Zasłużony Fragowicz TheExorcist11 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Każde odwołanie lub skarga są sprawdzane przeze mnie z największą dokładnością oraz absolutną bezstronnością, więc pisanie że "skargi nic nie dają" lub "nie ma to sensu" to zwykłe oszczerstwa w moją stronę. Pisanie, że admini znęcają się nad osobami, których nie lubią to zwykłe oszczerstwo w ich stronę, dodatkowo nie poparte argumentem, o który uprzejmie prosiłem.@ In Qontrol by Q-dance z nl piszesz, że @ kZa się wywyższa co jest kompletną bzdurą. Admin ten jest konsekwentny w swoim działaniu i nie podejmuje zbytecznych dyskusji na serwerze. Będąc zwykłym graczem też widziałem kZa w roli tego złego, ale zrozumiałem sposób jego myślenia dopiero, gdy sam zostałem adminem - może tego tutaj u Ciebie zabrakło. Nie ważne czy to ten według Ciebie zły osobnik kZa, czy zwykły gracz, każdy spojrzy na takie oszczerstwa ze grymasem na twarzy i spadnie jego uprzejmość wobec Twojej osoby. Co do samego tematu "banowania": regulamin jest jeden dla wszystkich. Każdy gracz i admin musi go przestrzegać, a za nieprzestrzeganie go są przewidziane kary zarówno dla graczy jak i adminów.Wytykać błędy innym jest łatwo (najłatwiej bez dowodów jak tutaj), ale zrobić coś pożytecznego już ciężej, więc proszę o szanowanie pracy moich adminów i mojej. Temat nie wniósł nic poza negatywnymi emocjami, dlatego zostaje on przeniesiony do kosza. Pozdrawiam 5
Zasłużony Fragowicz TheExorcist11 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi