Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Kolejny update - pytanie do graczy

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Wstępnie chcemy zmienić kilka istotnych spraw związanych z klasami. Ale zanim to nastąpi, chcemy omówić to z graczami, aby nie było potem spadków i wychodzenia z serwera "bo mi się nie podoba"...

1# Skoczek

Propozycja: zwiększyć widoczność, zmienić wyrzucenie broni przeciwnika na 1/16 (obecnie 1/15)

2# Admirał

Propozycja: zabranie mocy "10hp za zabójstwo gracza" / 1 apteczka -> 3 apteczki

3# Wsparcie ogniowe

Propozycja: ma 3 rakiety aktualnie, więc warto dodać mu np. niewidoczność do czasu otrzymania strzału

4# Cybersuit

Propozycja: zwiększyć int do 10

5# Duch generała

Propozycja: zmienić nazwę na duch aptekarza

6# Kapitan

Propozycja: zmniejszyć bazowe 140 HP do 130, wytrzymałość zmniejszyć do 60, dać 1/3 z HE

7# Sklep

Propozycja: możliwość otwierania sklepu będąc nieżywym, celem umożliwienia kupienia, np. dodatkowego EXP'a

Są to wstępne zmiany, które chcemy przeprowadzić. Więcej dowiecie się jutro, o ile zmian przybędzie. Chcemy przestować jeszcze raz COD'a i jego możliwości.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1# Moim zdaniem zmniejszyć widoczność lub zabrać rakietki

2# Ty chcesz jeszcze Admirała "buffnąć" ?. On na 50 lvl'u bije po 130 z AK...

3# Jeżeli dobrze zrozumiałem to jeżeli gracz otrzyma obrażenia od przeciwnika to traci niewidzialność?

4# Może być.

5# Duch generała jest chyba lepszą nazwą i nie ma potrzeby zmieniać.

6# Jak najbardziej.

7# Jeżeli nie będzie powodowało to jakichś crash'ów lub innych bugów to Tak.

@Edit 2#

Opublikowano

Mnie wszystko pasuje. Chciałbym natomiast podsunąć propozycje aby zrobić coś z amadeuszem, bo jest poszkodowany brakiem dynamitu na chwile obecna.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie, chyba lepiej i nawet łatwiej byłoby znaleźć alternatywę zamiast dynamitów dla amadeusza.

1# Odrobinę zmniejszyc widocznosc, tak naprawdę dużo klas ma coś z niewidzialnością, a ta klasa staję się podobna do cybera.

2# Jak dla mnie i tak jest mocny, nie ruszajmy go.

3# Kolejna niewidzialność, nie wiem czy do końca to dobry pomysł.

4# Jestem za.

5# Nazwa jest ok.

6# Jak najbardziej za, klasa jest za mocna.

7# O ile nie jest to kłopotliwe, to tak.

• Właściciel
Opublikowano

Admirałowi możemy zabrać 10 HP za zabójstwo i tak będzie w porządku, zostawić w takim razie 2x apteczki, a nie 3.

AD 3. To tylko propozycja. Zawsze można coś innego dać.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Czyli przystajemy na tym, co napisałem przed edycją mojego postu ^^

Opublikowano

według mnie kapitanowi bym jeszcze awp zmniejszył ale he wystarczy nie nie hp na 130 tylko na 120, admirala osłabić z obrażeń, cybersuitowi 10 inta nic nie da do rakietki raptem 2 atk więcej z niej to wielkie nic i tyle można za to jemu niewidoczność zwiekszyć żeby był bardziej niewidzialny , stalker ringowi he bym ustawił co 30 sekund, wsparcie jest dobre bez poprawek

Opublikowano

@Mariooqw kapitan jest klasą premium więc musi być trochę mocniejszy niż powiedzmy admirał a z tego co pisze wnioskuje, że chcesz zrobić z kapitana drugiego admirała tyle że z m4. Mi się prawie wszystkie zmiany podobają, nie jestem do końca przekonany co do "wsparcia ogniowego".

Opublikowano

KaczY ma rację z tym kapitanem . Admirał będzie miał 3 apteczki to jest dużo lepsze postawi odrazu trzy pod sobą i jest ciężej go zabić a kapitan wszystko dobrze z wyjątkiem HE . He można zostawić jak jest tylko wytrzymałość zmniejszyć jak napisałeś wyżej ;)

Opublikowano

hmm wcale to nie osłabi kapitana do poziomu admirała gdyż teraz każdy kapitana bierze bo ten AWP 1/1 i he 1/2 chyba czy jak tam ma i wytrzymki po kij wie ile i sie wali w niego po 12 max

Opublikowano

Właśnie to zasugerował @Nesty, żeby zmniejszyć He i wytrzymałość i kapitana a reszta niech zostanie jak jest, a to już nie jest nasza wina że bijesz kapitana po 2 jak się po nogach strzela ^^

Opublikowano

Proponował bym zmniejszyc widzialnosc Ninjy bo ludzie z odeglosci 3km wala Hs`y czyli zbyt mocno widac, proponuje o 20 widzialnosci zmniejszyc.

Do reszty nie mam zastrzezen.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Niech zgadne, pewnie grasz ninja?

Bangarang majac 40 lvl, zdazylem zauwazyc, ze byl mocno postawiony, bedac 1 w tabeli, takze wydaje mi sie, ze zwyczajnie musisz sie bardziej postarac, w kazdym razie, zobaczymy co powiedza inni.

Pozdrawiam

Wymiar

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli chcemy jeszcze zmniejszać widoczność ninjy to proponuje dać mu nóż 1/2 ponieważ już teraz ciężko jest ją zauważyć gdy chodzi po mapie a nie leci w powietrzu.

(Zapewne zaraz polecą na mnie "hejty" ze strony osób grających ninjami) :)

Pozdrawiam

KaczY

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oj tam, denerwujesz się, że Cię wczoraj trochę na westwoodzie pokarałem ^_^. Ty chyba nie widziałeś ninjy podczas testów beta, gdy było widać tylko i wyłącznie kółeczko na ziemi ^_^. Co do twojej wypowiedzi: Ninję i tak już wystarczająco widać, już ktoś pisał propozycję, aby zwiększyć widzialność ninjy, lecz została ona odrzucona.

Opublikowano

1/2 z kosy to bylo by takie slabe ze az zal grac ninja... Nesty ile obecnie widzialnosci ma ninja???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności