Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Serwera CS 1.6 - ONLY DD2 #1

Imię: Dawid
Aktualny wiek: 21

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

1. Byłem wiele razy adminem na serwerach cs 1.6, więc posiadam podstawowe doświadczenie na tę posadę. Nie było ze mną problemów gdy wtedy spełniałem swoje obowiązki, nie było na mnie skarg, które groziły mi degradacją. 
  2. Staram się grać codziennie dłużej niż wcześniej, mam na myśli ten czas kiedy składałem swoje pierwsze podanie i zostało ono odrzucone. Wiem, że pomimo prawie 60 godzin na serwerze mam luki w GT, ale to wina tego, że w pewnym czasie nie grałem na serwerze i miałem lekką przerwę. Wróciłem do regularnej gry i będę się starać grać jak najdłużej mogę. Jeśli chodzi o pory dnia w które będę grać, to aktualnie gram rano i popołudniami, ponieważ nie pracuję. 
  3. Kiedy gram na serwerze, to zdarzają się przypadki że nie ma w ogóle adminów na serwerze, a ludzie robią sobie dobrowolkę na nim i strasznie przeszkadzają w grze. Chciałbym wtedy wprowadzić inną atmosferę by każdej osobie, która wchodzi na serwer grało się przyjemnie i by nie czuł się na nim nie chciany, bo ktoś mu ubliża, wyśmiewa go itd. 

Dodatkowe informacje o sobie: Jeśli chodzi o jakieś moje zainteresowania, to są nimi sporty kontaktowe, gotowanie oraz muzyka. Pomimo swoich wad, które posiadam staram się jak mogę być poważny i nie stwarzać problemów nawet gdy jest ciężko. Przede wszystkim chciałbym najmocniej przeprosić za swoje ostatnie wybryki na forum i jedynie co mogę dać to gwarancję, że się to już nie powtórzy gdyż po rozmowie z @ GET  zrozumiałem więcej i postanowiłem bardziej z tym walczyć itd. Jednak teraz nie ważne jest to żeby się użalać nad sobą tylko pracować ciężej i pokazać, że moja kandydatura na te stanowisko nie będzie waszą błędną decyzją. 

Link do wykresu GThttps://www.gametracker.com/player/BlantareSaluto/odd2.fragujemy.com:27015/

Link do profilu STEAMhttps://steamcommunity.com/profiles/76561199556010392/edit/info

j4s-,

Jesteś aktywny i znany na serwerze zatem podanie przyjmuję. Zapraszam do zapoznania się z FAQ

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 ONLY DD2 #2

Imię: Dawid
Aktualny wiek: 25 (sierpień 26)

• Kiedyś bywałem również adminem na różnych serwerach CS 1.6, parę serwerów posiadałem swoich, jednakże było to kupę lat temu, aczkolwiek przypomnieć sobie amxmodmenu nie będzie problemem 
  • Często bywam na serwerze, głównie w tygodniu, jednakże w weekend, gdy żona pozwoli mi wejść, bądź idzie spać to z miłą chęcią wchodzę na serwer, nawet gdy na serwerze przeważają BOT'y :D
  • Dziwnie zabrzmi, gdybym powiedział, że jestem znany na serwerze :D, jestem po prostu częstym bywalcem, więc ludzie mnie znają na serwerze, utrzymuję humorystyczny tok rozmowy z graczami i jestem osobą bardzo kontaktową, więc wszelakie konfrontacje z graczami nie będą problemem.

Dodatkowe informacje o sobie: Miałem bardzo długą przerwę od CS 1.6, ponieważ jak większość ludzi przeszedłem na CS:GO, jednakże po update na wersję CS2, jest ona dla mnie niegrywalna, dlatego wróciłem do starych korzeni, bardzo lubię grać w tą grę, i pierwsze co po odpaleniu komputera wchodzę na serwer a potem ogarniam resztę spraw :D. O prywatnych sprawach pisać nie będę, ponieważ uważam, że dla innych jest to mało istotne, lecz dodam tylko, że jestem z zawodu elektrykiem i pracuję na co dzień w Wiedniu, także po pracy przychodzę i gram na serwerze.

Gametrackerhttps://www.gametracker.com/player/Don./dd2.fragujemy.com:27015/

Steamhttps://steamcommunity.com/id/doneq/

Hopsialala,

Znany! Podanie przyjmuję. Zapoznaj się z tym tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 ONLY DD2 #1

Imię: Dominik

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Jestem osobom komunikatywna i dobrze zaznajomiana z obowiazkami ktore powinien wykonywac administrator
  • Mam często wolne dni ktore moge poswiecic na pilnowaniu porzadku na serwerze
  • Posiadam poczucie humoru i dobry vibe z graczami na serwerze
  • Gram w ta gre od 8 roku zycia, wiec jestem w stanie stwierdzic kto chituje albo komu nalezy sie kick za psucie gry

Dodatkowe informacje o sobie: Jezeli chodzi o moje zainteresowania jest to przede wszystkim pilka nozna. Pracowalem w Szwecji przez póltorej roku a aktualnie zjechalem do polski aby troche odpoczac.

Gametrackerhttps://www.gametracker.com/player/Stasia Boss/odd2.fragujemy.com:27015/

Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561199092626852/

CRZ,

Odrzucam. W dalszym ciągu nie widzę poprawy w twoim zachowaniu. Udowodnij nam, że zależy Ci na byciu adminem i zachowuj się tak jak na przyszłego admina przystało.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zmieszanie 2
  • Smutek 1
  • Śmiech 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Discord

ImięTomek

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Chciałbym spróbować sił i zobaczyć jak to jest , chce to przeżyć na własnej skórze oraz danie mi szansy na wykazanie się.

Spędzam dużo czasu na tej platformie. Chciałbym się wykazać oraz pokazać co umiem potrafię pracować zespołowo ale jednak potrzebuje trochę czasu na rozeznanie się w nowym środowisku. Discorda mam od 2018 więc trochę o nim wiem tworzyłem też swoje serwery 4fun. Chce dostać szanse a obiecuje że będe się bardzo starał oraz będę pilnował porządku na serwerze

Dodatkowe informacje o tobie: Mam na imię Tomek tak jak wspominałem na górze lubię pracować zespołowo . Potrafię utrzymać powagę praktycznie trzymam cały czas nie śmieje się z byle czego a właściwie mało co się uśmiecham no chyba że są wyjątki to można mnie jakoś rozbawić ale wątpię :) . Wspomniałem też że robiłem serwery 4fun były one dość amatorsko robione bo wtedy 1 raz korzystałem z discorda i nie wiedziałem na czym on polega. Z discorda potrafię różne rzeczy takie jak:

Ban
Unban
wysyłanie na przerwę [ oczywiście z sesnowym powodem ] 
tworzyć rangę
nadawać rolę

tworzyć kanały dla użytkowników oraz kanał dla ADMINISTRACJI ABY NIKT NIE MÓGŁ TAM WEJŚĆ 
tworzyć różne naklejki 
i na chwilę obecną robić taką amatorską liste 
Administracji serwera 

PoLaR,

Brak kontaktu, odrzucam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 2
  • ZKKF
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 4FUN

Imię: Bartek

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Wcześniej bywałem adminem paru innych serwerów, co pozwoliło mi nabrać wystarczającego doświadczenia. (chociażby długloletnie adminowanie do niedawna najlepszego serwera TP w Polsce), więc obycie z ową funkcją samo w sobie nie będzie dla mnie czymś szczególnie w nowym, w czym będę musiał się długo odnajdować. Staram się być aktywnym graczem, co przekłada się na możliwość wychwytywania graczy, którzy cheatują lub tych, którzy nie stosują się do ogólnie przyjętych zasad regulaminu. Mimo tego, że moja historia na forum nie jest zbyt pokaźna, wychodzę z założenia, że wszystko jest kwestią czasu i nadrobienie tego aspektu nie stanowi większego problemu. Przyzwyczajenia sprawiają, że częściej korzystam z mikrofonu niż z chatu, więc kontakt z graczami także nie jest dla mnie czymś obcym. Jestem osobą komunikatywną, otwartą na współpracę, dojrzałą i gotową do tego, by wspomóc resztę adminów serwera. Staram się grać zgodnie z ideą gry zespołowej i fearplay i tym samym dawać przykład innym graczom. Jestem zdania, że dobry administrator powinien być jak dobry sędzia, czyli taki, który nie rzuca się szczególnie w oczy, ale jednocześnie pilnuje porządku i czystej gry na serwerze - jest to kwestia elementarna. Ze swojej strony mogę jedynie zagwarantować poprawę aktywności na forum i wdrożenie się w branie udziału w życiu nie tylko serwera.

Dodatkowe informacje o sobie: Pracuję w służbach mundurowych i tak naprawdę jest to moje wielkie zainteresowanie. Uprawiam sport, biegam, pół życia grałem w piłkę nożną. Interesuję się strzelectwem, militarią, outdoorem. Tak jak wspomniałem wyżej, spore doświadczenie w adminowaniu, które wynika z obejmowania owego stanowiska na serwerach TeamPlay, JailBreak, PaintBall. Bywałem także zastępcą Opiekuna Serwera, redaktorem forum.

GT:  https://www.gametracker.com/player/Hash/fun.fragujemy.com:27015/ (ostatnia aktywność nie powala, zdaję sobie z tego sprawę, ale grałem także na innych nickach) 

Steam: [ LINK DO PROFILU STEAM ] https://steamcommunity.com/id/8648936823/

j4s-,

Po krótkiej rozmowie wstępnej podanie przyjmuję. Po otrzymaniu rangi "Nowo przyjęty" zapraszam do zapoznania się z FAQ  

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 - ZOMBIE

Imię: Mateusz
Aktualny wiek: 35

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Jak znacie mnie :P Lubię grać na ZM od kilku Miesięcy wiadomo dostało się bana ale każdemu się zdarza . Byłem H@ na ZM puchatka pod Nickiem Unban Możę ktoś kojarzy :) więc obycie w temacie amxmodmenu mam spore . Czemu zm bo jakoś inne mnie nie rajcuja a tu pogadam i lubię długo siedzieć :) Yoł 

Dodatkowe informacje o sobie: Na co dzień pracuje :) tu i tam w wolnych chwilach góry i wyjazdy .

Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561197969432810/                  

CRZ,

Odrzucam. Liczne skargi, brak znajomości regulaminu serwera. Popraw swoje zachowanie i zgłoś się za jakiś czas.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 - 4FUN

Imię: Adrian

Aktualny wiek: 28

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Chciałbym spróbować swoich sił ponownie w roli admina. Byłem już adminem na wielu serwerach Cs 1.6, trafiłem tu do was poprzez znajomych. Przeważnie jestem aktywny w godzinach popołudniowych, jestem w stanie grać po 2-3h dziennie.Jestem osobą komunikatywną, szybko łapie kontakt z graczami na serwerze. Nie wiem co tu by jeszcze napisać nie jestem zbyt dobrym pisarzem :D

Dodatkowe informacje o sobie: Jeżeli chodzi o mnie, to moje zainteresowania to składanie komputerów, czyszczenie, wymiana podzespołów, oraz długie spacery z córeczką.

Pozdrawiam całą Administracje serwera oraz wszystkich graczy :)

Gametracker: https://www.gametracker.com/player/RudyPoWiadrze/fun.fragujemy.com:27015/

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198910175450

CRZ,

Po rozmowie przyjmuję podanie. Po nadaniu rangi "Nowo przyjęty" zapoznaj się z TYM tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwerów only DD2

Imię: Adrian 
Aktualny wiek: 33

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  

• Chamstwa nie zniesę" starzy internetowicze kumają o co chodzi.
  • Ogólnie nie lubię hejtu i chamstwa podczas gry, haxy rzecz jasna też odpadają.

Dodatkowe informacje o sobie: Myślę że nie ma co się rozpisywać, mam dwa dni wolnego w tygodniu (nie są to stałe dni tygodnia) w których lubię pograć w CSa 1.6 na serwerach DD2, czasem wejdę wieczorem po za dniami wolnymi (lub z samego rana 5:00-7:30) i popykam =, więc jeżeli miałbym być adminem który mógłby eliminować graczy używających haksów i wykazującymi się wyjątkową "kulturą" osobistą która nie powinna mieć miejsca na serwerze to z chęcią zajmę się eliminacją takich zawodników i zobowiązuję się grać tylko na serwerach FRAGUJEMY.com

Roxie Carbon,

Odrzucam. Brak linku do GT oraz Steama. Aktywność na podanym nicku również bardzo słaba.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
  • Smutek 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin FFA

Imię: Patryk
Aktualny wiek: 23

• Dobry kontakt z graczami na serwerze 
  • Spędzam dużo czasu na serwerze a zauważyłem brak aktywności adminów oprócz jednego Kikana dużo graczy się skarży na Patole siedzącą nie powiem że ja jestem zawsze spokojny lubię pożartować pośmiać się wiadomo, dużo osób gra na klatkach strasznych co też odstrasza graczy 
  • Doświadczenie jako gracz ( do najgorszych nie należę ) 

Dodatkowe informacje o sobie: Pracuję na Kopalni i w sumie górnictwo to moje hobby w sumie dziwnie to brzmi praca hobby :D Poza tym siedzę w temacie motoryzacji i kiedyś trenowałem mocno siatkówkę udało się nawet zdobyć parę medali, oprócz tego Lubię pograć w Cs'a właśnie na serwerze ffa i dość długo gram staż też na serwerze jest i mówiąc po krótce zgłaszam się żeby wesprzeć szeregi z racji na moją częstą aktywność na serwerze Pozdrawiam :D 

Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198804480904/

Gthttps://www.gametracker.com/player/gornik szuka zony/ffa.fragujemy.com:27015/

Roxie Carbon,

Po rozmowie wstępnej przyjmuję podanie. Po nadaniu rangi "Nowo przyjęty" zapoznaj się z TYM tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 8
  • Ekstra 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin 4fun

Imię: Damian

Aktualny wiek: 34 lat

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

• Byłem adminem wielokrotnie na różnych serwerach i nawet zdarzało mi się prowadzić siec. Może nie od strony technicznej ale bardziej w ogarnianiu ludzi i rozwiazywaniu problemów.
  • Są mi znajome komendy Admina. Jak cos nowego doszło to zawsze się mogę dopytać innych co i jak 
  • Jak już by funkcja została zaakceptowana przez innych to często mam tak ze nie gram tylko siedzę na sekatorze i obserwuje graczy ( zboczenie przez lata).

Dodatkowe informacje o sobie: Mieszkam i pracuje w Uk od 15 lat . W wolnych chwilach cs potrafi odciążyć głowę wiec po dłuższym zapoznaniu się z serwerem i zasadami panującymi postaram się pomoc w trzymaniu porządku.

Link do wykresu aktywności  na serwerze:  https://www.gametracker.com/player/Ochujales_Killer[oO]'/fun.fragujemy.com:27015/

Link do profilu Steam, na którym grasz na serwerze: https://steamcommunity.com/profiles/76561198169002163/

Pozdrawiam Wszystkich :)

j4s-,

Podanie odrzucam, brak chęci do zmiany nicku.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 - ZOMBIE

Imię: Sebastian 
Aktualny wiek: 22 (w kwietniu 23)

• Pierwszą styczność z bycia adminem w grze cs 1.6 miałem w wieku 12-14 lat. na serwerze Zombie, Jest to mój ulubiony tryb w tej grze, na który wchodzę najczęściej i o który będę dbał najbardziej.
  • Nie uznaje koleżeństwa na serwerach, gdy jestem adminem. Gdy działały serwery Cs:Go nie zrobiłem ani razu wyjątku, i nie zrobię go tutaj. 
  • Szybko się uczę. Adminem już byłem za dzieciaka, lecz bym musiał sobie wszystko poprzypominać. 
  • Gram w różnych godzinach, nawet nocnych a wiadomo, że w nocy admina brakuje najbardziej.
  • Myślę, że Właściciel bądź opiekun serwera na którym miałem admina w cs;go był ze mnie zadowolony, wy też będziecie! 

Dodatkowe informacje o sobie: W cs 1.6 gram dosyć długi czas, kiedyś miałem chwilową zajawke na serwery cod mod/gun game. Całe szczęście szybko mi przeszło. xD 

Pracuje w firmie która robi papier do podpasek, tak wiem jak to może brzmieć, ale spokojnie praca jest luz marzenie w ciągu 2h. to tylko 30 min pracy 1,5h telefonu :D

Interesuję się piłką nożna sam kiedyś grałem, Klub sportowy Brzoza na zawsze w moim sercu <3 

GThttps://www.gametracker.com/player/MrSmile/zm.fragujemy.com:27015/

Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561199489076331/

CRZ,

Zbyt niska aktywność na serwerze, mała ilość przegranych godzin. Pograj trochę i zgłoś się za jakiś czas.
Podanie odrzucam.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Redaktor

Imię: Radek
Aktualny wiek: 24

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

• Dyspozycyjność: Poświęcam dużo czasu na forum, mimo pełnionej funkcji nadal znajduję dużo czasu i jestem w stanie go zagospodarować na rozwój redakcji oraz pomoc.
  • Chęć rozwoju: Tak jak wspomniałem wyżej, czuje, że mogę się do czegoś jeszcze przydać. Aktualnie i tak staram się pomagać Werce i złapałem do tego zajawkę której wcześniej nie czułem. Jak to mówią; jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.:fg_face_kek:
  • Chęć integracji: Tak samo jak czuję potrzebę pomocy użytkownikom, tak poczułem chęć poznawania naszych wspaniałych "userów", redakcja to dobre miejsce aby poznawać i bawić się miło spędzając czas na tworzeniu redakcyjnych zabaw. Liczę także, że za moją kandydaturą pójdą osoby niezdecydowane, które nadal się wahają czy to aby nie jest za trudne, czasochłonne czy chociażby nadal myślą czy aby na pewno się odnajdą w tym środowisku. Jestem przykładem, że TAK, NADAJESZ SIĘ KOLEGO/KOLEŻANKO:fg_pepe_salute:. Jeszcze miesiąc temu mówiłem inaczej, zastanawiałem się, odrzucałem myśl, że to coś dla mnie, jednak nie taki diabeł straszny jak go malują.

Dodatkowe informacje o sobie: Moje doświadczenie w redakcji zaczyna się i kończy tutaj na Fragu. Mam duże chęci do pomocy i rozwoju tego działu. Nie chcę powielać tego co napisałem w podaniu wcześniejszym, z moich zainteresowań to wiele nie przybyło, no może poza tym, że lubię wkurzać pewnego osobnika tutaj na forum (G) ;>  Kontakt do mnie - STEAM

Nethiri,

Zaskoczyłeś mnie składając podanie, jednakże bardzo się cieszę, że postanowiłeś to zrobić. I tak starałeś się pomagać mi w redakcji, pomimo braku rangi. Teraz to czysta formalność - podanie przyjmuje.

• Śmiech 1
  • Serduszko fragowe (+) 9
  • ZKKF
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Redaktor

Imię: Bartek 
Aktualny wiek: Jeszcze 21:fg_face_dog:

Lubię redagować, uważam, że pisząc, nie tylko przekazuje się informacje i wiedzę innym, ale samemu przy okazji doskonali się w danej tematyce. Nie ma ludzi doskonałych i ja także do nich nie należę, choć pisanie i pracę redakcyjną mam we krwi, a stanowisko redaktora piastowałem już niejednokrotnie na innych, konkurencyjnych forach. Chciałbym wspomóc Główną Redaktorkę i świeżo przyjętego redaktora, tym samym dokładając dwie, nowe ręce do pracy. Chciałbym móc przypomnieć sobie, jak to jest cieszyć się i czerpać radość z własnej twórczości i idei, które można przelewać na forum, gdyż jest to idealne miejsce na spełnianie się w tej roli. Kontynuowanie i pielęgnowanie aktualnych formatów także nie będzie dla mnie problemem, sądzę, że szybko się zasymiluję i zaadaptuję. Z chęcią wdrożę w życie nowe pomysły, tym samym pomagając reszcie redaktorów uczynić nasz dział jeszcze lepszym, niż jest obecnie. Nie mam zamiaru zamykać się na tematyki, w których czuję się dobrze pisząc, a próbować "ugryźć" nowe horyzonty, które niewątpliwie pozwolą mi dalej się rozwijać. Jestem otwarty na integrację z forumowiczami, kwestie wywiadów, czy gazetek są czymś, z czym chętnie znów się zaprzyjaźnię. Mam nadzieję, że w zielonych szeregach przyda się kolejna para rąk, która z pewnością Was - fragowiczów, nie zawiedzie. Aktualne stanowisko sprawuję rzetelnie i sumiennie i Ci, którzy znają mnie z serwera, na którym adminuję i nie żywią do mnie antypatii czy urazy w związku z czymkolwiek, wiedzą, że jestem otwarty na rozmowę i nie lubię zostawiać problemu bez rozwiązania. Cechują mnie wysoka kultura osobista, zaangażowanie w podejmowane przez siebie zadania, otwarty i trzeźwy (nie zawsze:fg_face_dog:) umysł i otwarta głowa, chęć poszerzania swojej wiedzy i kompetencji redaktorskich.

Dodatkowe informacje o sobie: Déjà vu - ale z chęcią napiszę coś o sobie raz jeszcze. Tak jak wspomniałem wyżej, jestem Bartek i mam 21 lat. Aktualnie pracuję w służbie mundurowej, która pozwoliła mi odkryć wiele nowych zainteresowań, takich jak militaria, strzelectwo czy outdoor, a także nieco bardziej mnie uspołecznić. Sport to moje drugie imię, uwielbiam biegać, jeździć na rowerze, prawie pół życia grałem w piłkę nożną. Zakotwiczyć się tutaj pomógł mi serwer 4FUN, ale z wielką chęcią wspomogę Fragujemy także w innej formie. Interesuję się broniami, w szczególności krótkimi. Zrobię wszystko, by moja służba nie ingerowała znacząco w moją dyspozycyjność.

Pozdrawiam wszystkich, miłego wieczoru =)

Nethiri,

Spokojnie, Twoja praca na pewno nie będzie kolidować z formatami redakcyjnymi. Bardzo się cieszę, że złożyłeś podanie. Oficjalnie witam Cię w załodze i mam nadzieję, że współpraca będzie owocna.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 8
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 - FFA

Imię: Konrad 
Aktualny wiek: 33

• Potrafię utrzymać porządek na serwerze  ( często w godzinach wieczornych bądz w nocy gdy nie ma admina jest tzw"rozpierdol" )  także i wylapywać oszustów serwerowych 
  • Jestem praktycznie codziennie dostępny 
  • Byłem adminem nie raz wiec z amx ogarniam 9/10

Dodatkowe informacje o sobie: możesz tu opisać siebie: W sumie to młodocianim jestem :D w cs  gram 25 lat   jestem tatą 10 letniej córeczki , pracuje jako montażysta okien i chyba tyle :D 

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198012871020

GThttps://www.gametracker.com/player/spidi/ffa.fragujemy.com:27015/

ps. Trochę mi zeszło ze złożeniem podaniu od stycznia 2023 :D 

Hopsialala,

Podanie przyjmuję. Zapoznaj się z tematem wprowadzającym.

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 10
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 - ONLY DD2

Imię: Michał 

Aktualny wiek: 32lata 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Dorosły odpowiedzialny mężczyzną
  • Znam się na konsoli amx 9/10
  • Umiem rozpoznacz czitera Choć czasami nie jest to łatwe
  • Jestem czesto na serwerze 
  • Jestem częstona servie i jak nie ma Adminów

Dodatkowe informacje o sobie: możesz tu opisać siebie: Prowadze swoja Firme Transportowa i w wolnym czasie gram w cs 1.6 ONLY DD2 lubie pilnowac porządku na serwerze nawet jak nie jestem Adminem hahaah kiedyś bardzo często zglaszalem sie na Admina na różnych serwerach i pełniłem na nich tą funkcje ale to bardzo dawno temu bo miałem długa przerwę w cs 1.6 ogólnie to i tak pomagam na serwerze ONLY DD2 pilnując porządku ale przez brak Admina niestety nie mogę nic więcej zrobić prócz prośby lub zwrócenia uwagi. 

Jak podanie moje zostanie odrzucone to nic się nie dzieje wszedłem specjalnie napisać to podanie tylko dlatego by pomagać w utrzymaniu porządku i kultury na serwie nie wspomnę o czitach lub o ludziach o zmiennym IP którzy wchodzą z Aktywnym Banem.

To tyle trzymajcie się😉 

Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561199012873087/

CRZ,

Brak kontaktu z kandydatem. Odrzucam .

• Zmieszanie 2
  • Moderator Forum
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Admin serwera CS 1.6 - ZOMBIE

Imię: Wojtek
Aktualny wiek: 29 (w tym roku 30 :(  ) 

Jestem aktywnym graczem na zombie modzie, mam dobry kontakt z graczami, często instruuje innych graczy( zwłaszcza jak widzę "świeży nick") przykładowo, żeby odsunęli się od "okna", żeby nie wychodzili z kampy jak nie ma polowania, żeby nie blokowali kamp, żeby nie wpychali zm humanom do kampy,  wiele razy zdarzyło mi się na czacie napisać bądź przez mikro wspomnieć, żeby zachować kulturę, jeśli na czacie pojawiała się sodoma i gomora, na serwerze wiadomo grają nie tylko dorosłe "chłopy"  ale tez młodzież i kobiety :fg_pepe_love: ;) a poza tym serwer to nie jarmark na Kurpiach :D oczywiście, jeśli widzę, że ktoś dopuścił się przewinienia podczas gry to zgłaszam to na U@, zazwyczaj gram w godzinach popołudniowych i nocnych ponieważ tak mi życie prywatne zezwala. Znam zasady panujące na serwerze i je respektuje, aczkolwiek raz podwinęła mi się noga jakoś na początku stycznia, dostałem nauczkę i od tamtej pory moje zachowanie na serwerze było co najmniej bardzo dobre jak nie wzorowe :D staram się używać poprawnej polszczyzny, jestem osobą otwartą i kontaktową, nie ma problemu ze mną by się dogadać, zawsze dążę do kompromisu i staram się postawić na miejscu drugiej osoby, mimo mojego życiowego powiedzenia "per aspera ad astra" . Oczywiście posiadam steam i mikrofon. 

Dodatkowe informacje o sobie: Tak jak wspomniałem, mam na imię Wojtek, 29 lat, jestem z Mazur, moja pierwsza miłość  to piłka nożna, ale te prawdziwe miłości to koszykówka  i motoryzacja, ogólnie aktywność fizyczna, interesuje się jeszcze innymi nudnymi rzeczami tak jak historia i nauka języków, pracuje dla jednego z największych sklepowych magazynów w Polsce i zajmuje się tam systemem, który jest stosowany w wielu centrach dystrybucyjnych i łańcuchach dostaw , dodatkowo zarządzam tam "trochę" ludźmi, co do CS1.6 to nigdy nie byłem adminem i nie mam doświadczenia w AMXX mode menu, ale znając siebie myślę, że nie miałbym problemu tego się nauczyć, regularnie na tej sieci na zm gram od końca września/początek października pod nickami WOJT4NKZ i WOJT4NKZ kolo muani, chociaż grałem na tej sieci w przeszłości jakoś w 2013/2014 roku jak dobrze pamiętam, pod nickami( wiele ich było, ale pamiętam, tak myślę oczywiście tylko te) "benzema" i "brudne serca" albo "brudne serce" , grywałem również na tej sieci na serwerze FFA, 

Moja aktywność na serwerzehttps://www.gametracker.com/player/WOJT4NKZ kolo muani/zm.fragujemy.com:27015/

Mój steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198041140221/

Pozdrawiam serdecznie. 

Roxie Carbon,

Po rozmowie przyjmuję podanie. Po nadaniu rangi "Nowo przyjęty" zapoznaj się z TYM tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 6
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Only DD2 #1

Imię: Wojciech
Aktualny wiek: 36

• Doświadczenie
  • Czasem bywam z rana kiedy nie ma adminów
  • Mogę pomóc w ogarnianiu serwera
  • Patrząc na wiek to chyba dojrzałość :)

Dodatkowe informacje o sobie: Mam na imię Wojtek , lat 36 ,pochodzę z Dolnego śląska, pracuję jako mechanik/maszynista ,w csa będe grać do śmierci :D to chyba tyle  :)

Gametrackerhttps://www.gametracker.com/server_info/odd2.fragujemy.com:27015/top_players/?query=Wojtasss

Mój Steamhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198057230716/

j4s-,

Po rozmowie wstępnej podanie przyjmuję. Zapraszam do zapoznania się z FAQ

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Cs 1.6 only dd2 #1

Imię:   Adrian
Aktualny wiek: 30

• Praktycznie codziennie jestem na serwerze 
  • Komunikatywny ,pomocny
  • Spory staż na sieci
  • Miałem własna sieć serwerów więc doświadczenie posiadam

Dodatkowe informacje o sobie:

link GT: https://www.gametracker.com/player/DecybeL/odd2.fragujemy.com:27015/

Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561197965260207

j4s-,

Podanie przyjmuję. Zapraszam do zapoznania się z FAQ 

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Zmieszanie 1
  • Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS 1.6 -  ONLY DD2 #01

Imię: Piotr
Aktualny wiek: 27

1. Dyspozycyjny. Jestem praktycznie codziennie na serwerze po kilka godzin.
  2. Kulturalny, cierpliwy. Odkąd gram na serwerze nie dostałem żadnego muta
  3. Wcześniej na żadnej sieci nie posiadałem admina, jednak bardzo szybko się uczę i  przyjmuje do siebie wszelkie porady przez co moje wejście w przysłowiowe buty admina, powinno nastąpić dosyć szybko.

Dodatkowe informacje o sobie: możesz tu opisać siebie: Gram w 1.6 od 14 roku życia z większymi przerwami ale teraz to nadrabiam z uwagi na kilka moich nieszczęśliwych wypadków, przez co mam dużo wolnego czasu. Więc jeśli jest możliwość nauczenia się nowych rzeczy i na coś się przydać :) Do niedawna moim konikiem była jazda na motocyklu lecz muszę niestety odpuścić na jakiś czas. 

GT: https://www.gametracker.com/player/4M4TOR.^eK/odd2.fragujemy.com:27015/

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198040317336/

CRZ,

Po rozmowie wstępnej przyjmuję podanie. Po nadaniu rangi "Nowo przyjęty" zapoznaj się z TYM tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Serduszko fragowe (+) 5
  • Właściciel
Opublikowano

WAŻNA INFORMACJA

W związku z prośbą kilku osób funkcyjnych, przedłużamy Wielką rekrutację sieciową do poniedziałku 04 marca 2024.

Po tym terminie prosimy o składanie podań w ramach Szybkich bądź normalnych rekrutacji.

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Serduszko fragowe (+) 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności