Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witajcie Fragowicze!

W związku z niepewną sytuacją wśród moderacji, a także pogłoskami, iż aktualny Administrator Forum ( tj. @ oreo.  ) prawdopodobnie nie wraca z urlopu,

zdecydowaliśmy się na wyłonienie nowego Administratora Forum w nieco mniej wyrafinowany sposób. 

Wymagania:

Obowiązują wymagania na moderatora, które są znacznie podwyższone:

Spoiler
  • Podstawowa obsługa ACP.
  • Aktywny udział w życiu forum.
  • Posługiwanie się poprawną polszczyzną.
  • Przynajmniej 50 sensownych postów na forum.
  • Umiejętne komunikowanie się z użytkownikami forum.
  • Rozpoznawalność na forum oraz nieposzlakowana opinia wśród forumowiczów.
  • Znajomość regulaminu forum i zasad panujących w poszczególnych działach.
  • Chęć do stałego poszerzania własnej wiedzy i podnoszenia kwalifikacji.
  • Humor!

Zasady:

• Gracze karani na sieci nie mają możliwości uczestniczenia w konkursie.
  • Osoby, które posiadają ostrzeżenia na swoim koncie nie mogą brać udziału w konkursie. 
  • Oczekujemy pełnoletności, więc udział może wziąć każda osoba, która ukończyła 18 lat.

Wzór:

Spoiler

Imię: 

Aktualny wiek: 

Krótkie przedstawienie się: 

Czy kiedykolwiek pełniłeś funkcję Administratora Forum: TAK / NIE
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie moderowania forum: TAK / NIE

Czy posiadasz wiedzę z zakresu obsługi panelu ACP: TAK / NIE

Ile czasu dziennie spędzasz na naszym forum: 

Dlaczego chciałbyś otrzymać rangę Administratora Forum: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]

...

...

...

Dodatkowe informacje: [ JEŚLI NIE UWZGLĘDNIŁEŚ CZEGOŚ W PODANIU, MOŻESZ TO TU WPISAĆ, np. czym byś się mógł zajmować, co wniósłbyś ]

Na wasze zgłoszenia czekamy do 15.04.2023 23:59

Śpieszcie się! Czasu jest naprawdę mało!

Pozdrawiamy,

Administracja Fragujemy.com

• Śmiech 9
  • Szok 1
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 11
Opublikowano

Imię:  Szymon

Aktualny wiek: 22

Krótkie przedstawienie się: Witam graczy. Jestem wspanialym uzytkownikiem tego forum i mysle, ze idealnie sie nadam na te wspaniala funkcje. Zawsze chcialem byc Administratorem  tego wspanialego projektu. Jeszcze dzisiaj mialem przepiekny sen o tym, ze wstaje a na chatboxie wyskakuje przepiekny temat AWANS FRAGOWICZA LETARYAT. Jestem czlowiekiem orkiestra czyli potrafie robic wszystko po trochu. Ale czy dobrze to juz inna kwestia. Grafik dizajner, programista, gracz esportowy, web developer, recenzent produktow jak i gier oraz profesjonalny gracz Tony Hawk Underground 2. Uwielbiam kitku, fajne sa.

Czy kiedykolwiek pełniłeś funkcję Administratora Forum: NIE
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie moderowania forum: To zalezy

Czy posiadasz wiedzę z zakresu obsługi panelu ACP: Nie albowiem iz lapie szybko poniewaz jestem bardzo wspanialy.

Ile czasu dziennie spędzasz na naszym forum: Ile czasu? Caly czas.

Dlaczego chciałbyś otrzymać rangę Administratora Forum: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]

- Chce byc blisko GET'a

- Chcialbym byc w koncu na miejscu mojego idola Eseja

- Gram w CS'a pol zycia
- Bycie w wielkim projekcie csowym to moje jedyne marzenie, ch#j z praca i jakimkolwiek lepszym zyciem. Liczy sie CS.

- Ogladam czasem anime niestety sie zdarzy.

Dodatkowe informacje: [ JEŚLI NIE UWZGLĘDNIŁEŚ CZEGOŚ W PODANIU, MOŻESZ TO TU WPISAĆ, np. czym byś się mógł zajmować, co wniósłbyś ]
Jak powiedzialem w swoim krotkim przedstawieniu. Jestem czlowiekiem od wszystkiego. Moge rozdupcyc forum na czesci pierwsze, zrobic wspanialy styl (z neonami i headerem na pol strony niczym 2010 rok), montowac krotkie filmiki na wspaniala chinska platforme ktora zbiera wszystkie informacje o uzytkowniku jaka jest tiktok. Mysle, ze wielkim plusem jest @ Wheatley ktory jest moim discordowym oraz CS'owym e-chlopakiem. Znana postac wsrod waszej spolecznosci. Wnioslbym oczywiscie siebie a to jak najbardziej najwiekszy plus i chyba najwazniejszy. Swiecenie ranga to moje marzenie. Uwielbiam Ariane Grande. Posiadam podstawowa wiedze z tworzenia serwerow CSGO - czyli jak cos popsuc calkowicie i przy okazji posiedziec kolejne 10h aby to naprawic. Mysle, ze moj staz w kanter-strajku globalnej ofensywie moze to potwierdzic, ze bez wiekszych trudnosci moge wylapac cheatera. Posiadam prawie 5000 godzin (i to tylko na jednym koncie1!!!11!!). Moj profil steam ma rowniez specjalne miejsce w moim serduszku. Dbam o niego jak o dziecko wiec mysle, ze tym moge reprezentowac dumnie projekt RedTube - Zaruchaj razem z nami.
Mysle, ze to juz wszystko oraz licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Pozdrawiam.

~ Ja.

• Śmiech 12
  • Serduszko fragowe (+) 7
Opublikowano

Imię: Mikołaj

Aktualny wiek: 16

Krótkie przedstawienie się: 

Cześć! Jak już wiecie mam na imię Mikołaj i pochodzę z Małopolski. Interesuje się fotografią oraz uczę się 3 języków. Swoją przyszłość chciałbym powiązać z mediami. Pewnie część osób mnie już kojarzy, ponieważ od jakiegoś czasu jestem tutaj redaktorem. Podoba mi się ta funkcja, ale z chęcią spróbował bym czegoś innego, gdyż lubię próbować nowych rzeczy. 

Czy kiedykolwiek pełniłeś funkcję Administratora Forum: Nie

Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie moderowania forum: Tak w połowie

Czy posiadasz wiedzę z zakresu obsługi panelu ACP: Nie

Ile czasu dziennie spędzasz na naszym forum: Na forum jestem codziennie i spędzam na nim po parę godzin

Dlaczego chciałbyś otrzymać rangę Administratora Forum: 

- szybko i z wielką chęcią uczę się nowych rzeczy. Swoje obowiązki staram się wykonywać zawsze jak najlepiej. 

- znam dobrze forum i użytkowników. Jako redaktor miałem okazję także poznać osoby funkcyjne, z którymi się w miarę dogaduje. 

- Przydałby się ktoś bardziej pracowity oraz rozważny od @ oreo.

- spełniam niektóre wymagania. 

Dodatkowe informacje: Myślę, że jestem najlepszym kandydatem na to stanowisko, ponieważ jestem bardzo mało, wręcz praktycznie w ogóle nie konfliktowy, dzięki czemu potrafię rozwiązać każdy problem bez niepotrzebnych kłótni. Staram się zachowywać dobre relacje z fragowiczami i osobami funkcyjnymi. Chciałbym wprowadzić parę nowości, aby zwiększyć interakcje użytkowników na forum! 

Pozdrawiam

NieMaTakŁatwo

oreo.,

Masz mój głos!

• Śmiech 4
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 9
Opublikowano

Imię: Szymon

Aktualny wiek: 20

Krótkie przedstawienie się: Witam. Nazywam się Szymon, obecnie posiadam rangę admina AWP #1 oraz redaktora. Mój staż na sieci Fragujemy jest dość bogaty. Zarejestrowałem konto w 2018 roku, czyli z krótką przerwą jestem z Wami już od około 5 lat. Skończone technikum budowlane, maturka zdana, a obecnie pracuję jako monter klimatyzacji i chłodni (jeździmy po całej Polsce, więc jakby ktoś potrzebował klimatyzacji na lato, to zapraszam do kontaktu :P). 

Czy kiedykolwiek pełniłeś funkcję Administratora Forum: NIE
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie moderowania forum: TAK

Czy posiadasz wiedzę z zakresu obsługi panelu ACP: NIE

Ile czasu dziennie spędzasz na naszym forum: Mój czas spędzany na forum jest nieregularny, ale zazwyczaj staram się być aktywny ok. 2-3 godzin dziennie.

Dlaczego chciałbyś otrzymać rangę Administratora Forum: 

1. Chciałbym doświadczyć czegoś nowego. Tutaj stawiałem pierwsze kroki w administracji projektu jako admin serwera, a później jako redaktor.

2. Po powrocie do domu z pracy często bardzo mi się nudzi, wchodzę wtedy na serwer i gram tam po kilka godzin, ale i to w pewnym momencie zaczyna być niekiedy nudne i monotonne, a jako administrator sieci miałbym co robić, bo zawsze jest coś do roboty. Lubię się uczyć i poznawać nowe rzeczy, taką rzeczą byłby panel ACP - dla mnie totalna nowość, ale skoro inni administratorzy sobie z tym poradzili, to myślę, że również i ja bym temu podołał.

3. Jestem osobą rozpoznawalną wśród fragowiczów, czy to tych funkcyjnych czy tych zwykłych wyjadaczy. Szybko nawiązuję kontakt z nowo poznanymi mi osobami. Jestem komunikatywny, szczery i w miarę możliwości pracowity.

4. Kiedyś myślałem o napisaniu podania na moderatora forum, ale widziałem, że na tamten moment było ich sporo, notomiast natrafiła się okazja, aby zostać jednym z „czerwonych", więc długo się nie zastanawiałem. Od zawsze chciałem nim zostać, aby móc pomagać innym - mniej lub bardziej doświadczonym w obyciu na forum czy serwerach, aby wszystko przebiegało znacznie sprawniej. 

5. Oprócz znajomości panelu ACP spełniam wszystkie wymagania. Nie jestem z pierwszej lepszej łapanki. ^^ 

Dodatkowe informacje: Poprzez pracę w redakcji forum bardzo polubiłem pisanie dłuższych wypowiedzi. Co mógłbym robić jako administrator? Mógłbym poprawiać wyglądy czy treści różnorakich zapisków, w zależności jakie musiałbym robić, mógłbym również odświeżać regulaminy, taryfikatory (za jakiś czas, bo obecnie jest on nowy :)). Nie wiem czy to się nada, ale mam pomysł, aby odświeżyć nieco wygląd całego forum, aby było jeszcze bardziej przejrzyste niż dotychczas. Zajmę się każdym powierzonym mi zadaniem.

Wszystkim biorącym udział w konkursie na administratora sieci chciałbym życzyć powodzenia!

Pozdrawiam cieplutko,                               

ToM                                                  

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 3
  • Śmiech 2
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

cat-in-a-jester-hat-and-glasses.jpg?s=61

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 2
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności