Skocz do zawartości

Ankieta dotycząca nowego rakingu  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobają Ci się zmiany w rankingu?

2. 2. Czy podoba Ci się nowy wygląd rang?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 31.05.2021 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście nie podobają mi się rangi do 25lvl , nie różnią się zbytnio prócz cyferki , nie mówię ze zrobił bym lepiej ale jest to moja subiektywna opinia. Fajnie też ,że od 36 jest cos innego . Myślę ,że każdy się do tego przyzwyczai po czasie tak samo jak było z lvl faciet 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Mi się osobiście te rangi podobają. Bardzo dobra robota @ GET  oraz @ Samurai Tajrox 龙 :fg_pepe_mmm:

Według mnie są dobrze wyważone, za dużo szczegółów i niepotrzebnych dupereli zepsuło by ich jakość. Jak to @ GET  słusznie podkreślił ,,klasykę z nowoczesnością,, i to w dodatku autorska!

Happy Simon Cowell GIF by America's Got Talent

• Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Tak jak rozmawiałem z @ GET  - w poziomie 32 dodałbym 3 gwiazdki  31 - 2 30 bez zmian
ale nw co o tym sądzicie...

można by również coś pokombinować z gwiazdkami przy goldzie od wcześniejszych rang już żeby bardziej rozróżnić rangi miedzy sobą: 16- 19
nw może pagony ? Belki ?
Podczas gry będzie to wkurwiać gracza ze ktoś ma np 1 belkę więcej wiec będzie chciał bardziej rywalizować
tak myślę.
Popatrzcie na rangi miedzy 5 - 15 prawie każda jest zróżnicowana.  A to powoduje u gracza chęć rywalizacji z innym. Dlatego własnie myślę by dodać jakieś belki również od 16- 19, 20 zostawić przy 21 dodac nw np 2 gwiazdki ? a przy 22 - 3 gw ?
Bardziej ucieszy to graczowi oko ze coś "osiągnął" a przy okazji będzie chęć rywalizacji bądź wbijania rang. What say ? :)

Im dalsze rangi tym lepiej by było wprowadzać różnice miedzy nimi gdyż ciężej je wbić a przy okazji wprowadzi to większą rywalizację i pocieszenie dla oka gracza.

Edytowane przez ZappeR
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Te pierwsze rangi bardzo dobrze ze są, że tak powiem "nudne", chętniej wbija się wyższe rangi, po za tym ludzie to tylko rangi 😆 fajnie ze coś się zmienia 

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano
9 godzin temu, GET napisał:

W ankiecie zaznaczyłeś, że nie podobają Ci się nowe rangi :(

Doszło do pomyłki jeśli możesz to zmień głos :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
5 godzin temu, Ruku napisał:

Według mnie są dobrze wyważone, za dużo szczegółów i niepotrzebnych dupereli zepsuło by ich jakość.

myślę że parę smaczków i różnorodności nie zepsuło by jakości a mimo wszystko wpłynęły by pozytywnie 

4 godziny temu, ZappeR napisał:

Podczas gry będzie to wkurwiać gracza ze ktoś ma np 1 belkę więcej wiec będzie chciał bardziej rywalizować
tak myślę.

tak samo myślę :fg_face_kek:

zainspirowałbym tu trochę z wojska polskiego i takie beleczki jak najbardziej na plus, a jak mamy > < od 5 do 9 poziomu poprostu zrobić 1 <  > przy 5-6, 2 << >> przy 7-8 i np 3 <<< >>> przy 9-10 choćby co dwa poziomy zmieniała się grafika i również git moim zdaniem

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie rangi jak najbardziej na plus, każda się wyróżnia, a po za tym rangi z faceit'a były dla mnie rozmazane, nie wiedziałem na początku, czy najwyższą rangą był poziom 20 czy 30, jak to niektórzy powyżej wymienili.

Opublikowano

Jak dla mnie rangi są mega! Może nareszcie rozwiążemy ten wielki problem z wbijaniem tych rang. ;*

Opublikowano

Pomimo, że mam przerwę od cs'a i nie wchodzę zbyt często na serwery to bardzo fajnie to wygląda, dobra robota!

Opublikowano

Piękniusio wszystko. Sorrki za późną wypowiedź. @ Samurai Tajrox 龙  petarda gites majonez zią <3 

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności