Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 4 Lutego 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2020 PORADNIK JAK WYGRAĆ Z RANDOMAMI W BIZNESIKA PO 1. KUP VIPA KOLEJNYCH KROKÓW NIE MA, BO TEN JEDEN WYSTARCZA XD 2 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 4 Lutego 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2020 Dzięki temu poradnikowi jestem niepokonanym graczem tej gry!**nie wykupiłem VIP'a 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz .jasiek Opublikowano 4 Lutego 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2020 Dzielnie walczyłem ale @ Hopsialala mi zburzył Chicago i przegrałem... 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 4 Lutego 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2020 Dobrze, że nie grałam, bo i tak bym przegrała bez tego poradnika... Skoro już się z tym zapoznałam, następnym razem nie macie szans... 2 1 Cytuj
Hopsialala Opublikowano 5 Lutego 2020 Wykluczony Opublikowano 5 Lutego 2020 Dzięki krótkiej rozgrzewce przerosłem miszcza (@ Raien ) Nie było łatwo, ale życie pełne wyrzeczeń i skoncentrowany umysł to właściwy przepis na sukces. ? .jasiek, 5 Lutego 2020 Niepokonany gracz Raien xD Raien, 5 Lutego 2020 scam, na czas grali i się na mnie grupowali. 1 2 Cytuj
Hopsialala Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wykluczony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Niektórzy stosują dość dziwną taktykę. Najpierw trzymają się jednego gracza, udają najmniejsze zagrożenie, aby zaatakować w ostatniej chwili. Ofiara nawet się nie spodziewa co ją czeka. UWAGI: - niska skuteczność + wysoka efektywność + mina przeciwników - bezcenna 2 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 akurat michałek siadł na mistrzostwa XD 1 Cytuj
Hopsialala Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Wykluczony Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Odświeżam temat. Nie tylko grubym portfelem można wygrać 1 Cytuj
sebajestem ? Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2021 więcej farcika tam było niż chęci wygranej XD Cytuj
[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Kociaczek Opublikowano 29 Sierpnia 2021 [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Ty to cheaty masz więc się nie odzywaj 1 Cytuj
Hopsialala Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Wykluczony Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @ Kociaczek Nie pamiętam jak to było, ale na pewno łatwo Cytuj
[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Kociaczek Opublikowano 29 Sierpnia 2021 [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Z cheatami napewno 😂😂😂 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi