Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin cs1.6 4fun

Imię:Daniel
Aktualny wiek:19

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

...Ponieważ jestem aktywnym graczem

...Potrafie wyłapać cheatera

...Znam dużo graczy z tego serwera

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie:

Gram na 4funie od bardzo dawna rok temu składałem podanie i nie pykło, ucze sie mam dużo czasu popołudniami moge spokojnie pełnić funkcje admina.

Interesuje sie motoryzacja i graniem w gry XD 

esej,

Podanie odrzucone - kandydat zrezygnował w trakcie weryfikacji.

• Smutek 1
  • Śmiech 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CSGO OnlyAwp #02

Imię: Kamil 
Aktualny wiek: 17l 

- Poprawienie jakości gry poprzez upominanie nowych graczy o zasadach gry na serwerze. 

- Aktywność na serwerze Awp 

- Często upominam graczy próbuje nauczyć ich zasad 

- Jestem sympatyczny i trudno jest mnie zdenerwować 

Dodatkowe informacje: Niestety nie posiadam dużych umiejętności w administrowaniu serwerów cs go. Adminem byłem tylko raz na serwerach jailbreak w cs 1.6. Natomiast uczę się szybko i jestem bardzo sprytny w informatyce ( uczę się na Informatyka) wiec raczej nie będę miał kłopotu z nauczeniem się tego i owego. Mam dużą wiedzę na temat programowania. 

luter,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z : https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Moderator forum

Imię: Szymon
Aktualny wiek: 18

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Mam ogromne doświadczenie w prowadzeniu/moderowaniu forum. Byłem wiele razy moderatorem na różnych sieciach, znam obsługę MCP.
  • Jestem osobą odpowiedzialną, bezkonfliktową i lojalną.
  • Moim celem jest pomoc w moderowaniu zawartości, aby użytkownicy na sieci czuli się komfortowo, a także chęć utrzymania porządku na sieci.

Dodatkowe informacje: Mam na imię Szymon i uczęszczam do trzeciej klasy technikum informatycznego. Swoją przygodę z CS 1.6 zacząłem około 8 lat temu, gdzie grałem na serwerach Zombie Plague 5.1, DD2, JB, Zombie Escape, BaseBuilder i tak dalej. Byłem wiele razy adminem na różnych modach, tworzyłem swoje fora na silniku MyBB, więc jestem weteranem. Interesuję się HTML & CSS, a teraz również JavaScript oraz troszkę PHP. Nie lubię grafiki, lecz lubię programowanie. Jestem po prostu informatykiem. @ GET  mnie kojarzy z zm, powiedział kiedyś, że będę dobrym adminem - wybacz, że nie zostałem na dłużej, ale myślę że zatriumfuję w cieniu innej posady. Pozdrawiam!

Edytowane przez Pozew
Riciooo,

Podanie zostaje odrzucone.

POWODY:

1. Składając podanie nie możesz jednocześnie działać gdzie indziej.
    Nie traktujemy podania czy rangi rezerwowo. 
  2. Nie zamierzam przyjmować osób z zewnątrz. Daj się poznać, zabłyśnij wśród innych i zacznij się na ich tle wyróżniać, a wtedy możemy porozmawiać nt. zawiązania współpracy.
  3. Robiąc niewielki przegląd w sieci widzę, że to nie jedyne forum, na którym próbujesz swoich sił. Naliczyłem co najmniej trzy.
    W moich oczach stawia Cię to jako osobę niegodną zaufania, która nie zagrzewa miejsca.

Uznałem, iż kontakt w tej sprawie czy rozmowa z kandydatem jest zbędna mając na uwadze opisaną sytuację.

• Karambit w plecy (-) 2
Opublikowano (edytowane)

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS:GO  Fragujemy Surf 

Imię: Kacper
Aktualny wiek: 16

Dobry kontakt z graczami i administratorami na awp.

Moja aktywność na serwerze.

Dodatkowe informacje: Mam na imię Kacper mam 16 lat ćwicze różne sporty mam duzo pasji potrafie się dodgadać z innymi osobami i hobbistycznie robie strony internetowe :)

Edytowane przez Matrix
luter,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z : https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: wskaż konkretnie, np. Admin CS 1.6 - Cod Mod jak już powstanie

Imię: Piotrek
Aktualny wiek:22

... Jestem osobą komunikatywną

... Byłem opiekunem na serwerze typu cod, więc znam się na rzeczy

... Zawsze służę pomocą i nie wchodzę w żadne konflikty

Dodatkowe informacje: Mam na imię Piotrek i mieszkam na Bawarii na wiosce pomiędzy Monachium  a Augsburgiem. Zazwyczaj można mnie złapać rano i wieczorem, w ciągu dnia wiadomo - praca. W cs gram około 12 lat, a w wolnym czasie również gram na gitarze. 

esej,

Podanie wstrzymuje do czasu startu serwera...

• Zmieszanie 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Admin CS 1.6 FFA

Imię: Agnieszka
Aktualny wiek: 18+++++ ... ++

1. Zazwyczaj gram w weekendy, chociaż zdarza się również w tygodniu.

2. Nie toleruję chamstwa, grubiaństwa, drobnomieszczaństwa oraz grania po pijaku (lub innych substancjach niedozwolonych) i przeszkadzania w grze innym.

3. Preferuję grę zespołową.

4. Jestem komunikatywna i używam mikrofonu (czasem nawet coś napiszę w sposób zrozumiały dla adresata).

5. Uczyłam się gry w CSa za czasów 1.5. Większość czasu grałam na innym koncie Steam, które, niestety, na przestrzeni wieków, zagubiłam ;)

6. Zdarzyło mi się być administratorem serwera CS 1.6 o nazwie PETRUS, który stał w Toruniu. Było to wieki temu, ale Jojko mi zaufał i dopóki grałam, adminem byłam...

7. Hopsialala mnie ciśnie, żebym w końcu złożyła podanie :P (pozdrawiam).

8. Czasem istnieje potrzeba wywalenia kogoś z serwera (ewidentny aim) lub po prostu uspokoić, a nie ma do kogo się zwrócić, bo ani Hops ani Haczyk nie są on-line (innych adminów nie mam na liście :) )

Dodatkowe informacje: Jak nie gram to szydełkuję :P :P  :P  :P

esej,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z : https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CSGO ★ 5 vs 5 #01 ★

Imię: Konrad
Aktualny wiek: 17

- Mam bardzo duże doświadczenie w CS:GO, ponieważ mam przegrane ponad 2,5k godzin i potrafię odróżnić cheatera od normalnego gracza.

- Nie mam konfliktów z innymi graczami.

- Szybko i bardzo chętnie uczę się nowych rzeczy.

- Jestem osobą chętną do rozmów i często rozmawiam z innymi graczami.

- Jestem osobą pomocną i opanowaną.

Dodatkowe informacje: Witam, mam na imię Konrad. Mieszkam w małej miejscowości w centrum Polski. Zacząłem grać na serwerach sieci Fragujemy jeszcze w CS 1.6, czyli dobre 7 lat temu. Na serwerze bywam godzinami wieczornymi oraz nocnymi, no chyba że czas pozwoli to jestem wcześniej. Znam podstawy regulaminu. Świetnie komunikuje się z innymi graczami serwerowni. Podczas gry, gdy nie ma admina, to upominam innych graczy, gdy łamią regulamin i w ewentualności piszę do admina, który jest online.

Pozdrawiam cieplutko,

Konrad

esej,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z : https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

• Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin [CS:GO] 5 vs 5 

Imię: Kacper

- lubię oceniać demka 

-  jestem aktywnym graczem ze sporą droga w csie za sobą

- jestem pomocny, otwarty i szybko się uczę

Dodatkowe informacje: Aktualnie posiadam konto bez prime z powodu kradzieży konta z ok 2,600h mam jeszcze inne konto do ktorego nie mam stałego dostępu, szybko się ucze, oraz byłem 2razy adminem w cs 1.6.  Pozdrawiam 

esej,

Mafios,

Podanie zostaje odrzucone, z powodu bana na serwerze za wallhack'a.

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO, ★ ONLY AWP #02 ★

Imię: Piotr
Aktualny wiek:18

- jestem miły i kulturalny wobec każdego gracza.

- mam doświadczenie w byciu administratorem z innych serwerów.

-szybko nawiązuje dobre relacje z graczami.

-trzymam się kluczowo zasad panujących na serwerze ,nawołuje graczy do przestrzegania regulaminu.

-moją przygodę z csgo rozpocząłem w 2015roku.

- Dobry kontakt z graczami i administratorami na awp.

Dodatkowe informacje: Mam 18 lat interesuje się informatyka logistyka oraz grami komputerowymi. Jestem miła spokojna osobą trzymającą się swoich zasad. Zawód jaki posiadam jest to technik logistyk jest to moja pasja jak i cel aby otworzyć własną firmę logistyczna w niedalekiej przyszłości.

luter,

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano (edytowane)

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin/mod CS:GO - MIRAGE #03

Imię:Maciek
Aktualny wiek:15

Jestem Miły, wyrozumiały

Jestem Pomocny,

Nie wchodzę  w konflikty z graczami i ich nie posiadam

Dodatkowe informacje:Mam na imię Maciek mam 15 lat interesuję się Motocyklami, mam motocrossa, oraz grami komputerowymi. Mam w csie ok. 1300 godzin. Grałem dużo w csa 1.6 na Infected zm jakos tak. Pozdrawiam cieplutko

Edytowane przez Macius2115
Nie wiedziałem jak podanie stworzyć
luter,

Na prośbę Opiekuna odrzucam podanie.

Opublikowano (edytowane)

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Admin CS:GO - MIRAGE  5v5  #2

Imię: Adrian
Aktualny wiek:17

... jestem bardzo aktywnym graczem CS GO. Gram mniej więcej od godziny 14|15 do nawet 2 w nocy w weekendy często gram około 8h dziennie.

... ogarniam grę, nienawidzę cheaterów, troli itp.

... chciałbym pomóc adminom tego serwera których nie ma za często niestety.

Dodatkowe informacje: Mam na imię Adrian mam 17 lat, gram w cs od 3 lat, nick w grze: waZywOo , mam coś około 2,500h. aczkolwiek na mejn acc jest 1500h.

reszta na smurfach do których już od dawna nie mam dostępu.

Oto moje konto Steam:   https://steamcommunity.com/profiles/76561199065640243/

Edytowane przez waZywOo
luter,

luter,

Z powodu dłuższego braku aktywności oraz ingerencji z twojej strony podanie odrzucam.

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Mirage#3

Imię: Szymon
Aktualny wiek: 21

Moja wiedza zakresie administratora csgo.

Dobry kontakt z graczami i administratorami na serwerach .

Moja aktywność na serwerze.

Zachęcam inne osoby do gry .

Gram dużo na tym serwerze (codziennie po pracy)

Moj czas jaki mam spedzony w csgo to 3300h Ranga to mg2-mg1 

luter,

Mafios,

Podanie odrzucam, kandydat wykazał się przez ostatni czas brakiem jakiegokolwiek szacunku wobec opiekuna.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Moderator Forum

Imię: Damian
Aktualny wiek: 18

- Każdą wolną chwilę spędzam na forum 
- Chcę pomóc w rozwoju sieci

- Nabranie własnego doświadczenia
- Spora część użytkowników mnie kojarzy
Raportuje tematy które są błędne lub można je zamknąć
- Angażuję się w życie forum

Dodatkowe informacje: Mam na imię Damian, chodzę do technikum informatycznego w Tarnowskich Górach, a większość czasu wolnego spędzam przed komputerem. Od ponad roku czuję potrzebę angażowania się w jakieś projekty, w celu pomocy innym oraz aby nabrać własnego doświadczenia. Gdy już zasiądę przed komputerem, swój wolny czas spędzam przeglądając forum, słuchając muzyki oraz na pilnowaniu porządku, na serwerze Only Mirage #3. Szybko uczę się nowych rzeczy, i można na mnie liczyć pod wieloma względami, dlatego myślę że sprawdziłbym się w danej roli. Pozdrawiam - KADAS ;)

Riciooo,

Podanie zostaje odrzucone.

Jesteś świeżo po powrocie. Mając to na uwadze, nie mam co do Ciebie pewności.

Zalecam skupić się na swoim obecnym dobytku.

Riciooo,

Po ponownym przyjrzeniu się sprawie kandydaturę wznawiam i jednocześnie przyjmuję.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CS:GO Fragujemy Surf 
Imię: Kamil

-Jestem Pomocny wobec graczy

-Często przebywam na serwerze

-Przestrzegam regulaminu jaki upominam graczy do przestrzegania go

-Jestem osobą chętną do rozmowy

Dodatkowe informacje: 

Interesuje się wojskiem, Jestem na mundurówce. Mieszkam w wojewódctwie Podkarpackim, Gram przeważnie po południu jak i wieczorami. Gram na serwerze około 2 lata z przerwami. Moje ostatnie konto zostało skradzione, 

Pozdrawiam

Kamil 

luter,

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin SURF
Imię: Marcel

- Jestem pomocną osobą
- Jestem chętny do rozmów z innymi graczami
- Przestrzegam regulaminu i trzymam się jego zasad
- Dobra aktywność, głownie weekendy 16-20
- Szybko się uczę

Dodatkowe informacje: Posiadam prime, obecnie na koncie mam 200godzin. Gram w cs-go 2 lata, jest to moje 3 konto poprzednie dwa sprzedałem. 
Jestem osobą, która jest odpowiedzialna i wie, że bycie adminem to bardzo poważna sprawa.
Pozdrawiam
Marcel 

luter,

Z polecenia Opiekuna odrzucam podanie.

Opublikowano (edytowane)

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin 5vs5

Imię: Marek 
Aktualny wiek: 29

-Spędzam  aktualnie sporo czasu posiadam dobry kontakt z graczami 

-Umiem rozpoznać czy ktoś gra uczciwie czy nie 

-Moja wiedza zakresie administracji  csgo. 

Dodatkowe informacje:  Aktualnie pracuję zdalnie więc mam czas być na serwerze większość czasu chyba ze praca na to nie pozwala i jestem w delegacji to jestem w godzinach  popołudniowych jak również na serwerze 5vs5 brakuje adminów bo pojawiają się osoby które psują gre na wspomagaczach jak również gram już w cs od ponad 17 lat zaczynałem w  cs 1.6 w kafejkach internetowych  pozdrawiam 

Edytowane przez Markoveres
esej,

Edytuj swój post i zastosuj się do wzoru 

luter,

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Witam

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 FFA 
Imię: Michał

- Jestem osobą kontaktową oraz miłą.
- Przestrzegam regulaminu i upominam innych graczy.
- Dość często gram na serwerze aktualnie 4/5 miejsce w topce FFA.
- Szybko się uczę, kiedyś byłem Adminem około 2 lat.

Dodatkowe informacje: Posiadam około 270 godzin w CS 1.6, jest to moje drugie konto ponieważ tamto straciłem. Gram w csa od miesiąca aczkolwiek dawniej grałem około 7 lat niestety wesele i własny biznes spowodował moją przerwę (brak czasu).
Jestem osobą odpowiedzialną i wiem jak należy zachowywać się adminowi, na co zwracać uwagę jak ocenić gracza i to udokumentować, ogólnie admini dość często grają na serwerze i dają radę ale jak wiadomo im więcej odpowiednich osób na tym stanowisku tym lepiej więc uznałem że złożę podanie i postaram się pomoc. Nie mam unormowanych godzin gry ponieważ różnie pracuje po prostu jak mam czas odpalam i gram u was na serwerze, innych nie uznaje!!
Pozdrawiam
Michał

esej,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z:  https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/  

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: wskaż konkretnie: Admin Surf

Imię: Bartek
Aktualny wiek: 17

Uważam, że jestem osobą komunikatywną potrafiącą się dogadać z innymi użytkownikami 

Rzetelnie wykonuje powierzone mi zadania 

Jestem osobą tolerancyjną i wyrozumiałą 

Dodatkowe informacje:  Posiadam status prime jak i zarówno ponad 1,500 godzin w CS:GO oraz mam sporo wolnego czasu dzięki czemu mogę być aktywny. Chciałbym powiększyć moje doświadczenie w CS o pełnienie takowych funkcji. Myślę, że jestem osobą której można zaufać. 

luter,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

• Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Witam

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 FFA 
Imię: Arek

- Jestem osobą kontaktową oraz miłą.nie kiedy się człowiek wygłupia na serwie ale to wszystko w formie żartów
- Przestrzegam regulaminu
- Dość często gram na serwerze,jednym słowem jestem 24/7 na serwie ;)

GT:  https://www.gametracker.com/player/wujek samo zło./54.38.134.11:27015/

STEAM: https://www.gametracker.com/player/wujek samo zło./54.38.134.11:27015/
- Adminem bylem na różnych serwerach kiedyś miałem swoją siec ale upadla :(

Dodatkowe informacje: Posiadam około 270 godzin w CS 1.6 ,ogólny staż w CS'a 15lat ale 5lat przerwy ze względów rodzinnych "urodził mi się Syn dlatego miałem mało czasu na grę " teraz mam więcej czasu na zabawę  oraz Forum
Jestem osobą odpowiedzialną i wiem jak należy zachowywać się adminowi, potrafię odróżnić czita od osoby która normalnie gra ;) ,dodam ze najwięcej gra z rana osób na odpale a w tych godzinach nie ma żadnego  admina na serwie i nie ma kto ogarnąć porządku ,jest dużo adminów na serwie ale każda para rąk się przyda i chciałbym pomóc innych Adminom

Pozdrawiam
Arek

esej,

Na prośbę Opiekuna odrzucam podanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności