BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 17 Grudnia 2018 BOT Opublikowano 17 Grudnia 2018 ODZNAKI, Z CZYM TO SIĘ JE? Odznaki dzielą się na poszczególne kategorie takie jak odznaki sezonowe, konkursowe oraz kamienie milowe. Kategorie odznak można znaleźć klikając - tutaj lub przechodząc do nich bezpośrednio z "menu" w zakładce "społeczność" na forum. KATEGORIE Pod każdą kategorią znajdują się opisy z wyjaśnieniem za co możemy zostać nagrodzeni a po prawej stronie znajduje się ilość odznak w danej kategorii. LISTA ODZNAK, JAK JE ZDOBYĆ Przechodząc w kategorie zobaczymy wszystkie utworzone tam odznaki wraz z opisem szczegółowym za jakie osiągnięcia nadawana jest odznaka. Dostępna dla Nas będzie również lista odznaczonych daną odznaką Fragowiczów wraz z datą ich odznaczenia. SKĄD BĘDĘ WIEDZIAŁ ŻE ZOSTAŁEM ODZNACZONY? Jeśli zostaniesz odznaczony to Nasz automat wyślę do Ciebie powiadomienie o tym że zostałeś odznaczony, oraz jaką odznakę otrzymałeś Odznaka również będzie widoczna po przejściu w Twój profil w zakładce "Odznaki" Dodatkowo odznaka jest widoczna w tzw. Hovecard czyli w oknie które rozwija się po najechaniu na Twój nick lub avatar RANKING ODZNACZEŃ Oczywiście jesteśmy społeczeństwem które skupia się głównie na grach gdzie rywalizacja z innymi jest dla Nas najważniejsza więc został dodany również nowy widget na stronie głównej dzięki któremu możemy sprawdzić jaki użytkownik dostał najwięcej odznaczeń! CZY BĘDĄ JESZCZE INNE ODZNAKI? Tak! Jako że odznaki są jedną ze świątecznych zmian to powstały dopiero początkowe zamysły natomiast z każdym rokiem powstaną nowe odznaki sezonowe, każdy nowy konkurs to nowa odznaka! Kamienie milowe również będą dodawane po usprawnieniu naszego nowego systemu. CO JEŚLI NIE DOSTAŁEM ODZNAKI A SPEŁNIŁEM WARUNKI? Odznaki są monitorowane przeze mnie (@NervousReckless) więc jeśli masz jakiekolwiek pytanie, problem bądź zastrzeżenia to pisz właśnie do mnie!
Rekomendowane odpowiedzi