Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem pewną nieścisłość: Otóż coś takiego

file.html

. 1 pasek można bezproblemowo przefarbować na czarno, a drugi zmodyfikować tak, aby użytkownicy, shoutbox oraz forum było po prawej stronie, obok znaczku fb, a 2 linijkę "przefarbować" do końca na kolor niebieski. Teraz wygląda to nie estetycznie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Serwer GG+DM ma w tabelce serwerów złe przekierowanie poprzez steam. Łączy się z CODem zamiast z GG

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak więc hmmm... ;)) Gratuluję Wszystkim jak i każdemu z osobna ;)) Nie będę się rozpisywał co do każdej osoby ;) Ubolewam nad kolorem Banga ;P Bo już nie będzie aż tak zielonego spamu w SB ;]] Powodzenia w pełnieniu danych Wam funkcji! ;)

A co do Stylu forum to wyszedł zajebisty ;)

Mam tylko problem na telefonie bo po zmianie szaty nie wiem czemu jak pisze na sb/posta to dopiero za którymś razem uda się go wysłać. A tak to wysyła i wysyła po czym nic nie jest wysłane ;/ I nie wiem czemu dopiero po zmianie szaty się to stało ;/ Nie jest to wina Internetu bo na innych stronach nie mam z tym problemu

Opublikowano (edytowane)

Dzięki tym zmianom nie mogę korzystać z forum z mojego tabletu. Dziękuję.

@Rogal, skoro mam tablet z internetem do 800 kb/s przesyłu, to nie będę używał wersji dla telefonów z przesyłem 50 kb/s :(. Chodzi mi oto, że czasami zacinaja mi się przyciski do wysyłania oraz pisania przez co napiszę coś, a potem nie mogę tego dodać do słownika/schowka przez co muszę pisać 2 raz. 2 wadą jest to, że gdy piszę, to ekran nad klawiaturą skacze góra dół, dawniej tak nie było. Jak chcesz/chcecie, to mogęnnagrać film jak to wygląda.

Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Opublikowano

Forum piękne, serwer GG-DM jest co najmniej zaje**sty..

Oby tak dalej..

Ciekaw jestem jaki będzie następny serwer..

Brawo za dobry kawał roboty oraz podziękowania dla całej ekipy za włożenie własnego czasu na rzecz forum..

GRATULACJE!!! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności