System Opublikowano 13 Czerwca 2021 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 13 Czerwca 2021 SPC gear VIRO. Mega wygodne, dobre brzmienie i wygłuszenie.
Emaus Opublikowano 21 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 21 Czerwca 2021 Steelseries Siberia 200 od dwóch lat i nadal dają radę. Jedyny mankament w nich, to pokrętło regulacji głośności sporadycznie lubi się przestawić. Dodatkowo mam od niedawna jeszcze Philips PRO6305. Korzystam już około półtora miesiąca i robią, to co do nich należy. Przed Philips'em miałem Sony MDREX110APR ponad dwa lata, ale niestety przetarł się przewód przez co jedna z słuchawek padła, ale poza tym były dobre jak na swoją specyfikację i cenę.
Peaky Opublikowano 28 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2021 Siema Posiadam słuchawki spc viro (zwykłe bez dodatkowej karty dźwiękowej) i mogę je polecić całym serduszkiem. Szukałem słuchawek do 200zł i wybór padł na nie. Jakość dźwięku jest bardzo dobra jak i na mikrofon nie narzekam. Na dodatek dostajesz worek od nich także na piwka w sam raz (tylko nie dużo, bo mam już dziurę na dole xD)
SHiBBy. Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Hyper X Cloud II - mam 3 lata i dalej śmigają 😁 polecam 1
Wachu Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Ale odkopane, Ale to i ja dodam Hyper X, cloudy II Polecam
Wheatley Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Partner Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Sennheiser DT 770 Pro 250 Ohm , napędzane przez soundblasterx G6. Wcześniej miałem HyperX Cloudy 1 (które dalej działają), ale różnica w dźwięku jest kolosalna. 1
Rekomendowane odpowiedzi