PlaTyna Opublikowano 10 Maja 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2021 Osobiście nie podobają mi się rangi do 25lvl , nie różnią się zbytnio prócz cyferki , nie mówię ze zrobił bym lepiej ale jest to moja subiektywna opinia. Fajnie też ,że od 36 jest cos innego . Myślę ,że każdy się do tego przyzwyczai po czasie tak samo jak było z lvl faciet 1
Ruku Opublikowano 10 Maja 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 10 Maja 2021 Mi się osobiście te rangi podobają. Bardzo dobra robota @ GET oraz @ Samurai Tajrox 龙 Według mnie są dobrze wyważone, za dużo szczegółów i niepotrzebnych dupereli zepsuło by ich jakość. Jak to @ GET słusznie podkreślił ,,klasykę z nowoczesnością,, i to w dodatku autorska! 2
ZappeR Opublikowano 10 Maja 2021 [CS 2] Starszy Admin Serwerów Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) Tak jak rozmawiałem z @ GET - w poziomie 32 dodałbym 3 gwiazdki 31 - 2 30 bez zmian ale nw co o tym sądzicie... można by również coś pokombinować z gwiazdkami przy goldzie od wcześniejszych rang już żeby bardziej rozróżnić rangi miedzy sobą: 16- 19 nw może pagony ? Belki ? Podczas gry będzie to wkurwiać gracza ze ktoś ma np 1 belkę więcej wiec będzie chciał bardziej rywalizować tak myślę. Popatrzcie na rangi miedzy 5 - 15 prawie każda jest zróżnicowana. A to powoduje u gracza chęć rywalizacji z innym. Dlatego własnie myślę by dodać jakieś belki również od 16- 19, 20 zostawić przy 21 dodac nw np 2 gwiazdki ? a przy 22 - 3 gw ? Bardziej ucieszy to graczowi oko ze coś "osiągnął" a przy okazji będzie chęć rywalizacji bądź wbijania rang. What say ? Im dalsze rangi tym lepiej by było wprowadzać różnice miedzy nimi gdyż ciężej je wbić a przy okazji wprowadzi to większą rywalizację i pocieszenie dla oka gracza. Edytowane 10 Maja 2021 przez ZappeR 2
Zapp Opublikowano 10 Maja 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2021 Te pierwsze rangi bardzo dobrze ze są, że tak powiem "nudne", chętniej wbija się wyższe rangi, po za tym ludzie to tylko rangi 😆 fajnie ze coś się zmienia 1
Malarz Opublikowano 10 Maja 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2021 9 godzin temu, GET napisał: W ankiecie zaznaczyłeś, że nie podobają Ci się nowe rangi Doszło do pomyłki jeśli możesz to zmień głos 1
Ezzydess Opublikowano 10 Maja 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2021 5 godzin temu, Ruku napisał: Według mnie są dobrze wyważone, za dużo szczegółów i niepotrzebnych dupereli zepsuło by ich jakość. myślę że parę smaczków i różnorodności nie zepsuło by jakości a mimo wszystko wpłynęły by pozytywnie 4 godziny temu, ZappeR napisał: Podczas gry będzie to wkurwiać gracza ze ktoś ma np 1 belkę więcej wiec będzie chciał bardziej rywalizować tak myślę. tak samo myślę zainspirowałbym tu trochę z wojska polskiego i takie beleczki jak najbardziej na plus, a jak mamy > < od 5 do 9 poziomu poprostu zrobić 1 < > przy 5-6, 2 << >> przy 7-8 i np 3 <<< >>> przy 9-10 choćby co dwa poziomy zmieniała się grafika i również git moim zdaniem 2
Zasłużony Fragowicz Lovely boy ♥ Opublikowano 10 Maja 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2021 Dla mnie rangi jak najbardziej na plus, każda się wyróżnia, a po za tym rangi z faceit'a były dla mnie rozmazane, nie wiedziałem na początku, czy najwyższą rangą był poziom 20 czy 30, jak to niektórzy powyżej wymienili. 1
ToM Opublikowano 10 Maja 2021 [CS 2] Admin Serwerów Opublikowano 10 Maja 2021 Jak dla mnie rangi są mega! Może nareszcie rozwiążemy ten wielki problem z wbijaniem tych rang. 1
ignatzY2 Opublikowano 12 Maja 2021 Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2021 Pomimo, że mam przerwę od cs'a i nie wchodzę zbyt często na serwery to bardzo fajnie to wygląda, dobra robota! 1
UnnameD Opublikowano 14 Maja 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2021 Piękniusio wszystko. Sorrki za późną wypowiedź. @ Samurai Tajrox 龙 petarda gites majonez zią <3 1
Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GET Opublikowano 10 Października 2021 Autor Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Października 2021 W dniu 10 października 2021 na serwerach zawitała aktualizacja rang na serwerach CS:GO: Dodaliśmy nową ukrytą rangę. Odświeżyliśmy wygląd niektórych rang zgodnie z wynikiem głosowania w tym temacie: [ UWAGA! ] Na dniach dojdzie możliwość odebrania V.I.P'a, gdy gracze zdobędą ukrytą rangę. Z uwagi na to, iż wiele osób jeszcze nie wbiło 40 poziomu, reset rankingu nastąpi po evencie Halloween. Pozdrawiamy, FGTeam 4 16
Rekomendowane odpowiedzi