerze mówiąc). Do tego wszystkiego doszło kilka istotnych animacji, kto odkryje to odkryje :-)

Mamy nadzieję, że będziecie zadowoleni z odświeżenia wyglądu forum. Wszelkie problemy, błędy, niedoróbki, nielogiczności, prosimy pisać w tym temacie. Poprawimy na pewno.

Kolejną sprawą, drugą najważniejszą jest personalizacja, tzw. awanse.

a) Bangarang otrzymuje awans do rangi Administratora. Będzie on głównie związany ze sprawami TS3, ale nie omieszka odrzucić Wasze podania, np. na serwerze DD2 :) Uzupełni rolę z enQ i miejmy nadzieję, że sprawdzi się w nowej funkcji - gratulujemy.

b) blakk - tak, to nie żart. Powraca w wielkim stylu i zasiądzie na fotelu tzw. "policjanta", wypełniając braki ze strony pozostałych GM'ów. W tym przypadku liczymy na owocną współpracę i zdrowy rozsądek.

c) Wreszcie udało się wybrać opiekuna - został nim Jasiunek. Miejmy nadzieję, że nowy opiekun serwera DD2 spełni się w swojej roli, nie zawiedzie nikogo i stanie się dobrym przykładem do naśladowania.

Następne sprawy są następujące...

Nowy serwer GG+DM! Start serwera dzisiaj w godzinach 14-16 - serdecznie zapraszamy!

Zmienimy zasady funkcjonowania Stałego Bywalca. Doszliśmy do wniosku, że taka osoba musi coś mieć z tej rangi poza kolorkiem na forum, dlatego też umożliwimy Stałemu Bywalcowi do ubiegania się o darmowego slota na wybranym przez siebie serwerze dożywotnio. Jednak sam taki przywilej nie oznacza tego, że nie zmienimy zasad otrzymywania tej rangi. Wprowadzimy pewne restrykcje i zobowiązania, szczegóły dokładniej jutro. Obecni stali bywalcy pozostają na swoich stanowiskach i niczego nie stracą, będą mieli możliwość ubiegania się o slota na danym serwerze.

-> reset rankingu na serwerach 4FUN i COD

-> reset leveli na COD

-> w związku z resetem, wprowadzamy aktualizację 2.5 ( szczegóły tutaj: http://fragujemy.com/topic/11719-zmiany-na-serwerze/page-2 )

-> nowe roundsoundy na serwerach: 4FUN, DD2 i COD

-> zmiana klimatu zimowego na wiosenny (przedwiośnie) 

-> drobne zmiany

Wprowadzone zostaną dodatkowe udogodnienia na serwery, np. na 4FUN zostanie poprawiony rank i top15 do poprzedniej wersji.

Myślę że to tyle i o niczym nie zapomniałem. Wystartuje niebawem konkurs(y) - dlatego bądźcie z nami, nie pożałujecie!

• Ustrzel fraga! (+) 11
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Dzięki, że o mnie wspomniałeś!

Chciałbym jeszcze dopisać, że niebawem być może zobaczymy jeszcze jedną nową osobę w zespole..

Edytowane przez BONO
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dokonam wszelkich starań aby administracja jak i gracze byli ze mnie zadowleni, mam nadzieje, że was nie zawiode. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

hahah Jasiunek ten agresor HeadAdminem ♥ życzę powodzenia Mistrzu, będę Cię wspierał w trudnych chwilach :)

Ogólnie cieszę się na te zmiany, lubię takie większe dlatego doceniam starania Nesty!

Goszczę wieczorkiem na serwerze GG ;p

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oczywiście będę robił co w mojej mocy aby wspomóc sieć :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Same pozytywne zmiany, pogratulować tylko :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Bardzo fajne zmiany, aż się gęba cieszy dziękujemy Nesty i BONO :)

Edytowane przez Semir
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No i dobrze :)
Gratuluję Jasiunkowi, dziękuję Nesty i BONO :P

Oby tak dalej!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

TO JESZCZE NIE KONIEC ZIOMECZKI!

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bardzo, bardzo, bardzo świetnie. Dobra robota!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wszystkim wynagrodzonym życzę owocnej pracy.

Szata forum jest wspaniała, już zdołałem się zapoznać i odkryć parę animacji :)

Jasiuniek, z pewnością zasłużyłeś na objęcie tej funkcji. Gratuluję !

Bangarang, życzę ci żebyś nie spartolił i nie odszedł szybko od nas.

blakk, dzięki mnie to byś nie był na tym forum :D - zapomniałeś o nas :(

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

SUPER ŻE SIĘ ROZWIJAMY! Mam nadzieję, że w dalszym ciągu będziemy się tak prężnie rozwijać jak dotychczas! Oczywiście gratuluję wszystkim którzy przyczynili się do tego wszystkiego i życzę powodzenia na dalszy okres pracy :) 

POZDRAWIAM I PRACUJEMY DALEJ!!! :D 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wgrałem nowe tło :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Osobom awansowanym gratuluję :). Wygląd forum jak dla mnie zajebisty na GG jeszcze nie grałem lecz na pewno wbiję <3.

I jako, że jestem adminem DD2 to najbardziej raduję mnie wiadomość, że ma on w końcu (właściwie znowu) swojego H@. Sprawuj się dobrze :).

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przyciemniłem logo forum, teraz ładnie zgrywa się z tłem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności