Skocz do zawartości

Dodatki do gry

mateusz w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 . Wprowadzenie tak zwanych nożówek , przed rozpoczęciem meczu. Wygrana drużyna wybiera poprzez głosowanie stronę .

2. Wprowadzenie losowania na Vipa Pro tak jak w przypadku Zwykłego Vipa , myślę że zachęciło by to wielu graczy do kupna .

3. Wprowadzenie Anty Afka , czyli automatycznie wyrzucenie po np 3 rundach nieobecności , ułatwiło by to pracę administracji , i również ograniczyłoby destabilizację składów , podczas nieobecnośći administracji.

4. Zwiększenie dodawanego hp w strzykawce Vipa Pro , z 20 do 40 

5. Wprowadzenie komendy , wyświetlającej zasady obowiązujące na serwerze , na pewno zapobiegłoby to niepotrzebnym kontrowersjom w przypadku ukarania gracza  .   Pozdrawiam

Opublikowano

Według mnie, jako gracza grającego na serwerze, jest to świetna propozycja. Podkreślam, że to moje zdanie :D

Opublikowano
Cytat

1. Przed meczem wybierasz drużynę CT/TT. 

2. Wystarczy vip, ewentualnie można o czymś takim pomyśleć na jakieś okazje typu okres świąteczny itp.

3. Jeśli się da to jak najbardziej na plus.

4. Ja to bym wgl te strzykawki wyjebal XD

5. Wszystko jest na forum.

Cytat

Zamiast dodawać nowe rzeczy, prócz tych opisanych wyżej, dodałbym dobrze zrobiony / napisany auto-balans drużyn. Jest to uciążliwe trochę przenosić każdego i potem wysłuchiwać, że dlaczego to on został przeniesiony.

++++++++

Opublikowano

1. Jest to serwer FFA, więc wybieranie stron jest kompletnie bez sensu, ponieważ możesz dołączyć do każdej z nich. Tryb podobny do MM jest na serwerze 128 TR. 

2. Zwykły VIP wystarczająco zachęca do zakupu, więc nie widzę potrzeby zmieniania, według mnie.

3. Anty afk przydałby się jak najbardziej okej. Zdarza się, że admin gra i jest koleś AFK, a nie jest to zgłaszane. Potem niektórzy się "rzucają", że admin nie kickuje AFK'a

4. Nie ma potrzeby. Tak jak jest teraz jest idealnie. VIP PRO nie może mieć aż tak znacznej przewagi nad innymi. 

5. Myślę, że komenda !regulamin byłaby w porządku. Aczkolwiek nic na siłę.

Coś ode mnie:

Zamiast dodawać nowe rzeczy, prócz tych opisanych wyżej, dodałbym dobrze zrobiony / napisany auto-balans drużyn. Jest to uciążliwe trochę przenosić każdego i potem wysłuchiwać, że dlaczego to on został przeniesiony.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Zbędne

2. Można zrobić opcję trafienia VIP'a PRO w losowaniu, zamiast zwykłego (załóżmy szansę 15%) :) 

3. Wielokrotnie pojawiająca się propozycja, jak najbardziej na TAK.

4. A w życiu, wystarczy tych ułatwień. 

5. W sumie i tak nikt tego regulaminu nie czyta, więc jestem obojętny, co do tego pomysłu. 

Opublikowano
24 minuty temu, Unnamed napisał:

1. Jest to serwer FFA, więc wybieranie stron jest kompletnie bez sensu, ponieważ możesz dołączyć do każdej z nich. Tryb podobny do MM jest na serwerze 128 TR. 

2. Zwykły VIP wystarczająco zachęca do zakupu, więc nie widzę potrzeby zmieniania, według mnie.

3. Anty afk przydałby się jak najbardziej okej. Zdarza się, że admin gra i jest koleś AFK, a nie jest to zgłaszane. Potem niektórzy się "rzucają", że admin nie kickuje AFK'a

4. Nie ma potrzeby. Tak jak jest teraz jest idealnie. VIP PRO nie może mieć aż tak znacznej przewagi nad innymi. 

5. Myślę, że komenda !regulamin byłaby w porządku. Aczkolwiek nic na siłę.

Coś ode mnie:

Racja auto-balans by się przydał , nie tylko z uwagi na liczbę graczy ale też na rangi , że np Żeby nie było sytuacji w której , ,jednej drużynie jest średnia ranga lem a w drugiej Silver

Opublikowano

Jak jedyny dobry pomysł, to anty-afk. Czasem po prostu gracze mają tak chore nicki, że nie pokazują się one w ogóle na sm liście, a ręczne wykopanie nie pozwala na odnajdowanie większości tych symboli. Jak dla mnie VIP standard powinien zostać, strzykawka do usunięcia, regulaminów i tak nikt nie czyta kto wchodzi na serwery.

Opublikowano

1 . Wprowadzenie tak zwanych nożówek , przed rozpoczęciem meczu. Wygrana drużyna wybiera poprzez głosowanie stronę . -> Tutaj jestem na NIE, nie uda się to na FFA.

2. Wprowadzenie losowania na Vipa Pro tak jak w przypadku Zwykłego Vipa , myślę że zachęciło by to wielu graczy do kupna . -> Można dać do puli z małym procentem wylosowanie VIPA PRO, np. 10 procent.

3. Wprowadzenie Anty Afka , czyli automatycznie wyrzucenie po np 3 rundach nieobecności , ułatwiło by to pracę administracji , i również ograniczyłoby destabilizację składów , podczas nieobecności administracji. -> Dobry pomysł, jak najbardziej ZA.

4. Zwiększenie dodawanego hp w strzykawce Vipa Pro , z 20 do 40. -> Według mnie teraz VIP PRO jest optymalny, nic bym nie zmieniał.

5. Wprowadzenie komendy , wyświetlającej zasady obowiązujące na serwerze , na pewno zapobiegłoby to niepotrzebnym kontrowersjom w przypadku ukarania gracza. -> Możnaby było to wprowadzić jeśli taki plugin zbytnio nie obciążałby serwera, bo dla mnie to nie problem wejść na forum i przeczytać regulamin :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Nie
2. Ok, ale tylko w przypadku gdy ilość graczy na serwerze jest >=25, inaczej się nie zgadzam.
3. No ok
4. Nie
5. Nie

Mam nadzieję, że moje jakże wyczerpujące odpowiedzi okazały się tutaj pomocne.

Opublikowano

Już chyba raz grzebaliście przy auto-balansie i skończyło się tak, że po pierwszej rundzie przerzucało 50 procent graczy do przeciwnej drużyny i na odwrót...

Opublikowano
16 godzin temu, drs napisał:

Już chyba raz grzebaliście przy auto-balansie i skończyło się tak, że po pierwszej rundzie przerzucało 50 procent graczy do przeciwnej drużyny i na odwrót...

Cała magia polega na tym, aby był tak skonfigurowany, żeby działał jak należy.

• 6 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano
W dniu 27.08.2020 o 17:07, mateusz w napisał:

1 . Wprowadzenie tak zwanych nożówek , przed rozpoczęciem meczu. Wygrana drużyna wybiera poprzez głosowanie stronę .

To nie jest serwer turniejowy - nie.

2. Wprowadzenie losowania na Vipa Pro tak jak w przypadku Zwykłego Vipa , myślę że zachęciło by to wielu graczy do kupna .

Nie, bo to będzie zbyt OP. Wystarczy przecież podstawowy V.I.P w losowaniu.

3. Wprowadzenie Anty Afka , czyli automatycznie wyrzucenie po np 3 rundach nieobecności , ułatwiło by to pracę administracji , i również ograniczyłoby destabilizację składów , podczas nieobecnośći administracji.

Wkrótce dodamy.

4. Zwiększenie dodawanego hp w strzykawce Vipa Pro , z 20 do 40 

Niestety, gracze prosili o znerfienie strzykawek więc zostanie jak jest.

5. Wprowadzenie komendy , wyświetlającej zasady obowiązujące na serwerze , na pewno zapobiegłoby to niepotrzebnym kontrowersjom w przypadku ukarania gracza  . 

Niedługo będzie komenda !pomoc i tam wszystko uwzględnimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności