Rubixel Opublikowano 28 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2022 Serwer, na którym nadano karę: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę Rodzaj kary: Mute Powód kary: Tematy polityczne związane z mocnym punchem wobec wrogiego gracza Data nadania kary: 2022-07-27 do 03-08-2022 Nick z gry: Rubix Opis zdarzenia: Typ mnie prowokował jak zawsze wszyscy mnie prowokują bo wiedzą jaki jestem Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: Tak jestem zbyt toxyczny lubię społeczność tego serwera ale czasem warto zamknąć japę
Hopsialala Opublikowano 28 Lipca 2022 Wykluczony Opublikowano 28 Lipca 2022 Serwer? Data nadania kary? Admin cały czas ją nakłada czy jak to mam rozumieć? Zacznij stosować się do jakichkolwiek zasad, inaczej nie będziemy rozmawiać. 1
Hopsialala Opublikowano 28 Lipca 2022 Wykluczony Opublikowano 28 Lipca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi