Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Zmiany na serwerze - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Odnośnie podobnej propozycji Nesty wypowiadał się w tym temacie http://fragujemy.com/topic/27610-kilka-propozycji-i-uwag-dot-servera/. Co do SG to i tak serwer przeszedł zmiany bowiem teraz mamy ograniczenie jednego postawionego SG przez każdego gracza, a kiedyś każdy mógł stawiać tyle działek ile zdobył. Jak dłużej pograsz to rozwalanie i unikanie SG nie będzie dla Ciebie problemem.

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Frezu strzelaj w to sg! Zauważyłem, że większość nowych wychodzi i chce uciekać. Zamiast strzelać w to sg albo się patrzy jak go zabija. Pisz na czacie rozwalcie to sg! to może zaczną w nie strzelać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SG to dobra sprawa, spore ułatwienie

Cyberek ma 3 rakiety na runde, troche duzo, ktos wbije ponad 100 lvl i jest juz problem bo duzo zabiera hp, prawie całośc, Gdyby tak dało rade ustawic max inteligencje u Cybera zeby rakiety brały po 100 klasa sama w sobie i tak jest mocna

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak będziesz miał full hp to Cię jedna rakieta nie zdejmie. Da się przetrwać, a po za tym jest perk przeciw rakietą, miną...

Pzdr.

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

UPDATE 4.8 - INFORMACJE

• naprawa adrenaliny
  • naprawa crashy spowodowanych Elektrykiem
  • Elektryk nie będzie mógł razić piorunem za teksturami
  • naprawa silnej klaty
  • naprawa Cybersuita - jeśli otrzyma obrażenia, nadal jest niewidzialny
  • usunięcie Zwinnych Palców
  • poprawa niektórych przeliczników obrażeń w klasach - mogło zadawać nieprecyzyjnie ( niestety, 0.2 a 0.20 to różnica... )
  • poprawione opisy perków i klas
  • zmiana nazw niektórych perków 
  • perki zawierające nazwy klasy będą dla nich blokowane
  • blokady perków dla Aspiranta
  • nowe dźwięki przy otwieraniu skrzyni ( czy też księgi )
  • hud zostanie zaktualizowany, gdy gracz osiągnie najwyższy poziom
  • informacje na czacie, gdy gracze będą zdobywa poziom większy niż 175
  • zmniejszenie EXP-a w sklepie oraz ze skrzynek 
  • kilka innych, mniejszych poprawek

Jeśli jest coś do poprawy, a tego nie uwzględniłem, proszę napisać, gdyż będzie to ostatnia aktualizacja przed 5.0.

Opublikowano

Nesty, po otrzymaniu perku zabronionego dla danej klasy jest informacja ze dostanie inny losowy, to nie dziala po prostu zabiera perk.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy zmieni się coś z amadeuszem, na 200 poziomie jest najmocniejszą klasą. W jeden na jeden żadna inna klasa nie ma z nim szans, przy full wytrzymałości bije mi po 45-50 z hita bez żadnego perku.

• Właściciel
Opublikowano

Ponieważ musi być równouprawnienie: jeśli klasa ma dodatkowe obrażenia, to platynowe naboje powodują u graczy niezadowolenie. Dlaczego w takim razie tylko Amadeusz ma mieć je zablokowane? No właśnie. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kampienie na respie. Zrobić coś aby po czasie 1:00 nie można było już na nim kampić. Ludzie potrafią tylko siedzieć na respie tłumacząc się, że taka klasa. Jakoś inni nie potrafią grać tą klasą bez kampienia.

• Właściciel
Opublikowano

To Panowie i Panie - po wielu miesiącach przysiadłem do poprawy menu opisu perków. Gdy klikniemy na opis perków nie zamknie się menu, a odnowi dokładnie tak samo jak w przypadku /klasy. 

Ponadto, przysiadłem do optymalizacji. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to niebawem Wam wypuszczę 5.0 ( dużo wcześniej niż planowałem ).

Więc okaże się czy bug z /perki zostanie wysłany w 4.9 czy po prostu 5.0, które pojawi się szybciej. 

PS. W 5.0 planowana jest nowa klasa premium z AK47. Pamiętajcie, że 5.0 to przede wszystkim ogromna dawka optymalizacji niż nowości.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty co myślisz nad tym aby z paczek jak ktoś zginął można było zdobyć amunicję. Oprócz sklepu, żeby można było ją zdobyć też w taki sposób.

Zablokować strzelbę farmera dla zwiadowcy.

Opublikowano

Może by zrobic aktualizacje do tego tematu ? Nie wiadomo kiedy banowac i gracze też nie wiedzą gdzie można, a gdzie nie, a jak już się ukarze za to wykroczenie to zdarzają się spruty :/

http://fragujemy.com/topic/20054-txt-czyli-gdzie-nie-wchodzimy/

Mogę to zrobic, tylko niech ktoś kompetentny powie gdzie nie wolno.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chodzi o temat spisu txt mógłbym się tego podjąć tak jak to zrobiłem na ZM.

Brakuje mi perka Oczy termowizyjne. Nesty wywaliłeś go?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kilka perków zostało wyłączonych podobnie jak i klasa elektryk.

CO do tematu txt rzeczywiście przydała by się mała aktualizacja tematu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

zablokowałeś perk oczy termowizyjne bo było zbyt łatwo zabijać ninje ?

jak tak to może dałbyś glow osobie która ma ten perk + zmniejszył szanse na drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności