ToM Opublikowano 4 Czerwca 2021 [CS 2] Admin Serwerów Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ja mam Steelseries Siberia v2 - jestem z nich mega zadowolony, dostałem je 3 lata temu, działają mi one do dnia dzisiejszego bez jakichkolwiek problemów. Mają zajebisty dźwięk, basy, wyraźnie czuć niskie i wysokie tony. Uważam, że w tej cenie nie ma żadnych lepszych słuchawek, pomimo, że na rynku nie są od wczoraj..
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Od niedawna posiadam Modecom volcano mc-839 sword
FelQ Opublikowano 4 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Osobiście posiadam Słuchawki SPC GEAR Viro Plus chociaż mam je krótko jednak serdecznie polecam.
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 4 Czerwca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 HyperX Cloud Alpha + DAC X3 - po co wzmacniacz ? Ano owe słuchawki mają niewykorzystany potencjał, gdy podłączymy je do zintegrowanej karty dźwiękowej. Nie miałem lepszych słuchawek na głowie, ucho się nie poci, słychać wyraźnie wszystkie kroki. Według mnie najlepsze słuchawki w tej cenie.
𝖉𝖚𝖈𝖍𝖊𝖘𝖘 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2021 MSI DS502 mam je niecałe 5 lat
Zasłużony Fragowicz Cal isau Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2021 AKG MkII dostałem na urodziny jakieś 3 lata temu? głównie do słuchania muzyki, ale w csie też się dobrze sprawdzają
ZKKF oreo. Opublikowano 5 Czerwca 2021 ZKKF Opublikowano 5 Czerwca 2021 Ja mam HyperX Cloud II. Jakość dźwięku jest dobra i mikrofonik też nie najgorszy. Nie są one na pewno najlepsze do słuchania muzyki, ale to rekompensują tym jak dobrze brzmią w grach (Są chyba niezniszczalne. Tyle razy mi spadły z biurka, a nadal żyją)
miki1337 Opublikowano 5 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2021 Słuchawki Logitech G Pro X przewodowe, polecam, jest dużo możliwości
Szyderca Opublikowano 5 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2021 2 godziny temu, miki1337 napisał: Słuchawki Logitech G Pro X przewodowe, polecam, jest dużo możliwości @ GET mordo, ja również posiadam Logitech G Pro X, na przewodzie, może z 1.5 roku. Wg mnie zajebista opcja. Gdy kupowałem brałem również pod uwagę HyperX Cloud II, jednak te wypadły blado przy G Pro X ;). Bez wnikania w cyferki : + czysty dzwięk, zadowoli każdego audiofila + jeden z lepiej brzmiacych mikrofonów + odłączany mikrofon + możliwość podłączenia pod USB jak i pod zwykłe 3,5 + regulacja głośności na przewodzie + przełącznik mute na przewodzie + mega wygodne, nawet jak nosisz okulary (nie wciskają zauszników w czache) + już po samym nałożeniu dobrze tłumią otoczenie (lepiej jak te na strzelnicy xd), można w nich strzelać z armaty :p + długi przewód, w oplocie + masz do nich apke, gdzie można ustawić zarówno mikro jak i same słuchawki, to jest imo mega zaleta. Przez samą apkę, możesz pobrać masę ustawień innych ludzi, lub sam się bawić + obsluga blue voice + proste i solidne (tj. bez jakiegoś dziadostwa typu ledy, przyciski na słuchawkach). + ładny design + nauszniki ze "skóry" lub piankowe, łatwe w wymianie. + warte swojej ceny + nauszniki pasują na większe małżowiny Brałbym drugi raz, także szczerze polecam. Jak dorzucisz trochę hajsu masz też opcję bezprzewodową (ale imho szkoda hajsu). Drugie moje słuchawki: Superluxy HD668B - to są teoretycznie słuchawki studyjne, półotwarte. Do codziennego użytku przy kompie raczej nie polecam. Są nieco plastikowe, ale jakość dźwięku niczego sobie. Zastosowanie to raczej do jakiś odsłuchów (w moim przypadku do gry na gitarze, podłączone na stałe do interface). 1 1
strazak sam Opublikowano 5 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2021 W dniu 4.06.2021 o 19:44, $BOT-Kojot$ napisał: Genesis Argon 400 - bardzo dobrze mi się w nich gra tylko chyba mają jedną wadę, psują się kable przy nich i słychać tylko na 1 słuchawkę ( już 2 w tym roku ) Prawda mam takie same i się non stop psują nie wiem czy to przez laptopa czy coś. Ale wiem jedno jeden kabel nie działa 1
mrlolek2306 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2021 A ja mam SteelSeries Arctis 1 Mi się tam podobają były tanie więc git polecam 1
Efedryna. Opublikowano 6 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2021 Godzinę temu, mrlolek2306 KEYDROP napisał: A ja mam SteelSeries Arctis 1 Mi się tam podobają były tanie więc git polecam Prócz niskiej ceny, to niczym innym nie plusują niestety. A wydaje mi się, że i w tej cenie są dostępne lepsze headsety. Piszę to, bo są to moje obecne słuchawki, jestem jednak nimi dość rozczarowany i przy najbliższej okazji będę je zmieniać. Nie polecam
AyPee Opublikowano 6 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2021 Encore RockMaster OE od prawie roku. Świetne słuchawki za niecałe 200 zł, polecam!
Stimpli Opublikowano 7 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2021 jakieś od telefonu w których działa mi tylko prawa słuchawka
Administrator Główny gtx Opublikowano 7 Czerwca 2021 Administrator Główny Opublikowano 7 Czerwca 2021 HyperX Cloud II, posiadam je od początku 2019r, zostały zakupione głównie do gier fps ale też i wolniejszych tytułów nie tak dynamicznych i w csie czy innych grach sprawdzają się bardzo dobrze, a wiadomo że i też muzyki słucham w nich, bo nie jestem osobą która specjalnie by zmieniała słuchawki do słuchania muzyki. Długotrwałe sesje przy kompie sprawdzają się nieźle, bo bywa że siedzę przy kompie i po 14h czasami i głowa ani uszy nie bolą, mikrofon szału nie robi, ale tragiczny też nie jest i jak na majka słuchawkowego to może być.
FASTer Opublikowano 11 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2021 (edytowane) Steelseries arctis 3, ale polecam 5. Kabel wkuriwa, słuchawki do csa idealne, do muzyki aż tak nie polecam, bassy są dosyć małe, bo to słuchawki do gier bardziej i stawiają na wysokie tony. Posiadam od 2 lat. Edytowane 11 Czerwca 2021 przez FASTer
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2021 Qilive, zwykłe marketówki i służą już od wielu lat.
DZANAS Opublikowano 13 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2021 HyperX Cloud Stinger 2 lata bez jakichkolwiek zastrzeżeń
WaleWiadro Opublikowano 13 Czerwca 2021 Wykluczony Opublikowano 13 Czerwca 2021 JBL T110 służą mi 2 latka już i gituwa za 30ziko XD 1
Rekomendowane odpowiedzi