シNe()Nシ #lubiesięzaciągać Opublikowano 17 Listopada 2020 Zawieszony Opublikowano 17 Listopada 2020 Skarga na: graczyNick podczas gry: シNe()Nシ #lubiesięzaciągaćNick osoby oskarżonej: guziec, Migol, xWalmerx, PiesekPR0StozMOstuDlaczego składasz skargę: Gracze wyzywają się i są dla siebie toksyczni (padały wyzwiska), uniemożliwiając przy tym przyjemną rozgrzewkę innym Data zdarzenia: 17.11.2020 godz. około 22:15 - 22:30Opis zdarzenia: gracze po rozpoczęciu mapy zaczęli się wyzywać bez wyraźnego powodu. W dyskusję włączały się nowe osoby (każdy podpuszczał siebie i tak się to rozwinęło)Dowód: Jako dowód może służyć nagranie serwerowe z podanych przeze mnie wyżej godzin
UnnameD Opublikowano 18 Listopada 2020 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2020 CZAS MOJA KWESTIA -------------------------------------------------------------------------------------- xWALMERx - STEAM - STEAM_0:1:55505056 guziec - STEAM - STEAM_0:1:554909129 PiesekPR0StozMOstu - STEAM - STEAM_0:1:573740511 Migol✞ - STEAM - STEAM_0:0:520602963 -------------------------------------------------------------------------------------- Co do Walmera. Został on ewidentnie sprowokowany przez bandę niewychowanych dzieciaków, więc nie dziwię mu się, że tak zareagował. Aczkolwiek nie powinien mówić kwestii DEMKO: Pobierz 26:30 - Pie*dole ten serwer jak i jego. Nie będzie mnie jakiś debil obrażał. Z mojej strony nadałbym ostrzeżenie, lecz decyzja należy do @ VetraX a ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Migol - Co do Ciebie to się pomyliłem. Myślałem, że jednak swoim zachowaniem pokażesz jakiś poziom. Jednak wdawałeś się z nimi w dyskusję, przy czym nie oszczędziłeś sobie obrażania jednego z nich. Nie wrzucę Cię jednak do jednego worka wraz z nimi, lecz zasługujesz na jakąś karę. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Co do reszty kolegów: 26:00 - Zaczynamy 26:25 - Piesek - Walmer taki silverek z tym P90 (Nie masz zielonego pojęcia o csie. Jedyne co potrafisz to wchodzić na nowych kontach i cheatować, próbujesz się kryć ale Ci to nie wychodzi.) Guziec - Noob w swoim naturalnym żywiole, co się dziwisz. (Odezwał się kolejny chłopaczek co nie potrafi poprawnie się wyrażać. Jesteś tak śmieszny, że sam śmiejesz się ze swoich żartów. Żenada.) Na te kwestie odpowiedział Walmer.] 27:40 - Piesek - Czym przyjedziesz, rowerem czy komunikacją miejską? (Dobrze, że Ty masz czym jeździć. Wydaje mi się, że nie będziesz w stanie nawet prawa jazdy zrobić jak dorośniesz. O ile kiedyś dorośniesz.) Na pytanie ze strony Pieska "Walmer ile Ty masz lat, że wkurzają Cię dzieci, które grają w csa" Walmer - 25 27:58 - guziec Mentalnie 3 (Jak Ty chłopcze nawet nie wiesz co mówisz. Potrafisz tylko głupio skomentować i nic więcej. Żadnej wypowiedzi na poziomi. W sumie czego oczekiwać od niewychowanego gówniarza.) 29:26 - low - Walmer ja wiem, że oni Cię wkurzają ale musisz tutaj kulturę osobistą zachować. (Tyczy się to każdej osoby, chciałbym usłyszeć jak tak upominasz każdego...) guziec - On nie posiada (Ty nie posiadasz za grosz szacunku. Jesteś kompletnie niewychowany jak już wspomniałem wyżej.) 30:20 - Piesek - Widzimy Walmera w swoim naturalnym środowisku... (Po jaką cholerę dalej dogryzasz...) guziec - +1 30:33 - Piesek - Poziom na serwerze coraz gorszy i gorszy. Jakiś xWalmerx. Jak Ty to robisz. Nie wiem że tak się da ale zaniżasz poziom tego serwera. (Ty zaniżasz poziom serwera wraz ze swoim kolegą takim zachowaniem. Nie da się upaść niżej niż Wy.) 30:52 - guziec -Tego śmiecia wywalić. (A Ty kim jesteś, że tak mówisz? Czujesz się lepszy? Bo wcale taki nie jesteś.) DEMKO: Pobierz 02:05 - Od tego momentu słyszymy patologiczny rozwój polskiej młodzieży w świecie Counter-Strikea. 10:25 - Piesek - Widać, że serwer dla samych specjalistów tylko w dziedzinie zjebania. (Akurat w tej dziedzinie to Ty wraz z guźcem jesteście najlepsi. Nie ma lepszych od was.) PS: Kolega PiesekPR0StozMOstu odpalił sobie wallhacka, więc tutaj nie ma nic do gadania już. Kwestia KAR: Z mojej strony nadałbym takie kary: xWALMERx - Ostrzeżenie guziec - BAN 7 DNI + PEMANENTNY SILENCE (Chociaż chciałbym, aby owa osoba dostała bana permanentnego, to jednak jestem zdania, że całkowite wyciszenie będzie lepsze, gdyż może grać ale wie, że nie może zrobić kompletnie nic, ani nikogo obrazić.) PiesekPR0StozMOstu - BAN PERMANENTNY Migol✞ - BAN NA 1 DZIEŃ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PODSUMOWUJĄC: Nie pozwolę na takie zachowanie na naszym serwerze. Jest to niedopuszczalne, jeśli skargi by nie było to i tak doszłoby to do mnie bądź innego admina, tak więc karma by was dopadła prędzej czy później. Kolejny raz widzimy jak dwóch niewychowanych dzieciaków, atakuje jedną osobę i ją prowokuje. Nie dziwię się potem, że jest agresywna reakcja z drugiej strony. Sam osobiście przeszedłem przez coś takiego nie raz i wiem jak to wpływa na zachowanie osoby pokrzywdzonej w danej sytuacji. Kim Wy jesteście, że próbujecie na "naszym podwórku" robić syf. Przypominam, że to Wy jesteście gośćmi u nas i obowiązują was nasze zasady. Podkreślam NASZE. Nie będę tolerował takich osób jak i ich zachowania względem innych osób. Każde takie zachowanie będzie surowo karane. Nieważne czy teraz wyrazicie skruchę i przeprosicie. Powinniście to zrobić. Takie zachowanie jakie Wy reprezentujecie odbije się na was w przyszłości. Zasady jakie obowiązują u nas są dla każdego. Bez wyjątku. Rozumiem, że chcecie zabłysnąć przy kolegach i pokazać jakimi to kozakami jesteście, ale trzeba znać jakikolwiek umiar.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.