Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS;Go Multi Arena 64#01TR

Imię: Jakub
Aktualny wiek: 22

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Jestem aktywnym graczem gram zazwyczaj od ok16/18/20/22 zalezy jak praca pozwala tak naprawdę 
  • Szybko się uczę oraz jestem pomocny 
  • Chciałbym dołączyć do grona adminów żeby im pomóc 

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ;Witam . Mam na imie Jakub mam 22 lata pochodze z Krakowa wiem ze konto na forum mam od wczoraj ale moze sie uda dołączyc do Waszego grona . Funkcji na serwerach cs ; go nie miałem lecz miałem na Cs 1.6 takze wiem z czym sie wiąze taka ranga . W cs Go mam przegrane gdzies ok 460 godz lecz na tym koncie dopiero 36 poprzednie konto dostało VAC z przed 2 lat byłem głupi gralismy przeciwko spinbotowi to zrobiłem to samo ale niestety dostałem VAC . PS. Konto steam połączone z profilem nie jest moje moje konto steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199202696651

luter,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z : https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: chciałbym rangi takie jak na Hitrów sprawowałem czyli Admin cs go MULTI ARENA :: 64 TR #01 i admina Teamspeak

Imię: Mateusz 
Aktualny wiek: 19

• Miły sympatyczny Gość ze mnie.
  • Szybko i łatwo zapoznaje się z osobami na serwerze.
  • Chciałbym pomóc w rozwinięciu się społeczności.

Dodatkowe informacje: Hej. Jestem Mateusz mam 19 lat pochodzę z małego miasta zwanego Kętrzyn. Posiadałem ową rangę na upadłej sieci i mam doświadczenie już w byciu adminem ale każdy już z was wie jak nasz projekt się potoczył, co tu więcej mówić mam nadzieje że i tu dostanę szanse na te rangi.

luter,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z : https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin TS3

Aktualny wiek: 18

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Jestem miłą osobą, która szybko się uczu.
  • Zawsze, gdy ktoś poprosi mnie o pomoc to staram się tej osobie pomóc, nigdy nie zostawię danej osoby bez udzielonej osoby, jeżeli owa osoba tej pomocy potrzebuje.
  • Można na mnie polegać! Jeżeli zostaną powieżone mi jakieś funkcję to zawsze je wykonuję w terminie (przykładem jest redakcja, gdzie od ponad 2 mies wstawiam pracę w terminie)
  • Jeżeli zostanie mi zwrócona uwaga, że coś źle robię to się nie załamuję tylko staram się poprawić.
  • Jestem szczery do bólu 

Dodatkowe informacje: Posiadałem już admin TS3 przez ok. pół roki i z tego co pamiętam nie sprawowałem żadnych problemów.

luter,

Podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Ruri .

heroine,

Odrzucone ze względu na pełen skład adminów TS3, spróbuj ponownie później.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Śmiech 2
  • Serduszko fragowe (+) 6
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 - ZOMBIE 

Imię: Patryk

Aktualny wiek: 15

• Jestem pomocny, zawsze komuś coś doradze na serwerze jak czegoś nie rozumie. 
  • Znam dobrze regulamin serwera. 
  • Jestem bardzo stanowczy jeśli chodzi o bycie adminem więc taki serwer nie będzie dla mnie problemem. 

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie: A więc hejka, jestem Patryk i mam 15 lat jestem z Wrocławia . Interesuje się fizyka trochę też czasami poczytam lub pooglądam o historii. Jestem bardzo poważny jeśli chodzi o jakieś poważne rozmowy czy to na ts, czy priv lecz jeśli zajdzie taka potrzeba to też pozartuje z kimś. Byłem wiele razy adminem na serwerach, czasami nawet lubię sobie pograć w zombiaka na botach i pododawać różne pluginy na te modyfikacje. Chciałbym z wami dalej rozwijać swoje umiejętności jeśli chodzi o bycie adminem. 

Posiadam grę Cs 1.6 na steam profil: steamcommunity.com/profiles/76561199189838188

esej,

Podanie zostało przyjęte. Wypełnij deklaracje oraz zapoznaj się z : https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/

Flow,

Po rozmowie kwalifikacyjnej odrzucam kandydata na admina.

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Sędzia Ocen CS:GO

Imię: Damian
Aktualny wiek: 25 wiosen za mną

• Były członek UBT na sieci HITROW.
  • SourceMod nie jest mi obcy umiem się nim posługiwać bez najmniejszych problemów
  • Jestem osobą opanowaną, niekonfliktową, pomocną.

Dodatkowe informacje: 

Cytat

weed, eat, weed, love, sleep, repeat - :fg_pepe_weed:

Riciooo,

Odrzucam na prośbę kandydata. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Go Mirage #2

Imię: Maciej
Aktualny wiek: 17

• Były Admin GO Na HIT ROW
  • Do konfliktów podchodzę z zimna krwia, jak i mam również doświadczenie
  • Staram sie oceniać jak najsprawiedliwiej

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) i umieścić informacje, np. o doświadczeniu, jeśli takowe posiadasz z innych sieci.
No to witam , Moje zainteresowania to, informatyka,koszykówka okazjonalnie,no i lubie sobię tak popykać w osu bardzo często :3
Mam doświadczenie 8 miesięczne z hit row jak i z byłego simply cs

luter,

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Ekstra 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Go Mirage #1

Imię: Ryszard

Aktualny wiek: 19

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

• Ogromnie doświadczenie na stanowisku ADMIN GO
  • UNBAN TEAM
  • pełniona funkcja Opiekuna serwerów na hitrow
  • wysoko kultura osobista i jestem opanowany
  • 400 h przegrane na hitrow
  • dysponuje czasem
  • posiadam 4 k godzin 

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) i umieścić informacje, np. o doświadczeniu, jeśli takowe posiadasz z innych sieci.

Gram w piłkę nożną od wielu lat , dodatkowo chodzę na siłownie , prowadzę firmę tynkarska

luter,

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - MIRAGE #01 

Imię: Wiktor

• Jestem komunikatywny, opanowany, lubie pracować w grupie
  • Posiadam doświadczenie na stanowisku Admin GO (HitRow)
  • Sm admina znam na wylot
  • Jeżeli robie coś źle, szybko staram się to naprawić

Dodatkowe informacje: Cześć, interesuje się głownie wszystkimi rzeczami związanymi z wojskiem (bronie, maszyny, umundurowania, historia itp.) oraz także interesuję się żużlem. Aktualnie chodze do 2 klasy technikum na kierunek technik-logistyk. Byłem adminem na HitRow przez około miesiąc, nie było ze mną żadnych problemów. 

esej,

Odrzucam na prośbę kandydata

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Moderator Forum

Imię: Patryk
Aktualny wiek: 21

- Co prawda jestem od niedawna na forum, ale od samego początku staram się udzielać w tematach, które mają za zadanie wspierać forum jak i serwery (aktualnie głównie Zombie)
- Jeżeli chodzi o punkt poprzedni (który mógłby działać na moją niekorzyść), wykorzystam go, jako argumentu, że dzięki krótkiemu czasu na forum, nie zdążyłem w zasadzie nikogo poznać, więc nie będzie z mojej strony 'faworyzowania' kogokolwiek.
- Mam doświadczenie na pozycji moderatora, oraz posiadam wiedzę z zakresu programowania, co może pomóc w pełnieniu funkcji moderatora, oraz w wsparciu forum
- Znam i przeczytałem regulaminy, niby oczywiste, ale chcę to podkreślić, bo podejrzewam (chociaż mam nadzieję, że się mylę), że znajdzie się jakiś jeden użytkownik, który regulaminów (forma mnoga!) nie przeczytał. ;)
- Zapoznałem się z regulaminami:

+ Regulamin "główny" forum
  + Regulamin Fragbox-a
  + Regulamin Moderatora
- Lubię porządek i staram się go utrzymywać pod każdym względem!

Dodatkowe informacje:
- Posiadałem kiedyś różne fora/blogi/strony (niepowiązane z CS-em) - bardziej jako hobby/pasja
- Jestem z Krakowa, więc umiem działać pod presją (uciekając przed chłopakami z osiedla #maczeta). Praca w trudnych warunkach również nie jest mi obca:
  + mieszkam w Krakowie (#smogWawelski)
  + pracuję jako back-end developer (#czystyKod) :fg_face_kappa:
- Jeżeli chodzi o to, co mogę zaproponować (od zaraz) po uzyskaniu funkcji moderatora, to pomoc administracji (w aktualnych problemach forum), jeżeli chodzi o coś bardziej od siebie, to pewnie chciałbym ''stworzyć'' coś związanego z moim hobby tzn. nauką języków obcych (jest to bardzo luźna, oraz wstępna propozycja/pomysł). 

Od siebieMogę zapewnić, że będę starannie i sumiennie wypełniać wszystkie powierzone mi obowiązki. :fg_pepe_salute:

Pozdrawiam
Patryk / swpdx

Riciooo,

Zapraszam w dniu dzisiejszym na godzinę 18:30 na rozmowę na serwerze TS3. 

Riciooo,

Podanie zostało przyjęte. Zapoznaj się z zawartością https://fragujemy.com/forum/390-strefa-moderatorów-i-redaktorów/

• Ustrzel fraga! (+) 8
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Sędzia Ocen CS:GO

Imię: Michał

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

- lubię oceniać demka i pomagać innym adminom w ocenie gracza

- spory bagaż doświadczeń w CS:GO

- rozważnie podejmuję decyzję odnośnie oszustw innych na serwerze

- jestem pomocny, otwarty i szybko się uczę

Dodatkowe informacje: Prawie roczne doświadczenie jako administrator serwera. W tym czasie zaliczyłem kilka odwołań i żadne według sędziów nie było słuszne ;). Gram już trochę w tą grę i potrafię odróżnić cheatera od dobrego gracza. Przez długi czas grałem kwalifikacje do różnych turniejów jak i zarówno katowałem dwie dywizję Polish Pro League

Riciooo,

Skontaktuj się proszę z @ gtx .

gtx,

Weryfikacja przebiegła pomyślnie, przyjęty.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO Only Mirage #02

Imię: Wiktor

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcje:

• Duży staż w CS:GO
  • Doświadczenie jako administrator
  • Jestem pomocny, szybko zyskuje znajomości
  • Traktuje wszystkich równo
  • Utrzymuje wesołą atmosferę na serwerach

Dodatkowe informacje: Jestem niekonfliktowy, staram się doprowadzać sprawy do kompromisu ale potrafię również być stanowczy. Mam duże doświadczenie jako admin ( na naszej sieci na serwerze Only AWP #01, na innych sieciach serwery Only AWP i Only Mirage).

luter,

Na prośbę kandydata, odrzucam podanie.

• Ekstra 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - MIRAGE #01

• Były Admin Mirage na HITROW
  • Mam spore doświadczenie na stanowisku admina, byłem już na kilku forach
  • Jestem opanowany, pomocny, przyjacielski i nie mam problemów z rozpoznaniem cheatera

Dodatkowe informacje: Cóż gram bardzo dużo w csa więc godzinnie wygląda to dobrze, zawsze chętnie pomagam i nie daje ponosić się emocjom.

luter,

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Manager Social Media

Imię: Rafał 
Aktualny wiek: 24 lat

Duże doświadczenie w prowadzenia stron na facebook'u
Moja strona https://www.facebook.com/RafaOfficialMusic
Współpraca https://www.facebook.com/PartySoundPl
Również klika fanpejdzi w stylu radia internetowe

Dodatkowe informacje: Chciałbym sprawdzić czy będę mógł nasz projekt wesprzeć w najlepszy sposób.

Pozdrawiam zBaKaNy RafaBiceps

Admin DD2 CS 1.6

Riciooo,

Przyjmuję podanie. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej w celu nadania uprawnień FP.

• Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - ONLY AWP #1

Imię: Dawid 
Aktualny wiek: 16 

1.  Potrafie rozwiązywać spory i rożnego rodzaju konflikty

2. Jestem zapoznany z regulaminem, gdy inni łamią zasady zawsze zwracam im uwage

3. Jestem komunikatywny, potrafię wprowadzić wesołą atmosfere na serwerze

4. Jestem pomocny oraz opanowany choć nie ukrywam ze momentami jest to trudne 

5. Posiadam spory staż na serwerze (109h)

Dodatkowe informacje:

Hej, jestem Dawid i mam 16 lat. Do moich zainteresowań moze zaliczyc sie kolekcjonowanie limitowanych butów oraz Historia (przedmiot który rozszerzam). Chciałbym zostać adminem ponieważ miło pomagac a często na serwerze spotykam sie z duzą ilością osób nieprzestrzegających regulamin i wiem ze sporo ludzi wchodzi na serwer w celu miłej gierki, natomiast te "nieodpowiedzialne elementy" potrafią zniszczyć cały fun z gry. Będę kształcić wiedzę admina wraz z innymi administratorami poprzez jakiekolwiek komunikatory. Moim priorytetem będzie dbanie o dobre imię serwera oraz każdego fragowicza. Pozdrawiam. 

luter,

• Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:

Admin CS 1.6 4FUN

Imię: Rafał
Aktualny wiek: 31

... mało adminów

... jestem na serwerze prawie co dziennie

... potrafię dostrzec  gdy jakiś gracz oszukuje 

... ktoś musi :P

Dodatkowe informacje: ---

luter,

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS GO Mirage #2

Imię: Szymon

--Gram od dłuższego czasu na serwerze

--Jestem pomocny, opanowany, potrafię się dostosować do otoczenia oraz odpowiedzialny.

--Szybko zyskuje szacunek u ludzi.

--Jeżeli ktoś ma do mnie lub do jakiegoś gracza problem, staram się na spokojnie wyjaśnić sprawę.

Dodatkowe informacje: Gram w CS GO już 3 lata? Coś koło tego, doświadczenia w administracji posiadam ale wiadomo na każdym serwerze są inne zasady, jestem wysportowany, jestem informatykiem oraz szybko rozwiązuje problemy.

luter,

luter,

Z powodu braku odzewu, podanie odrzucam.

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 DD2 / Sędzia ocen 1.6

Imię: Paweł
Aktualny wiek: 27

... Lubię grać na waszym serwerze.

... Duże doświadczenie z grą.

... Doświadczenie jako admin.

Dodatkowe informacje:
- Posiadam w CS 1.6 przegrane 7000h+ oraz w CSGO 5000h+ (https://www.faceit.com/pl/players/Marudaz)

Pracuję w systemie krótki/długi tydzień po 12h więc nie codziennie mam czas, ale po południu/wieczorem gdy jestem po bądź przed pracą, mam czas na sprawdzenie demek/ss. Interesuje się esportem. Chcecie coś więcej to po prostu mnie sami zapytajcie 

esej,

Skontaktuj się z @ gtx  w sprawie sędziego 

gtx,

Weryfikacja przebiegła pomyślnie, przyjęty.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS;Go Multi Arena 64#01TR

Imię: Michał

• Gra na waszym serwerze sprawia mi przyjemność
  • Na serwer wchodzę codziennie
  • Mam duże doświadczenie z grą.
  • Zawsze jestem opanowany i nie daje się ponieść emocjom.

Dodatkowe informacje: W CS GO mam przegrane łącznie około 1,7k godzin.  Niestety ponad  4 lata temu dostałem karę VAC. Byłem młodym szczylem co się bawił SKIN CHANGEREM z ziomkiem. Od tamtego czasu nie miałem styczności z żadnym tego typu programów.

Pozdrawiam cieplutko.

luter,

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: admin surf

Imię Miłosz.

Aktualny wiek; 16 .

-Jestem miły dla innych graczy.

-Jestem codziennie aktywny na tym serweże.

-Na tym serweże jest bardzo mało aktywnych adminów praktycznie tylko 1 admin jest aktywny ale też nie zawsze jest obecny za serweże dlatego zdecydowałem się złożyć podanie.

-Znam dużo osób na tym serweże i ludzie mi ufają.

-Mam doświadczenie w grze w cs go jak i w cs 1.6

Dodatkowe informacje:

Gram w cs go od jakiegoś roku interesuje się informatyką 

Mam nadzieje że moja wypowiedz się spodobała i liczę na rozważenie mojej propozycji.

Dziękuje i pozdrawiam.

luter,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności