Rubixel Opublikowano 29 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) Skarga na: Gracz gówno <3 Dlaczego składasz skargę: Wyzywa mnie za nic dopiero co wbiłem na serwer Nick z gry: Rubix Nick osoby oskarżonej: gówno <3 Data zdarzenia: 2022-07-29 10:25 Opis zdarzenia: Ledwo wbiłem na serwer ludzie wiedzą ze mam bana na chat i po mnie jadą dziękuje administracji za poprawę dzisiejszego dnia Dowód: file:///C:/Users/Wojtek/Desktop/20220729101813_1.jpg Edytowane 29 Lipca 2022 przez Rubixel 4
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 29 Lipca 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 29 Lipca 2022 Twoje zgłoszenie nie zawiera dowodu! Uzupełnij zgłoszenie o dowód złamania regulaminu w ciągu 24 godzin. W innym przypadku, Twoje zgłoszenie zostanie oddalone. [!] Dowód może być w postaci screenów lub dema z serwera! 2 1
Wheatley Opublikowano 29 Lipca 2022 Partner Opublikowano 29 Lipca 2022 @ Rubixel chyba pierwszy raz dziś się spotkaliśmy na serwerze i takie szopki odwalasz nawet nie wiem z jakiego powodu A dowody wrzuca się na hosting/ ewentualnie jako załącznik, a nie wkleja adres lokalizacji na swoim komputerze. 4 1 1 1
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 29 Lipca 2022 Bosman Opublikowano 29 Lipca 2022 Mnie już spotkał ten gracz i dostał mute. Gracz należy do najgorszych toxic na serwerze na czacie swoje daje na kogoś i na mikro. Jak widać co dał @ Wheatley i zostanie ukarany gracz za takie numery. @ Rubixel miał już bana na 1 miesiąc jak mówił niby i się kolejny szykuje dla ciebie. 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 30 Lipca 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 30 Lipca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi